Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Verturi2.EU [Dedyk] [Easy]

Nevestia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Naprawiłeś możliwość respienia sobie ripków w dt za  pomocą metków morderstwa?

Wejdź a sam się przekonasz :).

Opublikowano

Raczej nie wejdę :P można wiedzieć kto jest technikiem?

Twoja strata. Wątpię, że będziesz znał naszego technika, YuriiMaster.

Opublikowano

JESZCZE TYLKO 2 GODZINY I OTWIERAMY REJESTRACJE! W MIĘDZY CZASIE ZAPRASZAMY NA NASZEGO FANPAGE GDZIE WŁAŚNIE TRWA KONKURS NA SM, ORAZ DO POBRANIA KLIENTA KTÓRY JEST NA STRONIE GŁÓWNEJ!

Opublikowano

hmm zagram, wszedzie komentarze typu syf ,czemu każdy tak ocenia- wejdź zobacz ... :)

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

hmm zagram, wszedzie komentarze typu syf ,czemu każdy tak ocenia- wejdź zobacz ... :)

Jesteśmy tego samego zdania. Oczywiście zapraszany gorąco na serwer!!!

Za 50min online rejestracja;).

Opublikowano

Jest to druga odsłona starego verturi, jak czytałeś prezentację wiesz dlaczego startujemy jeszcze raz, serwer nie wystartował jeszcze a już zakładasz że są bugi xD, nieźle.

Pożyjemy zobaczymy, co jeżeli postoi dłużej niż miesiąc jasnowidzu.

Bugi są na 100% i tak zakładam ciekawi mnie pierwszy post po starcie serwera jaki bug będzie,może yang albo inny.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Zawitam i  zobaczę co tam się znajduje.

Itemy typu : Wierzchowiec, pet, fryzura, kostium, pasy, pierscienie itp. Dostępne w grze z dropu czy tylko IS?

2i6eukk.jpg

Opublikowano

Bugi są na 100% i tak zakładam ciekawi mnie pierwszy post po starcie serwera jaki bug będzie,może yang albo inny.

Jeżeli jesteś pewny tak tych bugów to zapraszam wejdź sprawdź, jeżeli chociażby będzie jakiś bug będziemy starali się je naprawić poprawić

Zawitam i  zobaczę co tam się znajduje.

Itemy typu : Wierzchowiec, pet, fryzura, kostium, pasy, pierscienie itp. Dostępne w grze z dropu czy tylko IS?

tak jak napisane jest w prezentacji można zdobyć też w grze.

Opublikowano

Jeżeli jesteś pewny tak tych bugów to zapraszam wejdź sprawdź, jeżeli chociażby będzie jakiś bug będziemy starali się je naprawić poprawić

tak jak napisane jest w prezentacji można zdobyć też w grze.

Z chęcią ale sorry jestem osobą,która woli zawitać na serwerach po około 2-3 dni od startu aby w razie czego nie żałować,bo nie jednokrotnie zostałem wyrolowany z przekładaniami startu,bądź innymi czynnikami :)

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Z chęcią ale sorry jestem osobą,która woli zawitać na serwerach po około 2-3 dni od startu aby w razie czego nie żałować,bo nie jednokrotnie zostałem wyrolowany z przekładaniami startu,bądź innymi czynnikami :)

To do zobaczenia po 2/3 dniach na serwerze :).

Opublikowano

Zapraszam wszystkich do rozmów przed i po starcie oraz do zrobienia jakiegoś team

Teamspeak: Te-es.pl

Kanał prywatny 38. Nazwa kanału Verturi2.EU

Hasło do kanału: jadyma

Opublikowano

SERWER WYSTARTOWAŁ BEZ ŻADNYCH PROBLEMÓW!

ZAPRASZAMY DO GRY GRACZY PRZYBYWA!

ZAPRASZAMY!

ZAPRASZAMY NA TS'a

my-speak.pl

Opublikowano

No to odliczamy jeszcze godzina do startu, już nie mogę się doczekać. PD będzie drogie w tym sklepie za po :) i na jaki czas?

pd jest na 1h kosztuje 100po ale po łatwo zdobyć dostaje się je za wykonane misje, wbicie danego lvl lub danej rangi zabicie bossów itd :)! także zapraszamy na serwer jeszcze 20min :)!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...