Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Medium] Revgame

gks0770

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam na revgame.net.pl

(*revolution games online)

Serwer 1 gotowy do dyspozycji graczy, każdy może wejść i spróbować swoich sił jako mag, łucznik bądz wojownik.

serwer jest zbudowany z wielu plików, tzn. (waleczni.net, norbisf, attessia, alexandrie)

z niedługim czasie na revgame.net.pl pojawi się autorska gra typu "gladiatus" napisana od zera, przewidywany start "xxx.2016" :)

-Na serwerze działa 90% rzeczy dostepnych ze  starego stylu sfgame, odrazu uprzedzam że nie dążymy do nowego stylu graficznego sfgame, zostajemy przy starym klasycznym...

-Przewidziane ciągłe konkursy, darmowy kody na grzybki jak i darmowe kody na sms, wybory na najlepszy opis gildijny itd..

-W Update 15 grudnia będzie zaprezentowany system zadań z oknami pop-up, gracz będzie wykonywał określone zadania i dostawał za nie grzybki i różne inne dodaki które wejdą w najbliższej aktualizacji.

Pozdrawiamy i zapraszamy do gry :)

Opublikowano

- Dodałem kupony

- Zaktualizowałem itemshop

- Poprawiłem ranking

- Dodałem support

#UPDATE SOON 

- Event mikołajkowy

- Ochrona botowa

- Nowe opcje w itemshopie

- Ruletka & Loteria

Zapraszamy na serwer :))

Opublikowano

Od 6 grudnia 00:01 event mikołajkowy, powiększony bedzie drop grzybków i szybszy exp, a takze co godzine bedzie regeneracja grzybków przez cały dzień +10 grzybków, a także na chacie gry darmowe kody do wykorzystania u grzybiarza.. Zapraszamy :))

Opublikowano

a ja nie polecam. gks ma wszystko w dupie.. wczoraj pisalem na suport ze otworzylem skrzynie ktora dostaje sie za osiagniecie na 10lv i powinienem dostac 100 grzybkow i nie dostalem.... dzisiaj tez napisalem rano na suport i do teraz brak odpowiedzi, a ten siedzi na forum i grze ale odpisac i wplacic mi 100 grzybkow ktorych nie otrzymalem to juz nie.......

nick w grze Murek

teraz zauwazylem ze napisales na czasie a nie na PW ktore napisalem aktualizowana czarodziejska skrzynia [ BUG/FIX ] zakup skrzyni - koszt 100 grzybów, zwrot 100 grzybów - nieskończone statyskyki z bonusami, #Changlog 3 GRUDNIA 2015 17:35- poprawiony 

tylko ze gracz dostaje a nie kupuje wiec powinienem dostac 100 grzybkow ;)

Opublikowano

Dostałeś odpowiedz ze ze skrzynią był bug i tam wogole nie powinny sie znajdowac grzybki..

to cos ten support nie dziala bo nie dostalem odpowiedzi ;)

Opublikowano

event regeneracja 5 grzybkow co godzine a od paru godzin nic mi nie dodalo haha..dokladnie ok 16 mialem 49grzybkow a jest 21 wiec powino mi dodac 25 grzybkow a mam dalej 49.... ktos tutaj dodaje event mikolajkowy a nie umi nawet go dobrze dodac do gry. wstyd bo to juz ktorys blad 

Opublikowano

event regeneracja 5 grzybkow co godzine a od paru godzin nic mi nie dodalo haha..dokladnie ok 16 mialem 49grzybkow a jest 21 wiec powino mi dodac 25 grzybkow a mam dalej 49.... ktos tutaj dodaje event mikolajkowy a nie umi nawet go dobrze dodac do gry. wstyd bo to juz ktorys blad 

akurat większości graczy działał, tylko ty skarżysz się na problem, przykładowo moje konto na którym nie używam grzybków i nie gram ze 248 zrobiło się 311 - a więc regeneracja nie działała ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...