Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na konto główne

alelaska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurde ja pierdziele słuchajcie wczoraj expilem sobie  dwoma dropkami karty praktycznie obok siebie  1 dropek dostał wczoraj bana o 22.A drugi nie.I w tym czasie jak dropiły dropki mialem na głownej postaci 90 lvl wystawionego shoopa.Co sie okazalo na drugi dizen czyli dziś ten 2 dropek zbanowany i głowne konto.Nie wiem co sie dzieje.Ale na emailu nic nie mam od emaila na głownym koncie.Co do dropkow to nie wiem bo były zakladane na emailach tymczasowych.

/niereg. sygna

Opublikowano

Napisz do supportu to dostaniesz odpowiedź. Ja kilka lat temu dostałem bana na konto główne, kiedy bociłem na kilku kontach, a na głównym sobie latałem po m1. Po IP znaleźli i wybanowali.

Opublikowano

Napisz do supportu to dostaniesz odpowiedź. Ja kilka lat temu dostałem bana na konto główne, kiedy bociłem na kilku kontach, a na głównym sobie latałem po m1. Po IP znaleźli i wybanowali.

wiesz to jest dziwne bo konto ktore tez samo expilo 54 lvl  w światyni bez bana

/niereg. sygna

Opublikowano

wiesz to jest dziwne bo konto ktore tez samo expilo 54 lvl  w światyni bez bana

Mi też wszystkich nie pobanowali. z Tego co pamiętam 1 fishbot, buff i sklep został bez bana.

Opublikowano

Mi też wszystkich nie pobanowali. z Tego co pamiętam 1 fishbot, buff i sklep został bez bana.

Wiesz co ? mi by sie przydał taki alarm jak był w 2010 roku moze w 11 co miał fishbot by erpela może pamietasz.Moglem pisać na fb,oglądac filmy etc.A dzwiek z komputera krzyczał alarm.Przydałby sie taki alarm.Lub reaktywacja m2fish by erpel :) dało by sie coś takiego ogarnąć ?

/niereg. sygna

Opublikowano

Może handlowałeś między botem, a główną postacią. Kiedyś dostałem bana na bocie z którego przekładałem itemki i następnego dnia był też banik na głównej mimo iż konta były na osobnych mailach.

chadanako_rhspsqr.png

Opublikowano

Może handlowałeś między botem, a główną postacią. Kiedyś dostałem bana na bocie z którego przekładałem itemki i następnego dnia był też banik na głównej mimo iż konta były na osobnych mailach.

Masz racje handlowałem 

/niereg. sygna

Opublikowano

Zdaje się, że dzisiaj jakaś fala banów poleciała.

Expiłem na Tortudze trzema postaciami do 30lvl'a i wszystko było spoko do czasu gdy...

Dwie postacie miały 29lv, jedna wyexpiła do 30lvl'a, to pomyślałem sobie spoko, postawie ją na fishbocie od kamera.

I co, łowił te rybki jakoś godzinę, wracam, patrze, a tam trzy konta zbanowane.

­

Opublikowano

Zdaje się, że dzisiaj jakaś fala banów poleciała.

Expiłem na Tortudze trzema postaciami do 30lvl'a i wszystko było spoko do czasu gdy...

Dwie postacie miały 29lv, jedna wyexpiła do 30lvl'a, to pomyślałem sobie spoko, postawie ją na fishbocie od kamera.

I co, łowił te rybki jakoś godzinę, wracam, patrze, a tam trzy konta zbanowane.

ale wszystkie 3 łowiły ?

/niereg. sygna

Opublikowano

Tylko jedna, reszta stała już w m1 i nic nie robiła, bo oddawałem skarpetki.

­

jezeli gdzies obok staly te postacie obok bota to sprawdził IP

/niereg. sygna

Opublikowano

Polecam granie fer, od kad tego sprobowalem nie dostalem ani jednego bana to swietny trik ale znany nielicznym

teraz to trzeba sie odkuc bo zbanowaniu głownego konta

/niereg. sygna

Opublikowano

Takie są skutki korzystania z hackow:) dobrze że ban tez na główne konto:) .. Co do reszty napisz do supportu może dostaniesz unbana w co watpie.

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

­Z tego co wiem za wszelkie boty/odpały itp są bany na wszystkie konta powiązane, iż bany na IP są nie na miejscu poprzez zmianę IP, wzięli się na sposób :).

6222704500-1434194730.png

Uczeń
Opublikowano

Z tego co wiem to perm leci na bota a 30 dni na konta powiązane. Ja tak miałem. Nie wszystko stracone ;]

YebacBiede  B)

Opublikowano

No.Ja dostałem perma.A nie 30 dni.Tylko dziwi mnie jedno expie sobie ciagle.I zadnegi gm'a tylko bany sie sypia przez to,ze ludzie nagrywaja filmiki.Bo bany nie leca od razu tak jakby byl gm.Tylko dopiero nastepnego dnia.A wczoraj sobie expilem u czerwonych to dzis zero bana.Fakt faktem tam malo kto przechodzil.A u niebieskich ciagle

/niereg. sygna

Opublikowano

Oni teraz banują wszystkie konta powiązane z jednym IP na którym były stawiane boty. Masz jeszcze nieliczne szanse odwołać się do supportu ale nie są oni pobłażliwi dla cheaterów.

Opublikowano

@Noresta no,ale konto 54 lvl nie jest zbanowane ^^

Dziwne bo ja dostałem bana na wszystkie konta nawet kolega który logował się na moim komputerze przez ostanie 24 godziny.

Opublikowano

Dziwne bo ja dostałem bana na wszystkie konta nawet kolega który logował się na moim komputerze przez ostanie 24 godziny.

i nawet bocilem tym 54 lvl latał sobie :) wiec wątpie,ze wszystkie konta po ip banują

/niereg. sygna

Opublikowano

Ja lece na 6 kont, ban poleciał w sobote tylko na jedno o.O

Od razu zrobiłem nowe, nawet na tym samym mailu i lece dalej.

Puki co spokoj a boty ida non-stop od rozpączecia eventu (z przerwami na przekładanie loota.)

Często zmieniam ip, nie loguje głownej wogóle. Oni wiedzą, że ja boce bo to jest nie możliwe, ludzie podchodza i piszą "usmiech do kamery" albo reportują, kij wie jeszcze co. Oni czekają na mój błąd, aż zaloguje maina a tego nie mam zamiaru robic :p

Wiem jedno, doczekam sie jak świeczka wieczoru, ale botowanie sprawia mi wiecej przyjemnosci niz granie manualne. Dorobie sie i bede spijał smietanke jak dobrze pójdzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...