Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sares.pl [Dedyk] [Medium]

Indrav2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziś na serwerze odbył się event OX!
Gratulujemy wszystkim zwycięzcom!
VIPpng_sxsnasw.png

Dodać trzeba że event ten odbył się zaraz po przerwie technicznej :)

• Odpowiedzi 258
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W nocy odbyła się kolejna przerwa techniczna.
Zmiany, które weszły w życie podczas tej przerwy to:
- Poprawienie dropu ulepszaczy
- Zwiększenie limitu yang na handlu oraz sklepach
- Poprawienie czasu respienia się niektórych bossów
- Poprawione szkło intuicji 
- Dodano zapamiętywanie cen podczas wystawiania sklepu

Aby wszystko działało jak nalezy prosimy o zaktualizowanie klienta za pomocą patchera.

Mam problem bo po dzisiejszej aktualizacji nie mogę wypłacić yang ze sklepu, na innej postaci wszystko działa ale na głównej klikam na Wypłać i nic sie nie dzieje

#edit

obok opcji wypłac wyświetla mi się -1,2kkk yang, wygląda na to że mam dług we własnym sklepie xD

sprawdziłem i jak coś mi zejdzie ze sklepu np. sprzedam item za 100kk to będe miał -1,1kkk xD

nie wiem jak to się stało ale wczoraj wieczorem wystawiłem sklep i zeszło mi pare itemów przez noc o wartości ok. 2kkk i zamiast mi dodać kase na konto, zrobił się dług.

Prosze o pomoc administracje.

Podaj mi nick swojej postaci na pw.

Opublikowano

Banik? Dobry serwerek ;3 Akurat to jest bardzo żenująca reklama, na prawdę... Co do reklamy planujecie jeszcze jakiegoś YT?

y8HqE13.png                             

Opublikowano

Banik? Dobry serwerek ;3 Akurat to jest bardzo żenująca reklama, na prawdę... Co do reklamy planujecie jeszcze jakiegoś YT?

Jaki banik? Wyjaśnij mi tą sprawę na pw bo nie wiem o co chodzi.

Tak mam już umówionego Dariusza, Harper i prawdopodobnie Cruzera oraz Weezy'ego.

Ile osób średnio jest online?

Od 200 do 500 zalezy od pory i dnia ale lada dzień nadejdzie reklama

Opublikowano

Serwer już dostępny, żeby wynagrodzić jakoś te 2 niezapowiedziane przerwy które miały dzisiaj miejsce dzisiejsze (wtorkowe) raty serwerowe przedłużymy do 24h zamiast 12!.

Jeszcze raz przepraszamy za problemy !

Troszeczkę słaby serwer, ale 18 grudnia startuje MPCforum.pl będzie moc wbijać !!!

Takie uargumentowane opinie lubimy :)

Opublikowano

UP kiedy jakies reklamy serwa bo malo ludzi gra a serw fajny

i mogli byscie zmienic mape z dungeonami by nietrzeba bylo tyle biegac bo to wkvrwia

Opublikowano

Reklame mamy już umówioną, w niedzielę Dariusz3 oraz Harper od czwartku prawdopodobnie Cruzer i Weezy.

24 godzinne raty w wysokości 50% zostały aktywowane !
 Życzymy wysokich poziomów ! :)
Opublikowano
Serwer jest już dostępny w pełnej gotowości, wprowadzone zostały następujące zmiany:

- Wgrane zostały specjalne zabezpieczenia

- Zmniejszony został czas respawnu Lodowej Wiedźmy z Groty do 18 minut

- Poprawiono drop, niektórych ulepszaczy

Opublikowano

­

Ile średnio macie graczy online?

Było już podane wyżej.

300-500 osób.

A na dniach będzie reklama :).

Co do serwera to świetnie się gra *.*.

I fajnie że są często eventy :).

Opublikowano

Ile ludzi online?

Zależnie od dnia około 300, jednakże póki co serwer trzymał tą liczbę graczy bez wielu serii u rożnych youtuberów, z serwer nagrywał jedynie Mori.

Teraz na serwer przyszli Perserga oraz Harper, a niedługo nagrywać zacznie WeeZy.

Z opinii graczy na serwerze wynika że bardzo przyjemnie się gra i nie poddajemy się, a zarazem mamy ogromną nadzieję i robimy wszystko w tym kierunku aby liczba ludzi na serwerze z dnia na dzien powiększała się.

Opublikowano

Serwer godny polecenia, bardzo podoba mi się system ulepszania przedmiotów, mapy, dungeony.

Mam nadzieję, że liczba graczy będzie stale wzrastała!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...