Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UberOrbit v²

Tluczek9902

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jasne jasne. Jak tam top1? dalej jesteś najlepszy czy jednak moje posty daly ci troche do myślenia i już nie masz ochoty się dłużej chwalić?

Opublikowano

Na serwer zostały dodane 2 nowe boostery, sklep za prawdziwe pieniądze [na szczęście nie jest to dalej p2w, do kupienia jest Kick, który daje 5% dmg i 3% osłony] oraz zostały zmienione bonusy z designów [Oczywiście na +]

TEMAT ZOSTAŁ ZAAKTUALIZOWANY!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi nie dzialaja rakiety, strzelam i nic...

Pomogłem? Możesz odwdzięczyć się Lajkiem. Będę wiedział, że moja pomoc Ci się przydała. 

Masz problem? Śmiało pisz PW albo na GG 50433085 - Postaram się pomóc.

Aha, zapomniałem dodać, że kucyki są fajne. <3

Opublikowano

Bardzo fajny serwer, ale po co jest jackpot lecący z zielonych skrzyń?

Jest event jackpot jak w normalnym do i mozna wygrac pare fajnych nagrod

Opublikowano

Ktoś coś wie na temat serwera? strona nie działa od 4 lub 5 godzin ...

U mnie normalnie działa, może mieli przerwę techniczną w nocy.

Opublikowano

jak wygląda sytuacja na serwerze?
wbiłem po dłuższym czasie dokończyłem gamme i niby 30min mam czekac na kolejne wrota... w takim tempie to tych havoc'ów nigdy nie zdobędę. No chyba że zwiększyli szanse na drop?
A i nie wiem czy coś mi się przewidziało czy nie ale vega ma więcej laserów niż golec?

Opublikowano

jak wygląda sytuacja na serwerze?

wbiłem po dłuższym czasie dokończyłem gamme i niby 30min mam czekac na kolejne wrota... w takim tempie to tych havoc'ów nigdy nie zdobędę. No chyba że zwiększyli szanse na drop?

A i nie wiem czy coś mi się przewidziało czy nie ale vega ma więcej laserów niż golec?

O to chodzi z tymi havocami, żeby nikt nie miał ich w 10 minut, a trochę się pobawił. Szansa jest mała i to jest wg. mnie najlepsze.

Co do vegi nie mam pojęcia, ale wątpię w to.

Opublikowano

Może mi ktoś wyjaśnić jak to działa? Przeciwnik potrafi na mnie kliknąć w 2 sekundy mimo, że jestem na niewidce i na full speed, a ja ich nie mogę trafić? Jakoś to strasznie dziwne, że ja mam tak wielki problem z trafieniem ich, a oni od razu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...