Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Free Konto

h3@dsh0t

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na bana i flagowanie będzie

SILKROAD online jest grą dla botów

silkroad sprzyja boterom

Santetsu.png

WYFARMIONE 1,351,000/1,000,000 SP

Opublikowano
Żal mi was, kradniecie konta a gdyby koleś był nieźle wkurzony zgłosiłby sprawę na policję i mielibyście kape tylko kraść niektórzy potrafią bo sami takich kont nie mają.

Buhahaha a mnie stary powaliłeś z nóg przez internet ci mogą dużo zrobić każdy tak mówi nic nie zgłosi to mógł być każdy wiec co policja będzie zasuwać do każdego zęby go ostrzec ? Sama policja straci na tym dużo kasy na Benzynę a właściciel tylko golda i konto warte 50 zl.. A po za tym by mógł zresetować IP i mają wała... Sam straciłem i 350 zl przez allegro i czekam już kilka miesięcy a policja nawet dupy nie chce ruszyć.. a To 350 zl a 50 zl to co innego chyba....

Robię spol,przepisuje chińskie znaczki priv

23hx- 99LVL OFF

YT2Game- 98LVL OFF

haosf3000- 99LVL OFF

123Wulin- 96LVL OFF

Monastyr(PL)- 45LVL ON-Chwilowo nie gram :)

csyt2- 95LVL OFF

Opublikowano
Żal mi was, kradniecie konta a gdyby koleś był nieźle wkurzony zgłosiłby sprawę na policję i mielibyście kape tylko kraść niektórzy potrafią bo sami takich kont nie mają.

Święta racja !

<a href='index.php?showtopic=11552'>Programowanie CHEATÓW !</a>

<a href='index.php?showtopic=15360'>Crosshair!</a>

<a href='index.php?showtopic=12973'>Przydatne tematy </a>

PRZYDATNE LINKI

<a href="http://www.warrock.it/index.php?pid=12" target="_blank">http://www.warrock.it/index.php?pid=12</a> >>>>>>MAP WR<<<<<<

<a href="http://www.warrock.it/index.php?pid=15" target="_blank">http://www.warrock.it/index.php?pid=15</a> >>>>>>SAMOCHODY WR<<<<<<

Opublikowano
Buhahaha a mnie stary powaliłeś z nóg przez internet ci mogą dużo zrobić każdy tak mówi nic nie zgłosi to mógł być każdy wiec co policja będzie zasuwać do każdego zęby go ostrzec ? Sama policja straci na tym dużo kasy na Benzynę a właściciel tylko golda i konto warte 50 zl.. A po za tym by mógł zresetować IP i mają wała... Sam straciłem i 350 zl przez allegro i czekam już kilka miesięcy a policja nawet dupy nie chce ruszyć.. a To 350 zl a 50 zl to co innego chyba....

Widac nie umiesz sie odnales w tym siwecie takie sprawy na allegro musza byc wyjasnione.Pierwszy raz slysze ze ktos zostal wrobiony na allegro i policja nic nie zrobila..Poza tym policja stacjonuje rejonowo wiec na benzyne duzo nie wyda(moze maja samochdy na gaz ;p)

Zdziwil bys sie jaki maja sprzet...Zmiana IP nic ci nie da:/

Opublikowano
Widac nie umiesz sie odnales w tym siwecie takie sprawy na allegro musza byc wyjasnione.Pierwszy raz slysze ze ktos zostal wrobiony na allegro i policja nic nie zrobila..Poza tym policja stacjonuje rejonowo wiec na benzyne duzo nie wyda(moze maja samochdy na gaz ;p)

Zdziwil bys sie jaki maja sprzet...Zmiana IP nic ci nie da:/

Ortografia.pl(Naucz się pisać i naucz się ORTOGRAFII) widać nie wiesz co to Allegro, nie znasz Polskiej Policji.. Czekam już 4 miesiące i nic ani nie odzyskałem kasy ani policja nie napisała ze śledztwo umorzone.. I wątpię że śledztwo będzie dalej trwać) Oczywiście pieniądze odzyskam(nie wiadomo kiedy) ale temu co mnie oszukał nic się nie stanie.

23hx- 99LVL OFF

YT2Game- 98LVL OFF

haosf3000- 99LVL OFF

123Wulin- 96LVL OFF

csyt2- 95LVL OFF

Opublikowano

Elo Ja Sam jestem Policjantem i mówie wam że to jest ostatni miesiąc w którym kradniecie konta.Ostrzegam was wszyskich tutaj kradzież zgłoszona na policje jest uważana za taką samą kradzież jak samochodu,rowera itd. A co do IP po Ip znajdziemy sprawce.

Policjant 4 Komisariatu w Zabrzu.

Opublikowano
Elo Ja Sam jestem Policjantem i mówie wam że to jest ostatni miesiąc w którym kradniecie konta.Ostrzegam was wszyskich tutaj kradzież zgłoszona na policje jest uważana za taką samą kradzież jak samochodu,rowera itd. A co do IP po Ip znajdziemy sprawce.

Policjant 4 Komisariatu w Zabrzu.

eee to wytłumacz mi dlaczego czekam już 4 miesiące... Zgłosiłem sprawę na Policje bo na allegro wpłaciłem kasę na konto a on ma mi wysłać telefon no i on miał znajomości na poczcie i wiadomo... Niby że wysłałam bo ma dokument(ten sam koleś wrobił jeszcze jednego o Komputer ale to już większa kwota 2 tys.. No i ja już czekam 4 miesiące a tu nic ani ze śledztwo umorzone ani nie otrzymałem zwrotnych pieniędzy.. Ile jeszcze muszę czekać

23hx- 99LVL OFF

YT2Game- 98LVL OFF

haosf3000- 99LVL OFF

123Wulin- 96LVL OFF

csyt2- 95LVL OFF

Opublikowano

Ja to konto wymieniłem za konto Metin2 ,ale koleś mnie oszukał bo on to z kimś też wymienił i sami widzicie . . .

Więc dałem je tu . . .

PS. Ja kont nie kradnę .

Opublikowano

Zobaczyłem że te konto miało więcej osób to chciałem im zrobić kawał żeby jeszcze więcej osób wchodziło . Jest ban i wszystko gra . Jeżeli chcecie dawać konta żeby były zbanowane to dawajcie a jeżeli chcecie na nich pograć to po co dawać . Grajcie i cieszcie się że to wy macie a nie my . . .

Opublikowano

Zamknijcie ten TEMAT bo SPAM się robi

23hx- 99LVL OFF

YT2Game- 98LVL OFF

haosf3000- 99LVL OFF

123Wulin- 96LVL OFF

csyt2- 95LVL OFF

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...