Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UberOrbit v²

Tluczek9902

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie sie farmi seprom?

Defcom na mapie globalej dropi 650 sepromu lub z galaxy gates za mieszanie, 500 energii [50k uri] ~~200-300 sepromu

• Odpowiedzi 116
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no i  gdzie te wrota ? 21:20 i dalej nie ma 

Przecież już są ? Tylko chodzą gorzej niż wcześniej xD

­

Opublikowano

WROTA DZIAŁAJĄ, CO 30 MIN MOŻEMY ROBIĆ JEDNE WROTA!

Co tak laguje te wrota, chodzą teraz jak gówno

­

Opublikowano

Pare newsów:

CHCIAŁBYM POINFORMOWAĆ, ŻE MASAKRYCZNIE ZOSTAŁA ZMIENIONA SZANSA NA HAVOCKA

Alfa: 3%

Beta: 6%

Gamma: 20%

Delta: 30%

Hercules nie jest do zdobycia w wrotach, aktualnie szukają inny sposób na zdobycie go

Zostanie zmieniona bazowa ilość shielda, gdyż jest jej za mało przy tak mocnych strzałach.

Dodatkowo Delta będą bardzo trudne i będzie można je robić grupowo.

Opublikowano

złoty desing do vegi działa znaczy umiejetnosc tego desingu ?

Nie działa.

EDIT:

80730209323356084477.png

POWIE MI KTOŚ CO SIE W TYM MOMENCIE ODWALIŁO? :D

oczywiście idzie do screenów z gier :D

Opublikowano

boże co za atencyjna kur­wa patrzcie na niego! caly temat o Kacu i jego osiągnięciach, gratuluję. Wiemy, jesteś najlepszy, a teraz idź sobie, bo smród ze ja pierd­ole. Raka dostałem.

Opublikowano

5.12.15

23:58 

2.    KACU★MORELMnieKocha 153,087

GENERAŁ I TOP 2!

64374029734292254809.png

jak zdobywasz te śmieszne punkciki ?

@Edit

Ranking

=24,901 rankpoints

The rank after your rank is Basic Colonel () and requires 6,281 rankpoints. da faq? 

­

Opublikowano

boże co za atencyjna kur­wa patrzcie na niego! caly temat o Kacu i jego osiągnięciach, gratuluję. Wiemy, jesteś najlepszy, a teraz idź sobie, bo smród ze ja pierd­ole. Raka dostałem.

Biją Cię w szkole, że musisz się wyżyć na forum w temacie który jest w 100% poświęcony danej grze?

jak zdobywasz te śmieszne punkciki ?

@Edit

Ranking

=24,901 rankpoints

The rank after your rank is Basic Colonel () and requires 6,281 rankpoints. da faq? 

­

Aktualnie robię same gammy, za przejście mam około 1,9k punktów rankingowych

To jest bug, powinni to naprawić wkrótce ;p

NEWSY:

-Wrota działają już prawidłowo [chociaż w 70%], sibelony w gammie nie wywalą już buły za 3/4 HP jak wcześniej

-Możliwe, że wkrótce będzie PET [nic nie obiecuję, podkreślam MOŻLIWE.]

-Delta wkrótce zostanie włączona i będzie można ją robić grupowo.

Opublikowano

Biją Cię w szkole, że musisz się wyżyć na forum w temacie który jest w 100% poświęcony danej grze?.

o kurr.. ale mi pocisnoles. Więcej screenów, większą czcionkę, częstsze oznaczanie swoich postów jako najlepsze hehe postaraj się.

raczej 100% skupienia uwagi na ciebie )))

Opublikowano

o kurr.. ale mi pocisnoles. Więcej screenów, większą czcionkę, częstsze oznaczanie swoich postów jako najlepsze hehe postaraj się.

raczej 100% skupienia uwagi na ciebie )))

Nie chodziło mi o to, aby Cię "pocisnoć". Mniejsza o to. Kiedyś pisałeś mi, że mam ból dupy, ciekawe kto tu teraz ma ten ból, polecam gorąco maść na to. Nie podoba Ci się to co robię? To po kiego tu wchodzisz i hejtujesz? tylko to potrafisz? Nikt inny się mnie nie czepia, tylko zawsze Ty, no popatrz... :)

52447623393730480358.jpg

Wyjaśnijmy sobie parę spraw:

Po pierwsze.

Screeny wstawiam, aby temat był ciągle żywszy, ciekawszy. Zawsze to jakieś urozmaicenie w postaci screena niż zwykłego napisu. Ty jak zwykle tego nie zrozumiesz. Bo Ty nic nie potrafisz zrozumieć jeśli ktoś do Ciebie coś pisze.

Po drugie:

Im większa czcionka, tym informacja jest ważniejsza. Akurat to, że wbiłem topke jest ważne i innych może interesować,  mam to gdzieś jeśli Ciebie nie.

Po trzecie:

Oznaczam posty TYLKO i wyłącznie najważniejsze. [Czyt. takie, które mają newsy, coś ważnego, screen jeśli coś chcą dodać lub po prostu coś śmiesznego].

Nie podoba Ci się to tu nie wchodź.

Greetings,

Kacu.

Opublikowano

śmiechłem na głos w trakcie czytania powyższego posta.

ciekawe kto tu teraz ma ten ból, polecam gorąco maść na to

naprawdę sugerujesz że mam ból dupy o to że jestes najlepszy w jakiejs grze w którą nie gram? x­D

Screeny wstawiam, aby temat był ciągle żywszy, ciekawszy.

tak sobie tłumacz. Wszyscy wiemy że oczekujesz gratulacji za swoje osiągnięcia, skupienia uwagi, "lajków". Nawet jeśli o tym nie wiesz to robisz to podświadomie. To jest raczej żałosne. Chwal się wśród najbliższych znajomych, nie publicznie. Gardzę takimi ludźmi

Akurat to, że wbiłem topke jest ważne

XDDD ta spierdolina naprawdę to napisała

Oznaczam posty TYLKO i wyłącznie najważniejsze.

no i znowu top bk.  PATRZCIE NA MNIE JESTEM TOP 1 OZNACZĘ TO ŻEBY WSZYSCY WIEDZIELI JAKI ZE MNIE PRZEKOZAK BO ZAMIAST CHODZIC NA PSZYRE DO SZKOLY ROBIĘ WROTA GAMME

To po kiego tu wchodzisz i hejtujesz?

chore? może i owszem, lecz mam do tego prawo

weź wrzuc wiecej memesów z kwejka hehe że hejter i że coś tam x­D

a to najlepsze

Greetings,

x­D za kazdym razem gniję z tego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...