Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer z największą ilością graczy?

Se7enDAYS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Na jakim serwerze obecnie gra największa ilość graczy? Chciałem zacząć gdzieś grać z myślą o dłuższej grze więc żeby to coś  w miarę stabilnego było :)

Obecnie pobrałem klienta Laneris S2, Invoria, VirtualMT2. 

Może gdzieś jest więcej graczy online ???   :) 

PS.: A może na Polskim Metinie jest więcej??

"Serce motocyklisty bije w rytmie obrotów jego maszyny <3".

Aprilia RS 125 gs (42KM) <3 Kocham ją :)

Opublikowano

W dzisiejszych czasach PL to gówno, dobry PL już dawno nie istnieje. Teraz to największy syf jaki jest. Stabilne serwery na których gra dużo osób i mogę śmiało polecić - virtual oraz invoria. One będą stały jeszcze długo.

Opublikowano

Invoria. Jedyny serwer, na którym administracja tak bardzo się stara i jest co robić.

Virtuala nie polecam, bo jego właściciel jest zbyt wyszczekany.

Ewentualnie mogę też polecić vesteris (polski medium/hard) i wom2 (zagraniczny hard, klimat zaje*isty, jedyna namiastka starego globala, ale z ciekawymi innowacjami, które nie niszczą, a wręcz przeciwnie, dopełniają ten klimat).

tenor.gif

Opublikowano

Najbliższy serwer mi to było by coś w podobie do EliteMT2 starego gdzie max lvl to bodajże 150 był, później wprowadzili chyba 220 ale i tak było ciekawie, nie było tylu Hwangów co na XenoxMT2, który mi kompletnie nie pasował - nie te bronie, za dużo tego było :)

Mam nadzieję, że na Invoria będzie ciekawie choć szkoda, że nie mogę sprawdzić ilu graczy jest obecnie online.

Opublikowano

W dzisiejszych czasach PL to gówno, dobry PL już dawno nie istnieje. Teraz to największy syf jaki jest. Stabilne serwery na których gra dużo osób i mogę śmiało polecić - virtual oraz invoria. One będą stały jeszcze długo.

rozwin to prosze :-)

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

Aktualnie największe ilości online to:

Invoria - Nie mam zastrzeżeń

Vesteris - Nie mam zastrzeżeń

Virtual - Administrator trochę "bee"

Terios - niedługo niby zaczną reklamę

Od siebie polecam tak jako gracz to Vesterisa jako medium a jeśli chodzi o easy to Teriosa :)

Opublikowano

Invoria, virtual, imetin :) Bardzo fajne serwery, co do imetina i virtuala bardzo fajni przyjaźni ludzie ( jeśli nie zachowujesz się jak kretyn ) to zawsze służą pomocą nawet z ulepszaczami. Co do invorii, troszkę banda gimbusów gra co można sprawdzić po godzinie 13-14 jak zaczynają się zachowywać jak zwierzęta wypuszczone z klatek

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Na invorie zapraszam, eventy swiateczne serwer stoi juz dosc dlugo ok 4 msc graczy nowych przybywa administracja serwerem sie interesuje liczba graczy utrzymuje sie w okolicach 2 tys duzo shopow jest. Rynek jest stabilny.

Opublikowano

Aktualnie największe ilości online to:

Invoria - Nie mam zastrzeżeń

Vesteris - Nie mam zastrzeżeń

Virtual - Administrator trochę "bee"

Terios - niedługo niby zaczną reklamę

Od siebie polecam tak jako gracz to Vesterisa jako medium a jeśli chodzi o easy to Teriosa :)

Virtuala odradzam. Terios padnie, bo na max lv nie ma co robić. 

Invoria & Vesteris polecam z całego serduszka. Jest co robić, nie da się nudzić.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Osobiście grałem na Ravia (miesiąc) i aktualnie sprzedaje konto. Powiem Wam, że nie pożałujecie gry na Ravii, graczy jest bardzo dużo nawet w bardzo późnych godzinach (3:00)  :) Na prawdę mega serwer. W tej chwili przerzucam się na Invoria :)

Ravia wielki +++

Opublikowano

Ja polecam jak najbardziej VirtualMT2

Zalety:
- Wysokie nagrody za udział w eventach na TS3
- Dobry exp
- Ciekawy system ulepszeń
- Dużo metod na zarobek
- Wszystkie przedmioty z IS możemy wygrać w loteri lub z eventu czy też kupić od innych graczy
- Rozbudowany biolog

Wady:

- Z początku może wydawać się hard
- Czasami nie ma nagród z Eventów (ox)
- Wbijanie od 180-254 tylko w PT (jak dla mnie to wada)
- PT daje za dużo pż

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...