Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Verturi2.EU [Dedyk] [Easy]

Nevestia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pasjonat
Opublikowano

Szykuje się mile spędzony weekend z Waszym serwerem. ;) Jak najbardziej wbiję i mam nadzięję, że wszystko pójdzie po Waszej mysli. :D

Opublikowano

Dodaj Ts na Fanpage oraz stronę główną więcej ludzi się dowie ;) Nie każdy przeczyta tą jedną wiadomość 

ts dodany zapraszamy jeżeli są jakieś problemy pytania zapraszamy na kanał     Centrum Pomocy Verturi2.EU -> Centrum pomocy

Szykuje się mile spędzony weekend z Waszym serwerem. ;) Jak najbardziej wbiję i mam nadzięję, że wszystko pójdzie po Waszej mysli. :D

Dziękujemy za dobre słowo i zapraszamy start równo godzina 19:00 czyli jeszcze 12 min zapraszamy moi drodzy !!!

Opublikowano

Będę zmuszony odpalić patcher o godz. 19:00?

nie klient jest aktualny nie ma potrzeby odpalać patchera za 2 minuty online !!!

SERWER ONLINE ZAPRASZAMY DO GRY !!!

Opublikowano

40 online no no bo serwer się przeciąży :D

Dobry serwer ale kto już tam w mt2 gra xD

Serwer dopiero ruszył, liczymy na to że ludzi przybędzie.

My bynajmniej startujemy bez problemów nie jak większość serwerów!

ZAPRASZAMY!

Opublikowano

Serwer wystartował i gra się przyjemnie nie ma żadnych bugów administracja zajmuje się serwerem widać, może jest mało graczy, ale myślę że przybędzie nas więcej na serwer. gra sie przyjemnie nic tylko polecać!

4069914545198581480131.png

Opublikowano

Fajny serwer, lepsza reklama i TOP1 izi.

Dziękujemy,

Są jakieś małe niedociągnięcia m.in brak ikon i drobnostki za chwile wszystko naprawione będzie więc zapraszam do gry przed uruchomienie klienta nalezy uruchomic patchera!!!

Opublikowano

Widać, że administracja i technicy starają się cały czas są z graczami w kontakcie nie uciekają od niczego gdy jest jakiś problem zaraz starają się go rozwiązać. Społeczność mpc wybiera serwer które mają nawet problem ze startem.  Ten wystartował dobrze, miał tam może lekkie problemy ale zaraz się z tym uwinęli i poprawili. Może startował on już kilka razy ale naprawdę jest dobry prawdziwy easy i warto na nim zagrać!

Polecam i pozdrawiam!

4069914545198581480131.png

Opublikowano

SERWER ONLINE LUDZI PRZYBYWA ZAPRASZAMY DO GRY!!! BUGÓW NIE MA!

Nie ma servera, który nie ma bugów. Metin ogólnie to zbugowana gra jest.

Chociażby prosze popatrzeć na ostatnią zbroje u szamana i ninjy (dlaczego oni są łysi, lub raczej nie mają pół głowy (włosów)? już mam bug.

Server nie powala, już dużo takich widziałem, no ale życzę wytrwałości.

Opublikowano

Widać, że administracja i technicy starają się cały czas są z graczami w kontakcie nie uciekają od niczego gdy jest jakiś problem zaraz starają się go rozwiązać. Społeczność mpc wybiera serwer które mają nawet problem ze startem.  Ten wystartował dobrze, miał tam może lekkie problemy ale zaraz się z tym uwinęli i poprawili. Może startował on już kilka razy ale naprawdę jest dobry prawdziwy easy i warto na nim zagrać!

Polecam i pozdrawiam!

Ile jeszcze razy napiszesz w tej prezentacji?

Nie zagram bo prezentacja mnie nie zachęca w ogóle, a kolega administracji spamuje

w tej prezentacji byleby dać dobre zdanie - Słaby chwyt marketingowy. elo

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Nie ma servera, który nie ma bugów. Metin ogólnie to zbugowana gra jest.

Chociażby prosze popatrzeć na ostatnią zbroje u szamana i ninjy (dlaczego oni są łysi, lub raczej nie mają pół głowy (włosów)? już mam bug.

Server nie powala, już dużo takich widziałem, no ale życzę wytrwałości.

Widzę ze kolega malo się zna postacie na ss nie maja połowę głowy ponieważ robiłem ss zbroi dla każdej klasy przy komendzie /poly (jezeli wiesz co to jest) i gdy miałem założona fryzurę dla woja to u ninji itd mogło usunąć pól głowy.

Pozdrawiam i zapraszamy ludzi przybywa!!!

Opublikowano

Serwer działa bez żadnych zarzutów zapraszamy! Ludzi przybywa chyba warto jednak spróbować i nie przekreślać naszego serwera! Ludzi przybywa i wierzymy w to że będzie Was więcej a my zrobimy wszystko aby gra na naszym serwerze była dla Was przyjemna :)!

ZAPRASZAMY!

Opublikowano
Większość serwerów której startuje mają problemy lub są pobugowane, ten serwer jest dobry nie miał żadnych problemów i go przekreślacie nie rozumiem takiej polityki! 

Beka z Ciebie typek.

Przez 4 strony w temacie rozpisujesz się jaki to serwer świetny.

Tak na prawdę to serwer g*wno, stworzony przez gimbaze.

Heniek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...