Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Nowy dział - ELOA

Karyvlea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Pragę zasugerować utworzenie działu testowego dla gry ELOA. Jest to produkcja twórców takich produktów jak Rappelz, Flyff, czy MU Online. Gra niedawno miała swoją premierę, a już widać zainteresowanie w dziale innych gier MMO. Podejrzewam, że gdyby dział powstał to zainteresowanie by wzrosło. :P

http://eloa.webzen.com/en

Screeny żeby kogoś zachęcić:

2hhmb2e.jpg

2cik46w.jpg

Skoro Transformice dostało swój dział, to nie widzę powodu, dla którego ELOA nie miałaby go dostać. 

Opublikowano

Gra jest obecnie zbyt mało znana. Gdy stanie  się bardziej rozpoznawalna to nie widzę problemu.

Obecnie to nie ma sensu, nie.

Opublikowano

To, że pierwszy raz słyszycie o takim tytule nie znaczy, że gra nie jest rozpoznawalna. Coraz większy jest szum wokół tej produkcji. Utworzenie działu testowego to nic takiego, przecież zawsze można go usunąć i wrzucić wszystkie tematy do innych MMO (tak jak to było np. z WildStar). 

Opublikowano

Wszędzie widze reklamy i recenzje tej gry. Nie orientuje się za bardzo, ale czy nie trwa jeszcze beta? Jakis czas temu, jak zaglądałam na stronę widniala informacja o closed becie. Ja jestem neutralna. Gra faktycznie jest jeszcze za mało znana, by od razu robić jej dział. Jak zaczną pojawiać sie w ''Inne MMO'' tematy jej dotyczace, wtedy będzie można pomyśleć.

igNMhIy.png

Opublikowano

Wszędzie widze reklamy i recenzje tej gry. Nie orientuje się za bardzo, ale czy nie trwa jeszcze beta? Jakis czas temu, jak zaglądałam na stronę widniala informacja o closed becie. Ja jestem neutralna. Gra faktycznie jest jeszcze za mało znana, by od razu robić jej dział. Jak zaczną pojawiać sie w ''Inne MMO'' tematy jej dotyczace, wtedy będzie można pomyśleć.

Z tego co ja się orientuję to beta się skończyła jakiś czas temu. :)

Opublikowano

Tak, gra nabiera na popularności. Można to w jakiś sposób wykorzystać.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Gra się z tego co widziałem nabiera popularności, youtuberzy się nią zainteresowali, można zrobić jako poddział innych mmo.

Opublikowano

Po przegraniu kilkunastu godzin stwierdzam, że gra jest całkiem wciągająca. :v Można dodać na próbę.

Opublikowano

Transformice ma zdecydowanie więcej graczy.­  Ale gierka wygląda naprawdę ładnie, twórców MU online więc musi być dobra :D

Myślę, że można dać szansę. Zacznę chyba grać ;D

1357577137-U262310.png

Opublikowano

Zacząłem dzisiaj grać i gra serio jest przyjemna, myślę, że można spróbować dać ją na forum główne i spróbować. Myślę, że zainteresowanie by wzrosło, bo gra wciąga. 

k4L2ZMS.png

Opublikowano

Czemu by nie, gra jest troszkę popularna wśród forumowiczów, można spróbować :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...