Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Znak podkreślenia zamiast spacji/tabulacji w Notepad++

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spróbuj:

Settings > Style Configurator

Na samym początku spróbuj sobie zmienić styl, wybierając po prostu inny z listy rozwijanej, jeśli błąd ustąpił to znaczy, że coś nadpisało Ci domyślny styl stylers.xml. Jeśli jest tak jak mówię to albo musisz lecieć po każdej zakładce po kolei i odznaczać "underline", albo znaleźć sobie czysty plik stylers.xml, albo wybrać inny styl.

@Edit

Jeśli to jest to co mówię, wystarczy, że przejdziesz do %AppData% > NotePad++, usuniesz stylers.xml i odpalisz N++ na nowo, wszystko powinno wrócić do normy :P.

Opublikowano

Dziwne, mam najnowszego np++ i nie robi takiej magii. Próbowałeś najprostszego przeinstalowania programu? Tylko jak usuniesz to upewnij się, że nic nie zostanie np. folder w appdata.

Opublikowano

A nie masz włączonego pokazywania białych znaków? U mnie to jest View -> Show symbol -> Show white space and tab

Chcesz precyzyjnej i zrozumiałej odpowiedzi? - Zadaj precyzyjne i zrozumiałe pytanie. Nie przyjmuję zleceń.
Nie odpowiadam na priv na pytania, które można zadać na forum. Chcesz mojej pomocy - oznacz mnie w poście =>  @"Hans Kloss PL" 

Opublikowano

Spróbuj przeinstalować, też tak kiedyś miałem i pomogło ;)

Cytat

That is not dead which can eternal lie. And with strange aeons even death may die.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...