-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
IAmBoskiM
IAmBoskiM
WItam...
Piszę ten temat już drugi raz, bo to forum mnie wy... i klikając "Pogląd postu" przeniosło mnie do "Poglądu forum" (o ile coś takiego istnieje) i cały tekst poszedł się j... poszedł w las.
Zatem mój problem polega na tym, że nie mogę niczego otworzyć żadną przeglądarką. Zawsze mi wyskakuje błąd taki jak w temacie. Zrobiłbym screena i wrzucił jako załącznik, ale już próbowałem i się nie udało (Błąd503). Dlatego przekopiuję co tam pisze:
Witryna przedstawiona powyżej to tylko jeden z przykładów niedziałających stron.
Co jest najdziwniejsze, witryny takie jak mpcforum, YT, Google, FB czy co jeszcze działają.
W 100% nie jest to wina Wi-Fi. Na telefonie wszystko działa perfekt.
W gry przez internet też nie pogram. Nawet się nie załączą.
Chyba tyle. Teraz skopiuję ten tekst aby mnie znowu forum nie... Mniejsza z tym. Bardzo dziękuję za odpowiedzi.
Na laptopie tej wiadomości nie wysłałem... Bo nie chciało mi wyświetlić captchy... Kolejny problem.
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.