Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sares.pl [Dedyk] [Medium]

Indrav2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A prezenciki dropią od danego poziomu czy od 1 ?

@P.S. Skrzynki z ziołami nie działają, nic z nich nie leci.

Dzialaja i leca z nich roski

• Odpowiedzi 258
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dungeon orków zbugowany? 20 metinów już ubiłem i nic ;/ Po 30 metku poleciała mapa, troche to przesada ;/

Po dzisiejszej przerwie szansa na mapie zostanie zwiększona.

Opublikowano

Nie sądzicie że przesadą sa te ulepki przerobilem łuk na ten od 84 i trzeba 15 itemow z wiedzmy gdzie jest 1 resp 1 na channel a ludzi pełno 15 to tylko na 1 stopien pozniej jest 20 przeciez ja to bede tydzien dropił. Przesadzone z ulepkami 

Opublikowano

Mam jakiś error jak odpalam po spatchowaniu. Wszystko co tam jest napisane to mam... nigdy na żadnym serwie nie miałem problemu z odpaleniem gry, więc od razu uprzedzam, że to nie moja wina.

Opublikowano

Mam jakiś error jak odpalam po spatchowaniu. Wszystko co tam jest napisane to mam... nigdy na żadnym serwie nie miałem problemu z odpaleniem gry, więc od razu uprzedzam, że to nie moja wina.

Jaki to błąd co jest napisane?

Opublikowano
Na serwerze odbyła się przerwa techniczna.
Podczas tej przerwy wprowadzone zostaną następujące zmiany:

- Poprawiono limit yang w magazynie sklepowym
- Od teraz na polimorfii działać będą umiejętności: męstwo, łowca, kamieniołom
- Wszystkie dungeony działają już w grupach
- Pierścionki Doświadczenia na jednągodzinę od teraz będą się łączyć
- Od teraz na każdy poziom dowodzenia oraz polimorfii trzeba 10 KU
- Poprawiono błąd z doświadczeniem zdobywanym z metinów
- Od teraz mimo 1000 stacków przedmioty nadal będą wpadały do ekwipunku tworzyć nowy stos
- Poprawiono wizualny błąd ze zbroją ninji mężczyzny oraz szamanki kobiety
- Dodano do ItemShopu:
 - skrzynie: Zimowa Skrzynia oraz Ognista Skrzynia
 - przepustki na dungeony

Aby wszystko działało Wam poprawnie prosimy o spatchowanie klienta.

Opublikowano

Serwer mocno dopracowany, administracja na bardzo wysokim poziomie, wszystko mega pozytywnie, pierwszy raz od kilku lat spotkałem coś takiego, polecam!

Opublikowano

Podczas wypakowywania klienta pokazało duplikat pliku, raz pominąłem, raz zastąpiłem jednak za kazdym razem przy włączaniu klienta błąd

http://prntscr.com/9chdax

nic dalej się nie dzieje klient nie patchuje nic, wiadomo co jest grane i jak to naprawić?

Opublikowano

spis-even_sxweqep.png

ile luda tu gra?

okolo 300 - 400 osób ale cały czas licznik rośnie

Podczas wypakowywania klienta pokazało duplikat pliku, raz pominąłem, raz zastąpiłem jednak za kazdym razem przy włączaniu klienta błąd

http://prntscr.com/9chdax

nic dalej się nie dzieje klient nie patchuje nic, wiadomo co jest grane i jak to naprawić?

Najlepiej będzie jak napiszesz do nas na fanpage www.facebook.com/saresmt2
Na pewno rozwiążemy ten problem

Opublikowano

Po przerwie technicznej zniknął mi mount startowy, powinno mu zostać minimum 1h20min, pisałem o tym z jakimś [GA] ale nic ciekawego się nie dowiedziałem. W chwili restartu moja postać miała 6h dopiero więc nie ma opcji że się czas skończył.

Opublikowano

Serwer wydaje sie ciekawy, odstrasza mnie troche ulepszenie miast i te dziwne mounty ( takiego czegoś nie lubię...), pozytywne komentarze pod prezentacją mnie przekonały ;) Klient sie juz pobiera.

Co do twórców to moglibyście dopracować stronke bo troche odstrasza :D

EDIT: serwer startował którego? :)

Opublikowano

Wszystkich serdeczenie zapraszamy do wzięcia udziału w eventach!

Więcej informacji pod linkiem https://www.facebook.com/saresmt2/photos/a.918501258184924.1073741828.874872322547818/923020567732993

Po przerwie technicznej zniknął mi mount startowy, powinno mu zostać minimum 1h20min, pisałem o tym z jakimś [GA] ale nic ciekawego się nie dowiedziałem. W chwili restartu moja postać miała 6h dopiero więc nie ma opcji że się czas skończył.

Zwrócimy.

wbiłem i powiem wam że warto wbić bo gra sie super przyjemnie, lv same wpadają i jest co robić na serwerze, nie zauważyłem żadnych bugów

:)

Nie polecam mało graczy c*****o sie gra

Sklepów 20 a w m1 2 osoby na czacie nic sie nie dzieje

Bez przesady, gra około 300 osób. Liczba ciągle rośnie, na wołaju ludzie ciągle piszą, a co najlepsze, że inni im odpowiadają. :)

I skoro "c*****o sie gra" to co byś poprawił? Że nie ma 3000 osób na serwerze to rozumiem, ale nie powiesz, że serwer jest niedopracowany.

Swoją drogą, planujemy większą reklamę niedługo :)

Serwer wydaje sie ciekawy, odstrasza mnie troche ulepszenie miast i te dziwne mounty ( takiego czegoś nie lubię...), pozytywne komentarze pod prezentacją mnie przekonały ;) Klient sie juz pobiera.

Co do twórców to moglibyście dopracować stronke bo troche odstrasza :D

EDIT: serwer startował którego? :)

Serwer wystartował z sobotę. Mamy w planach jeszcze jedna aktualizacje, potem skupimy się na stronie :)

gdzie sie znajdue Arianna? bo w prezentacji pisze że dostaje się od niej misje na bron 75

Niedaleko handlarzy bronią/zbroją.

Opublikowano

mapa do expa na 95lv to porażka. Nie ma dobrego spota :O na spocie 3 grupki (to samo w atlantydzie)

na mapie 95 expi sie na metkach? :O

W atlantydzie 5 lvli dzisiaj biłem (z 75 do 80) w ja wiem, 10 minut? Expiłem w PT z Deke (tak, czasami biegamy postaciami od zera i patrzymy jak to wygląda z perspektywy gracza). Co do mapy 95, sprawdź spoty przy moście / lewy górny róg :) Spoty są, trzeba szukać.

Opublikowano

Polecam serwer jak najbardziej :).

Może graczy jeszcze nie ma za dużo ale liczba stale rośnie.

No i cóż administracja ... Inne serwery powinny brać przykład z tych Panów/Pań , którzy znajdują się w administracji tego serwera. :)
Edit: Co do mapy 95 to nie mów, że spoty są po 3 grupki , spoty są i to dobre tylko trzeba chwilkę poszukać.

Reklama w sygnie.

Opublikowano

z 75 do 80 to pikus bij od 90 do 95 cwaniaczku :)

Z chęcią sprawdze, ale to po aktualizacji i eventach, bo teraz mało czasu troszkę. Jeżeli faktycznie jest przesada to poprawimy :)

Polecam serwer jak najbardziej :).

Może graczy jeszcze nie ma za dużo ale liczba stale rośnie.

No i cóż administracja ... Inne serwery powinny brać przykład z tych Panów/Pań , którzy znajdują się w administracji tego serwera. :)

Edit: Co do mapy 95 to nie mów, że spoty są po 3 grupki , spoty są i to dobre tylko trzeba chwilkę poszukać.

Miło czytać takie komentarze :)

Dla sprostowania, Indra to facet :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...