Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

gWoycer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolego zamieszczony tutaj urywek skryptu był jak to nazwę testowy. 

Używałem to tylko w wersji beta, teraz nie potrzebuję już takich rzeczy. :)

A to, że ktoś tego nie zauważył to jest jego wina.

Jaki był? Ty tak na serio? Sprzedajesz skrypt który mówisz, że jest testowy. No to fajnie masz xD

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@matej654321

haha ty w ogóle wiesz jaki @KlassKai.. teraz banner sprzedaje? Po samych funkcjach można łatwo dostrzec że ten banner i banner który Klasskai sprzedaje to nie to samo.

Chodzi o fragment kodu a nie o funkcje w banerze. Sprzedawał banner z właśnie tym zjebanym kodem. Skąd wiem? Dostałem do rozkodowania skrypt zakodowany w base64 + hash.(Podpisany u góry) Również zostałem poproszony o naprawę bo nie dość, że banner wbija 4x na serwer to administracja się skapnęła, że skrypt ma dziurę :)

@Edit @fix

W sumie dam wam fixa tego bo tak szkoda mi trochę was:

Jeśli używacie nginxa: 

location ~ \.tmp$ {
    allow 127.0.0.1;
    deny all;
}

Dodajcie sobie do vhosta i macie z bańki. 

Jeśli używacie apache: 

Zainstaluj nginxa apache to s**t. 

Opublikowano

Jaki był? Ty tak na serio? Sprzedajesz skrypt który mówisz, że jest testowy. No to fajnie masz xD

Sprzedaję skrypty, które są testowe?

Coś Ci się pomyliło. :3

Wszystkie bannery, które wyszły ode mnie są przed tym zabezpieczone.. badum tss

Opublikowano

Sprzedaję skrypty, które są testowe?

Coś Ci się pomyliło. :3

Wszystkie bannery, które wyszły ode mnie są przed tym zabezpieczone.. badum tss

Sam stwierdziłeś, ze ten skrypt jest testowy. "Skąd wiem? Dostałem do rozkodowania skrypt zakodowany w base64 + hash.(Podpisany u góry) " "Przemek KlassKai" Nazwiska nie podałeś w sumie nie dziwię się też bym bał się taki syf podpisać własnym nazwiskiem :) 

Opublikowano

@matej654321

Na to wychodzi że według ciebie nikt nie ma prawa do pomyślenia się. A pozatym jak napisałeś ten skrypt był testowy a wiadomo jak pisze się coś 1 raz to wiadomo że może mieć błędy

Ty tak na serio? Skoro jakiś projekt ma miano testowego to ŻADEN NORMALNY "programista" nie sprzeda takiego czegoś. Kolejna sprawa pliki tmp nie są blokowane przez silniki www więc logiczne, że każdy kto odnajdzie strukturę katalogów będzie mógł to pobrać i zrobić co z tym mu się podoba. Widać, że jakiś user mshitu premium pewnie. Nie wcinaj się w rozmowę jak nie wiesz nic o temacie. :) 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema ! 

Bardzo fajny baner, mam  tylko takie techniczne pytanie, czy są moze do niego jakies inne overlay'e ? Czy mam możliwość tylko zmiany obrazków w tle ? 

Pozdrawiam :)

9ctDbVH.png

Opublikowano

Witam. Mam problem ponieważ po wpisaniu adresu bannera nie pojawia się on. Gdy zmieniam gfx interval na 1 to wyskakuje błąd: invalid parameter size

Opublikowano

@Santen2

Minimalna wartość gfx wynosi 60 sekund.

Jaki adres źródłowy wpisujesz i czy dobrze skonfigurowałeś banner?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

U mnie nie działa, zainstalowałem nadałem chmody, skonfigurowałem config.php po wrzuceniu banneru wbija ip banneru i go wyrzuca :C

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Siema  ! 

Baner jest spoko, używam go bezproblemowo. Ale mam pytanie : 

Da sie zrobic tak, żeby jedyną zmienna na banerze byłą liczba sób online ? 

Bo jesli sie da to czy jest moze jakas skórka czy ktos kto by przerysowal baner tylko na jedno okienko ? : >

Siema  ! 

Bo jesli sie da to czy jest moze jakas skórka czy ktos kto by przerysowal baner tylko na jedno okienko ? : >

9ctDbVH.png

Opublikowano

Siema  ! 

Siema  ! 

Pousuwaj tamte zmienny a co do template możesz go również zmienić. Ale pamiętaj jeśli chcesz tą ilość osób to musisz mieć w tym samym miejscu bądź musisz zmienić pozycje.

http://scr.hu/2si9/qyiph

U mnie banner wygląda tak..

Wstaw od nowa zrzut bo wygasł albo go usunąłeś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...