Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Free Konto

h3@dsh0t

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to konto dan0nek ma zmienione haslo wiec CLOSE TOPIC

Opublikowano

@UP

Zalem jest to ze myslisz ze ktos da Ci konto z pytaniami zeby takie nuby jak wy zesraly sie ze szczescia i szybko passy pozmienialy ja sam pracuje na swoje konto i nie potrzebuje siedziec i czekac az ktos wyjdze zebym mogl sie zalogowac przesada lol z was

M.H.M CLAN FOREVER

Codename23 ® All rights reserved

Opublikowano
Jak może być z famasem jak ma 7 lvl myślisz w ogóle człowieku? -.-

poza ty to konto ma już 13 lvl

Może być 1 lvl z famasem. Retail famas. Ja pierdole niektórzy to się nic nie znają a się wypowiadają ;/

login: zyoom12365

haslo: oposeklan1

Działa ?

k2networkiv2.png
Opublikowano
Może być 1 lvl z famasem. Retail famas. Ja pierdole niektórzy to się nic nie znają a się wypowiadają ;/

Działa ?

zyoom12365

oposeklan1

dziala nick sz4lonek gralem z nim ale osobiscie na koncie nie bylem

Opublikowano
@UP

Zalem jest to ze myslisz ze ktos da Ci konto z pytaniami zeby takie nuby jak wy zesraly sie ze szczescia i szybko passy pozmienialy ja sam pracuje na swoje konto i nie potrzebuje siedziec i czekac az ktos wyjdze zebym mogl sie zalogowac przesada lol z was

na to konto zyoom12365 wchodziłem raz i działało ale chciałem wejść później i ciągle ktoś siedzi ...

PS.

nie wiedziałem że ten mój temat będzie taki duży <lol2> xD

Opublikowano
Buhahaha a mnie stary powaliłeś z nóg przez internet ci mogą dużo zrobić każdy tak mówi nic nie zgłosi to mógł być każdy wiec co policja będzie zasuwać do każdego zęby go ostrzec ? Sama policja straci na tym dużo kasy na Benzynę a właściciel tylko golda i konto warte 50 zl.. A po za tym by mógł zresetować IP i mają wała... Sam straciłem i 350 zl przez allegro i czekam już kilka miesięcy a policja nawet dupy nie chce ruszyć.. a To 350 zl a 50 zl to co innego chyba....

Policja może dużo zrobić(trzeba to przyznać niestety jednak nie robi i jest jak jest)

please_use_the_link_to_save_your_image.gifwarrockgm9.jpgmyimageog3.gif

WAR ROCK

Nick: nie podam bo będzie ban

lvl: 19

Favourite Gun: psg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...