Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Topka graczy na nowym serwerze.

*WE#ST*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, powiedzcie mi bo ja już chyba nic nie ogarniam, jak to się dzieje, że w dzień kiedy się kończy ochrona ludzie potrafią mieć po 700 pkt, być top 1 w rankingu i mieć 500+ woja? Spotkałem się z taką sytuacją pare razy.

Może głupie pytanie, ale oczekuję normalnej odpowiedzi a nie "Bo nie umiesz grać, bo to i tamto"

Minecraft Nick : CandyPL

Cs 1.6 Nick : *WE#ST*

Metin2 PL : Nexo864

24eyn1e.jpg

Sygna by Cristiano.

Opublikowano

Chyba , ze brak opcji premium to farmia 24/7 pakietami z zadan po 2 pik 2 miecza.

I w tydzien sa w stanie zrobic sporo wojska i przewage ;)

Tylko jak swiat z premium to odradzam granie na takim szkoda czasu i zdrowia by dogonic takiego lub moc z nim walczyc musialbys siedziec doslownie 48/7 doslownie bez sekundy schodzenia z kompa.

Opublikowano

Chyba , ze brak opcji premium to farmia 24/7 pakietami z zadan po 2 pik 2 miecza.

I w tydzien sa w stanie zrobic sporo wojska i przewage ;)

Tylko jak swiat z premium to odradzam granie na takim szkoda czasu i zdrowia by dogonic takiego lub moc z nim walczyc musialbys siedziec doslownie 48/7 doslownie bez sekundy schodzenia z kompa.

Moze i tak ale premkowicze szybko odpadają , 100 wiosek i rezygnuja z gry.

Opublikowano

Hahaha zdziwiłbyś się oni właśnie siedzą ile mogą uwierz mi gram w tą grę 6 lat kiedyś się grało a teraz masz premium masz władze.

Chyba jak grasz sam na swiecie , nie wiem w jakim Ty swiecie zyjesz , kasa sie kiedys konczy im wiecej wiosek tym wiecej kasy, tylko na poczatku maja przewage , pozatym po co narzekac wystarczy nie grac na takich swiatach,..

Opublikowano

Przecież vps,y zabezpieczeń nie mają. To nie global :D CheatEngine i dodajesz sobie. 

Tylko pierwsze trzeba mieć brain.working 

Pozdrawiamy :P

Opublikowano

Przecież vps,y zabezpieczeń nie mają. To nie global :D CheatEngine i dodajesz sobie. 

Tylko pierwsze trzeba mieć brain.working 

Pozdrawiamy :P

Ty to masz brain zero absolute w twoim mozgu.

Jak chcesz cheat enginem dodac sobie surowcow na vpsie to powodzenia.

Opublikowano

Ty to masz brain zero absolute w twoim mozgu.

Jak chcesz cheat enginem dodac sobie surowcow na vpsie to powodzenia.

To sobie dodam mądralo. Całe szczęście że ty masz. Na kilku prywatnych serwerach tak jest. tylko wielu "nie wie jak" tak jak w 2012 cheatowali co piątą grę za pomocą CE a brainy takie jak ty, pisały "Nie da się zhakować gierki flash bo posiadają zabezpieczenia i trzeba włamać się na serwer" xDD

Topka to admini. (na serwerach globalnych) ze swoich prywatnych kont.

Opublikowano

Gry flash sobie mozesz tym swoim cheat enginem hackowac , ale nie plemiona poza wizualnym dodaniem czegos.

Topka i admini , ale ty masz teorie spiskowe.

To sa normalni gracze co potrafia grac lub maja kase i czas , a jeszcze inni ze znajomym graja lub kilku na koncie i konto jest 24/7 , a do tego kilku znajomych lub oni sami na proxy buduja sobie wioski do podbicia.

Wiec jak taki dobry jestes to pokaz screna , a potem na pw podaj haslo i login do konta na ktorym w prywatnym serwerze plemion cos tym ci sie uda zdzialac. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...