Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zrobienie strony WWW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar zrobic strone taka jak np : CSGODOUBLE lub Taka strone jak /e-skiny.pl/ <- czyli taka strone gdzie wysylasz sms/klucz I dostajesz randomowy item PROSZE O Odpowiedz BOJE SIE wynajmowac jakiegos technika bo ja sie na tym nie znam i zeby mnie nie oszukall ....

Opublikowano

Kolejny, który chce sklep ze skinami...

Skoro się nas pytasz jak taką stronę wykonać to nawet jeśli Ci powiemy to nie zrobisz tego w miesiąc. Jakbyś mniej więcej wiedział coś na temat tworzenia stron to szukałbyś poradników jak samemu to zrobić, ale dobra podpowiem Ci.

Poza podstawowymi umiejętnościami HTML/CSS i JavaScript potrzebne Ci jeszcze PHP i MySQL a także zapoznanie się z API Steam i jakiegoś premium sms. Po wpisaniu kodu SMS robisz zapytanie do bazy aby się upewnić czy wszystko jest prawidłowo, jeżeli wartość zwraca true to jedziesz dalej i tworzysz skrypt na przekazanie itemku zaś jeżeli false to powrót do strony głównej lub jakieś ostrzeżenie w AJAXie. A jeżeli chcesz aby ładnie się prezentowało graficznie to obycie z Photoshopem i podstawowe umiejętności tworzenia grafiki również są potrzebne. 

Opublikowano

Chwila, chwila, czego Ty od nas oczekujesz? Są dwa wyjścia, albo bierzesz się do nauki wymaganych języków, co zajmie Ci sporo czasu, albo komuś to zlecasz, innego wyjścia nie ma.

Opublikowano

Witam. e-skiny.pl wykonywałem ja. Aktualnie jest nowa wersja tego skryptu. Jeśli chcesz się dowiedzieć więcej na jego temat napisz do mnie na GG.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...