Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tanavis.pl

Gość Tanavis.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dobrze, że Twój serwer wypalił i ktoś wziął takie pieski jak Ty XDXD 

top@, Bonusy takie jak na starej pandorze czy coś zmienialiście również?

Bony identyczne jak na Pandorze.

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Znam technika ja i całą administracje serwera, serwer powoli będzie się rozwijać znając dobrze właściciela.

Opublikowano

@mem0l

Gdyby każdy tak pisał, to graczy w ogóle by nie było.

@topic

Na Virtualu były i (chyba) są klasowe 6/7 ^^

Brak mountów (lizaki, pierścienie) na serwerze? B)

1z67dxt.png

Opublikowano

@mem0l

@topic

Na Virtualu były i (chyba) są klasowe 6/7 ^^

Brak mountów (lizaki, pierścienie) na serwerze? B)

Mounty są ppk i lizaka brak

Opublikowano

@mem0l

Wiem ale tu robie wyjatek bo wedlug mnie klimat na pandorze tworzyla duza ilosc ludzi a tak to serwer nie podobal mi sie... Szukam easy z duza iloscia graczy reszta serwera mnie nei obchodzi..

Opublikowano

Ten serwer ma tyle z Pandorą co zeszłoroczny śnieg z dzisiejszym deszczem... Jak widzę w prezentacji "odzwierciedlenie pandory " to mam ochotę się pociąć... Za takie teksty i odniesienia chował bym się zaraz i nie ośmieszał nawet....  I żal mi nawet patrzeć... 

Serwer nie ma szans się utrzymać. Dodanie tekstu "odzwierciedlenie pandory" tylko go ośmiesza. Kolejna próba wybicia się syfem na czyimś sukcesie. 

Nie ma tu nic. Nie polecam. 

Do tego zakładanie nowych kont z nazwą / nickiem serwera... Ta plaga już sama w sobie odstrasza... 

Skąd Ty człowieku możesz wiedzieć po prezentacji serwera czy serwer może się utrzymać? Obstawiam, że nie znasz nikogo z administracji a piszesz tak bo masz swój serwer lub grasz na innym a ten to dla Ciebie/Serwera na którym grasz to wielka konkurencja i ludzie będą z tego ''anta****'' szli na to. 

Ludzie szukają teraz starych serwerów, takiego czegoś jak Pandora nie ma i pewnie prócz tego serwera nie będzie. 

Kto by nie chciał pograć na takim czymś jak PL 7 lat temu? Lecz niestety nie pogra bo takiego czegoś nie ma ale może pograć w priva z 2010-2013 roku bo takie coś za kilka dni będzie a nie tęczowe m1, max bony w eq, milion map, dungeonów, max lvl i perfect eq w 4 dni gry a później stanie w m2.

Opublikowano

Skąd Ty człowieku możesz wiedzieć po prezentacji serwera czy serwer może się utrzymać? Obstawiam, że nie znasz nikogo z administracji a piszesz tak bo masz swój serwer lub grasz na innym a ten to dla Ciebie/Serwera na którym grasz to wielka konkurencja i ludzie będą z tego ''anta****'' szli na to. 

Ludzie szukają teraz starych serwerów, takiego czegoś jak Pandora nie ma i pewnie prócz tego serwera nie będzie. 

Kto by nie chciał pograć na takim czymś jak PL 7 lat temu? Lecz niestety nie pogra bo takiego czegoś nie ma ale może pograć w priva z 2010-2013 roku bo takie coś za kilka dni będzie a nie tęczowe m1, max bony w eq, milion map, dungeonów, max lvl i perfect eq w 4 dni gry a później stanie w m2.

Daj sobie spokój, on administracje zna lepiej niż ja, zwłaszcza że to ja siedzę na Ts i próbuje pomagać przy serwerze, wracając do tematu ludziom nie brakuje starych serwerów tylko dobrego kontaktu z administracją, dzisiejsza administracja wie lepiej niż gracze co później widać po 1-2 tyg działania serwera.

Żeby serwer miał jakiekolwiek szanse to jest zależne nie od typu serwera ale od administracji, przyjmowanie koncepcji graczy bo przecież nie od dzisiaj jest zakładany dział na forum serwera "Propozycje" który 99% administratorów omija szerokim łukiem, aktualizacje to też bardzo ważna podpora serwera gdyż to ona utrzymuje wszystko w kupie po dłuższym czasie działalności.

Technicy czasami zamiast zrobić małe updaty które poprawią komfort rozgrywki starają się na chama wpychać zapychacze by tylko utrzymać ludzi na parę tygodni i wyssać z nich resztki forsy. Dobrym przykładem jest stara pandora która od początku jak większość serwerów nie posiadała Poziomu większego niż 125 bodajże, serwer powoli przekształcał się co pozwoliło mu się przez ten dłuższy czas utrzymać się na swojej pozycji, gdyby nie to że w tamtych czasach było ciężko o jakieś konkretne nowości, pozwoliło to by lepsze serwery mogły wbić się na sam szczyt, w tych czasach panują same gotowce z tymi samymi questami, dropem + lekka edycja dla niepoznaki

Opublikowano

Hahaha  nie gadałaś ze mną nie znasz mnie i chyba nie grałaś na Panorze tak więc swoje 3 grosze zachowaj dla siebie i to nie jest gotowiec a jak jest to udowodnij :)

Człowieku, mam Cię poznać aby się wypowiedzieć ? Grałam na pandorze dość dawno i to był serwer dzieci, serwer ludzi którzy kradli, kłamali, jechali na dopalaczach. Kur. to pokaż mi jedną rzecz która jest waszego autorstwa ? Bo ja tu takiej niestety nie widzę mój kochany. Chyba że masz namyśli inna prezentacje no to wybacz mi. 

Bo :

Pety

Zbroje

Bronie

Biolog

BS 

to na pewno nie są wasze bo są one darmowe na mpc, więc trudno mi powiedzieć czy coś tutaj jest Waszego dla mnie to jest wybranie jakiś plików i dodanie do niego rzeczy które są tutaj od 2-3 lat ?

Skąd truta?

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Zainteresowanie w zapowiedzi takie jakby żadne.

Nie widzę przyszłości dla takiego projektu, ale życzę powodzenia ;P

Opublikowano

Człowieku, mam Cię poznać aby się wypowiedzieć ? Grałam na pandorze dość dawno i to był serwer dzieci, serwer ludzi którzy kradli, kłamali, jechali na dopalaczach. Kur. to pokaż mi jedną rzecz która jest waszego autorstwa ? Bo ja tu takiej niestety nie widzę mój kochany. Chyba że masz namyśli inna prezentacje no to wybacz mi.

Bo :

Pety

Zbroje

Bronie

Biolog

BS

to na pewno nie są wasze bo są one darmowe na mpc, więc trudno mi powiedzieć czy coś tutaj jest Waszego dla mnie to jest wybranie jakiś plików i dodanie do niego rzeczy które są tutaj od 2-3 lat ?

Skąd truta?

Nie są nasze tu masz rację ale to było na pandorze .. nwm czy czytasz co piszesz ale jedno wyklucza drugie... Pety itp dodane bo tak chcieli gracze.

Truta z ripera

Opublikowano

Wyjebana prezentacja, widać że wam zależy. Życzę dużej ilości graczy!!

Opublikowano

Wyjebana prezentacja, widać że wam zależy. Życzę dużej ilości graczy!!

Dziękujemy ślicznie :)

Opublikowano

Świetna robota, zawitam na starcie! 
Lecz nie czuje tego klimatu co był kiedyś bo pewnie każdy będzie leciał w topkę a nie to co było kiedyś że max pojawił się po połowie roku a ludzie wybierali siedzenie w m2 ;)

Opublikowano

Super serwer, Zayebista prezentacja .

Grałem na pandorze od początku widzę same poprawki na lepsze.
Co do tych idiotycznych wypowiedzi innych ludzi którzy nie grali na pandorze i się wypowiadają niech uciekają na serwery dla Hajsu na miesiąc.

Kochani wbijamy nowa pandora będzie ZABAWA !

Opublikowano

Prezentacja może nie najgorsza, ale otwieranie serwera który ma być nowszą wersją pandory nie jest najlepszym pomysłem.

Czasy sie zmieniły, metin i gracze również.

Atmosfery NAWET W 30% nie przywrócicie, bo te czasy minęły.

Powodzenia.

­1bc44ccb8f.jpg

Opublikowano

Prezentacja może nie najgorsza, ale otwieranie serwera który ma być nowszą wersją pandory nie jest najlepszym pomysłem.

Czasy sie zmieniły, metin i gracze również.

Atmosfery NAWET W 30% nie przywrócicie, bo te czasy minęły.

Powodzenia.

Nic sie nie zmieniło .

Gracze czekają na teki serwer . 

Bedzie ponad 3k osób .

powodzenia na ravoria pajacu serwer pod hajs potem i tak wejdziesz tutaj . 

Opublikowano

Daj sobie spokój, on administracje zna lepiej niż ja, zwłaszcza że to ja siedzę na Ts i próbuje pomagać przy serwerze, wracając do tematu ludziom nie brakuje starych serwerów tylko dobrego kontaktu z administracją, dzisiejsza administracja wie lepiej niż gracze co później widać po 1-2 tyg działania serwera.

Żeby serwer miał jakiekolwiek szanse to jest zależne nie od typu serwera ale od administracji, przyjmowanie koncepcji graczy bo przecież nie od dzisiaj jest zakładany dział na forum serwera "Propozycje" który 99% administratorów omija szerokim łukiem, aktualizacje to też bardzo ważna podpora serwera gdyż to ona utrzymuje wszystko w kupie po dłuższym czasie działalności.

Technicy czasami zamiast zrobić małe updaty które poprawią komfort rozgrywki starają się na chama wpychać zapychacze by tylko utrzymać ludzi na parę tygodni i wyssać z nich resztki forsy. Dobrym przykładem jest stara pandora która od początku jak większość serwerów nie posiadała Poziomu większego niż 125 bodajże, serwer powoli przekształcał się co pozwoliło mu się przez ten dłuższy czas utrzymać się na swojej pozycji, gdyby nie to że w tamtych czasach było ciężko o jakieś konkretne nowości, pozwoliło to by lepsze serwery mogły wbić się na sam szczyt, w tych czasach panują same gotowce z tymi samymi questami, dropem + lekka edycja dla niepoznaki

Serwerom brakuje kontaktu z administracją xD ? ŻE CO K***A

Na pandorze administracji nie było wgl a był to jak na razie najlepszy serwer mt2 jaki był więc co ty tutaj pierdolisz o administracji

Opublikowano

Chociaż zachowalibyście minimalną kulture w prezentacji? Po co te wulgaryzmy - pogadać na chillu, a nie po sobie pruć.

1z67dxt.png

Opublikowano

Serwerom brakuje kontaktu z administracją xD ? ŻE CO K***A

Na pandorze administracji nie było wgl a był to jak na razie najlepszy serwer mt2 jaki był więc co ty tutaj pierdolisz o administracji

Ja nie wypowiadałem się człowieku w kontekscie pandory & tanavisa tylko ogólnego prosperowania serwerów, jak i dlaczego serwery słabo się utrzymują na dzisiejszym rynku. Także ten tego idź się schowaj.

Opublikowano

Serwer oczywiście polecam, Pandora była dla mnie najlepszym serwerem, a teraz macie ulepszoną wersję z dostępną administracją. ;)

Ogólnie trochę słaba grafika. Na pierwszy rzut oka fajnie, ale jak się przypatrzysz widać elementy, które są w dość słabej jakości. Np. pierwsze napisy w prezentacji. 

denzel.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...