Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Old.revoria [Dedyk] [Easy]

RevoriaMetin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wygląda ciekawie szczególnie ta opcja gildi :D

Jak ruszy bez problemu to na pewno zagram :)

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Możesz opisać ile mniej więcej według ciebie bedzie się max lv wbijać :D?

Hmm jeśli w chodzi Ci o godziny grania to między 20-30 ... samego expu... Z PD I ITD :)

­

Opublikowano

@RevoriaMetin2 

Ktoś tam pytał o ulepszacze jak dropią etc. Lecz chciałbym się zapytać bo widzę że reklama będzie dużo youtuberów będzie robiło serie ale jaki jest resp metinów i bossów na serwerze. Ponieważ nie jestem miłośnikiem serwerów co na respa trzeba czekać dosyć sporo a na respie siedzi masa ludzi i się bije o bossa. Chciałbym również się dowiedzieć czy ulepszacze lecą w dużych ilościach czy np po 1 szt to wtedy bez sensu jest. Oraz czy ulepszacze co lecą na expowiskach z bossów i metków będę mógł dropić na dungeonach za miast siedzieć dniami na respach i tydzień ulepszać eq. To tyle z mojej strony czekam na odpowiedź pozdrawiam  :v .

- Ulepszacze dropią z mobów/metinów/bossów,

- Z mobów - po jednym, z metinów - po jednym, z bossów - po 2,

. Tak, ulepszacze można zdobyć również na dungeonach,

- Bossów na każdej mapie jest czterech, metinów osiem.

- YT'berów którzy będą u Nas nagrywać wypisałem wyżej - Diabelski, Sh4ke, Zakręcony, Wezzy, Ar3lek, Keiusek. z resztą próbujemy się dogadać.

Powinno być do wyboru, na 30 dni lub na stałe ( droższe ) tak jest praktycznie wszędzie. Tak trochę serwer pod is, no chyba, że to wszystko gdzieś dropi.

­

Z bossów możesz zdobyć Szkatułkę Kolekcjonera, z której dropią kostiumy oraz kostiumo-bronie, które działają na tej samej zasadzie co kostiumy IS'owe. Nie wykluczamy, że kostiumy które będą znajdować się w ItemShopie dodamy do dropu.

Opublikowano

- Ulepszacze dropią z mobów/metinów/bossów,

- Z mobów - po jednym, z metinów - po jednym, z bossów - po 2,

. Tak, ulepszacze można zdobyć również na dungeonach,

- Bossów na każdej mapie jest czterech, metinów osiem.

- YT'berów którzy będą u Nas nagrywać wypisałem wyżej - Diabelski, Sh4ke, Zakręcony, Wezzy, Ar3lek, Keiusek. z resztą próbujemy się dogadać.

Z bossów możesz zdobyć Szkatułkę Kolekcjonera, z której dropią kostiumy oraz kostiumo-bronie, które działają na tej samej zasadzie co kostiumy IS'owe. Nie wykluczamy, że kostiumy które będą znajdować się w ItemShopie dodamy do dropu.

Kiedy będzie item-shop? przydałby się tak z 2h przed startem. 

2 pytanie. Będzie jakiś event na święta?

@1361622928-U485574.pngRevoriaMetin2 łumyj okno i mi odpowiedz.

polecam. xD

­

Opublikowano

czyli teraz to beta, a serwer sratuje dopiero dziś wieczorem?

Tak dzisiaj 19:30 START :) 

­

Opublikowano

dziwna godzina startu.

Obczaił był bo wygląda spoko lecz godzina nie odpowiednia w koncu sobota = zielona libacja.

Moze później sie obczai powodzenia !

Opublikowano

Kiedy będzie item-shop? przydałby się tak z 2h przed startem. 

2 pytanie. Będzie jakiś event na święta?

@1361622928-U485574.pngRevoriaMetin2 łumyj okno i mi odpowiedz.

polecam. xD

­

Okno już umyte.

ItemShop będzie kilka H przed startem. O wszystkim Was poinformujemy.

Event oczywiście będzie. 

czyli teraz to beta, a serwer sratuje dopiero dziś wieczorem?

Tak. Start dzisiaj o godzinie 19:30.

Jak często planujecie eventy?

Nie lepsze byłyby 2krolestwa pelne niż 3 po  malo ludzi ??

Eventy planujemy co tydzień/dwa tygodnie w różnych postaciach - zwiększone raty, OX, Zuo, itd.

Opublikowano

No w końcu jakiś serwer co IS będzie szło zdobyć w grze. Macie ode mnie wielki + B) . Tylko mam jeszcze dwa małe pytanka. Pierwsze ile mniej więcej trzeba ulepek na eq pvp, exp zbroje, broni biżuterie dużo ulepek czy mało <.<. Drugie czy będzie planowany jakiś event świąteczny mam na myśli jakiś na tydzień, dwa a nie tylko dodacie jakiś drop czegoś tam na 3 dni i koniec. Na pewno zagram czekam z niecierpliwością na start !!!!!!!  :lenny:

ddz8gi.png

Opublikowano

No w końcu jakiś serwer co IS będzie szło zdobyć w grze. Macie ode mnie wielki + B) . Tylko mam jeszcze dwa małe pytanka. Pierwsze ile mniej więcej trzeba ulepek na eq pvp, exp zbroje, broni biżuterie dużo ulepek czy mało <.<. Drugie czy będzie planowany jakiś event świąteczny mam na myśli jakiś na tydzień, dwa a nie tylko dodacie jakiś drop czegoś tam na 3 dni i koniec. Na pewno zagram czekam z niecierpliwością na start !!!!!!!  :lenny:

Event świąteczny będzie. W jaki sposób zostanie zorganizowany? Musimy jeszcze Nad tym pomyśleć.

Co do ulepek - system ulepszeń został rozbudowany w taki sposób, aby zrobienie EQ nie było ani trudne, ani łatwe.

Opublikowano

Serwer fajny, polecam obejrzeć zapowiedź 'Diabelski' jest praktycznie wszystko omówione,i pokazane. (^_-)

Ps. Czekamy na start. ;-)

Opublikowano

Czy tylko mi przerywa pobieranie clienta ? Pobierałem 3x i to samo zawsze.

Client z download'u został skasowany - zostanie wrzucony nowy, spatchowany. Ci którzy pobrali starego clienta, przed startem muszą uruchomić patcher aby uniknąć problemów.

Opublikowano

Czemu taka sama strona jak vanadis ??!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

mam nadzieje że nie będzie jak na vanadis  za 20 zł przelewem móc kupić tylko peta , albo tylko strój , albo tylko fryz bo to przegięcie!

Opublikowano

Czemu taka sama strona jak vanadis ??!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

mam nadzieje że nie będzie jak na vanadis  za 20 zł przelewem móc kupić tylko peta , albo tylko strój , albo tylko fryz bo to przegięcie!

To strona zastępcza. Nasza strona jest aktualnie w trakcie kodowania. Do poniedziałku "koder" powinien się wyrobić. Strona prezentuje się tak: http://screenshot.sh/oBIEzhXLvgu6X

A kiedy będzie można pobrać nowego clienta ?

Do godziny 18 - 18:30 Client powinien się pojawić.

Opublikowano

Panowie, jestem pod wrażeniem a gram w metina od 2007roku więc nie łatwo mnie zaszokować. O godzinie 20 kończę pracę, startujecie o 19:30 więc jak wrócę ma być bez problemów itd :D 1k + również mile widziany :)

Opublikowano

@ RevoriaMetin2

Jak z item-shopem na serwerze ?
Chodzi mi o ceny na innych serwerach za 20zł to można kupić  tylko jedną rzecz np : peta, kostium i itd ?

A tutaj ?

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...