Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na konto główne

alelaska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz racje handlowałem 

Nie wiem po co dalej drazyc temat. Miedzy glownym charem a botem nigdy nie handluj, nigdy nie dodawaj go do przyjaciol, nic do niego nie pisz. Nawet jak na chwile otworzysz handel pomiedzy botem a glownym charem, niczego nie przerzucisz, to i tak dojda do tego ze czerpiesz korzysci z botow - pierwszy ban 2 tygodnie lub miesiac. Wiec pisz do supportu moze nie masz perma : )

Opublikowano

Ja lece na 6 kont, ban poleciał w sobote tylko na jedno o.O

Od razu zrobiłem nowe, nawet na tym samym mailu i lece dalej.

Puki co spokoj a boty ida non-stop od rozpączecia eventu (z przerwami na przekładanie loota.)

Często zmieniam ip, nie loguje głownej wogóle. Oni wiedzą, że ja boce bo to jest nie możliwe, ludzie podchodza i piszą "usmiech do kamery" albo reportują, kij wie jeszcze co. Oni czekają na mój błąd, aż zaloguje maina a tego nie mam zamiaru robic :p

Wiem jedno, doczekam sie jak świeczka wieczoru, ale botowanie sprawia mi wiecej przyjemnosci niz granie manualne. Dorobie sie i bede spijał smietanke jak dobrze pójdzie.

ale adminow nawet na serwie nie ma.Bo bany poszły w odstępach czasu a boty obok siebie pracowały.Bo ludzie zgłaszali i tyle  . Szanowny graczu Metin2!

Niestety musieliśmy zablokować konto xxxxz powodu naruszenia obowiązujących zasad. Powód blokady to:

Pana konto zostało zablokowane ponieważ czerpało korzyści z konta zablokowanego za uzywanie niedozwolonego oprogramowania - konto powiazane z rfrdtgdg - s52

Konto pozostanie zablokowane do: na stałe

Jeżeli masz jakieś pytania dotyczące tej blokady, nasz Zespół z przyjemnością na nie odpowie. Możesz się z nimi skontaktować tutaj support.metin2.pl.

Jeżeli masz jakieś pytania dotyczące płatności lub blokady za płatności, możesz je zadać tutaj billing.gameforge.com/index.php?lang=en.

Więcej informacji o grze, obowiązujących zasadach i obsłudze klienta możesz znaleźć na naszej oficjalnej stronie pl.metin2.gameforge.com.

Pozdrawiamy,

Twój Zespół Metin2.

--------------------

Gameforge 4D GmbH

Albert-Nestler-Strasse 8

76131 Karlsruhe

Germany

Local Court Mannheim, Commercial Register Number: HRB 718029

Sales Tax Identification Number: DE 814330106

CEO: Carsten van Husen, Tobias Haar

Terms of Agreement

/niereg. sygna

Opublikowano

Myślę, że stało się tak dlatego, że były one ze sobą w pewien sposób powiązany, a mianowicie chodzi mi o wzajemny handel etc.

Opublikowano

Jezeli dostales bana na dropa a miales odpalone glowne konto a byly one na innych adresach to na konta powiazane nie przychodzi informacja o banicji konta ;p tez tak kiedys mialem za bota. Na e-mail konta na ktorym bocilem dostalem wiadomosc ze zostalo zablokowane moje konto oraz powiazane z nim drugie lecz na e-mailu od main chara nie mialem nic o banie

pokemon20haunter800x200.png
Opublikowano

Jezeli dostales bana na dropa a miales odpalone glowne konto a byly one na innych adresach to na konta powiazane nie przychodzi informacja o banicji konta ;p tez tak kiedys mialem za bota. Na e-mail konta na ktorym bocilem dostalem wiadomosc ze zostalo zablokowane moje konto oraz powiazane z nim drugie lecz na e-mailu od main chara nie mialem nic o banie

ja dostalem,sam se pczeczytaj .Wiec moze dawno to było

/niereg. sygna

Opublikowano

Ja tam boce jak leci później koledze odsprzedam w tobole wszystko i tyle dużo do stracenia nie mam gdyż od nowa zaczynam jak mi zbanują taki 13 poziom to nic do stracenia hehe bo to moja główna postać,którą wykorzystuje na razie na metki w m1 :).

Edit: dodatkowo miałem sytuacje biłem metina na modzie w lokalizacji pustynia,szanowny GM napisał do mnie że dziękuje i blablabla że konto zostanie zbanowane to raz dwa zalogowałem się na drugie konto w m1 przerzuciłem eq z woja na szamana i jakoś szaman nie dostał bana momentalnie gdy przerzuciłem eq ban dopiero na woja poleciał i zdążyłem wszystko przenieść a szaman bana już nie dostał.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

1. Nie uzywacie gowna od m2bob a shopbotem!!!! Stawiasz bot z shopem i zamiast tej skrzyneczki na stoliku ( xD xD xD haha ) jest twoja głowa o.O o.O

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

ale to było z rok albo półtora temu albo i lepiej.

ja mam konta zbanowane z 2011 roku.Wtedy jeszcze nie wiedziałem,ze banują konta all na danym emailu :( 4lata [*]

/niereg. sygna

Opublikowano

Bylo się dowiedzieć ^.^ , dlatego większość osób która ma pojecie jak grac by nie dostać bana używając boty handluje poprzez tobołek bo przez sklep jest niewykrywalne :)

Współczuje, poczytaj na necie o unbanie po jakimś czasie, czy może działa u nich to jak w wiezieniu że więzień zmieni się i ma szanse na warunkowe wyjście :P

4521609.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...