Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tanavis.pl

Gość Tanavis.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer oczywiście polecam, Pandora była dla mnie najlepszym serwerem, a teraz macie ulepszoną wersję z dostępną administracją. ;)

Ogólnie trochę słaba grafika. Na pierwszy rzut oka fajnie, ale jak się przypatrzysz widać elementy, które są w dość słabej jakości. Np. pierwsze napisy w prezentacji.

Wina formatu grafiki.

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nic sie nie zmieniło .

Gracze czekają na teki serwer . 

Bedzie ponad 3k osób .

powodzenia na ravoria pajacu serwer pod hajs potem i tak wejdziesz tutaj . 

Powodzenia "pajacu" z tymi 3k xD

Pewnie Twój mózg jest zbyt mały by to pojąć, ale każdy serwer jest pod IS :yay: :yay: :yay:

­1bc44ccb8f.jpg

Opublikowano

@AJStyles

Tak sądzisz? "Pewnie Twój mózg jest zbyt mały, by to pojąć", ale to jest tak, jakbyś około rok pracy nad czymś zmarnował tylko po to, żeby jakiś kretyn jeszcze Ci coś wypominał. Daruj sobie. Popracuj nad serwerem, a potem nic z niego nie miej, to zobaczymy czy będzie Ci tak do śmiechu. B)

1z67dxt.png

Opublikowano

@AJStyles

Tak sądzisz? "Pewnie Twój mózg jest zbyt mały, by to pojąć", ale to jest tak, jakbyś około rok pracy nad czymś zmarnował tylko po to, żeby jakiś kretyn jeszcze Ci coś wypominał. Daruj sobie. Popracuj nad serwerem, a potem nic z niego nie miej, to zobaczymy czy będzie Ci tak do śmiechu. B)

Przecież od jest funkcja komentowania. Ludzie wyrażają swoją opinie na temat serwera, ale, że nie umiecie przyjąć czyjejś opini tylko świadczy o tym, że potrzebujecie

pol_pl_Masc-na-bol-dupy-1341_1.jpg 

ROK pracy nad gotowcem który ma tylko kilka  dodatków? XDDDDDDD Halo, dostałem raka xD

Gdzie ja krytykowałem sam serwer? Jedynie dałem swoją opinie na temat klimatu więc zamknij morde ;)

Grałem na pandorze i nie było źle, ale teraz nie ma szans by serwer był wielkim sukcesem.

­1bc44ccb8f.jpg

Opublikowano

Przecież od jest funkcja komentowania. Ludzie wyrażają swoją opinie na temat serwera, ale, że nie umiecie przyjąć czyjejś opini tylko świadczy o tym, że potrzebujecie

pol_pl_Masc-na-bol-dupy-1341_1.jpg 

ROK pracy nad gotowcem który ma tylko kilka  dodatków? XDDDDDDD Halo, dostałem raka xD

Gdzie ja krytykowałem sam serwer? Jedynie dałem swoją opinie na temat klimatu więc zamknij morde ;)

Grałem na pandorze i nie było źle, ale teraz nie ma szans by serwer był wielkim sukcesem.

Czy ty dobrze się czujesz ? jaki rok jaki gotowiec... bum.gif

Opublikowano

Chodź nie zagram, to i tak polecam. Solidna i miła administracja. Powodzenia.

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

w ile wbije maxa bez isa? :)

Dość ciężko mi powiedzieć na 200lvl dość słabo level leci ale około 1/2 tygodna. PD można zdobyć ze szkat królowej pająków wiec na 200lvl co 2/3h można wbić lvl jak masz jeszcze pd z IS to co 1h level.

Opublikowano

Zastanawiam się nad czym się tutaj zachwycacie prezka nie zbyt "ukolorowana", a po samym serwerze też nie widać nic ciekawego faktycznie ktoś dobrze zauważył pandora V2
Sam pomysł dobry po tym jak Pandora jest off ale raczej poza graczami z pandory zbyt nowych graczy nie zawita

Ale jak najbardziej powodzonka

Opublikowano

@AJStyles

Zaprawdę, szkoda mi takich ludzi jak Ty. Aha - i polecam czytanie ze zrozumieniem, bo widzę, że posiadasz pewne braki. Serwer nie jest pod IS, a nawet jak by był, to nic Ci do tego. To TWÓRCY wydają złotówki i to ONI decydują co ma być w IS'ie, nie Ty. Btw. co wy macie z tymi zjebanymi nowościami? Serwery przepchane gównem z zagranicznych for są aż takie ekscytujące i z*******e? Weź Ty się puknij i spadnij na Ziemie, bo serwer, który w swoim arsenale ma zbroje ze skrzydłami i 10000000000 systemów to nie serwer ;)

1z67dxt.png

Opublikowano

Mógłbym prosić o nicki administracji w teamie?

Kto was sponsoruje?

Po zaznaczonej najlepszej odpowiedzi wydaje mi sie ze XYZ którego all serwery były niewypałami xD

55ce9518d0555918gen.png

Opublikowano

Po zaznaczonej najlepszej odpowiedzi wydaje mi sie ze ciura którego all serwery były niewypałami xD

To nie jest konto Adirosa, a Mat3o, czy jak mu tam.

Opublikowano

W administracji jest chyba Nukey, bo mi się coś przypomina, że tak jego serwer miał się nazywać :D

Wątpię, jak Nukey to Crime.

Opublikowano

6/7  sa na profki ?? czy tylko do expa 

Będzie możlwiość handlowania smkami  w grze ?? czy tylko poprzez zakup ?

@Terrors

Tak 6/7 klasówki i exp

Mógłbym prosić o nicki administracji w teamie?

Kto was sponsoruje?

@1361622928-U485574.pngCaley

Sponsora nie potrzebujemy maszynę zabezpiecza True

W administracji jest chyba Nukey, bo mi się coś przypomina, że tak jego serwer miał się nazywać :D

@.Nexus™

Nukey a co to za random ? jestem ja i Nilus jako [GA] + dołączy do nas jeden GM by pomogł przy wymianach itp  (znamy się z reala jak z większością osób z teamu )

Wątpię, jak Nukey to Crime.

Nie, nie ma takiej osoby u nas w team.

Opublikowano

@Terrors

Tak 6/7 klasówki i exp

Sponsora nie potrzebujemy maszynę zabezpiecza True

@.Nexus™

Nukey a co to za random ? jestem ja i Nilus jako [GA] + dołączy do nas jeden GM by pomogł przy wymianach itp  (znamy się z reala jak z większością osób z teamu )

Nie, nie ma takiej osoby u nas w team.

@Tanavis.pl 

Ale ja tylko tak powiedziałem, ponieważ podobną sygnaturkę on miał w sygnaturze ;) Więc to o czymś świadczy

Opublikowano

@Tanavis.pl 

Ale ja tylko tak powiedziałem, ponieważ podobną sygnaturkę on miał w sygnaturze ;) Więc to o czymś świadczy

Ten sam grafik mu robił w temacie była spina że podrabia nasz styl ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...