Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

ERR_NAME_NOT_RESOLVED

IAmBoskiM

Pytanie

Opublikowano

WItam...

Piszę ten temat już drugi raz, bo to forum mnie wy... i klikając "Pogląd postu" przeniosło mnie do "Poglądu forum" (o ile coś takiego istnieje) i cały tekst poszedł się j... poszedł w las.

Zatem mój problem polega na tym, że nie mogę niczego otworzyć żadną przeglądarką. Zawsze mi wyskakuje błąd taki jak w temacie. Zrobiłbym screena i wrzucił jako załącznik, ale już próbowałem i się nie udało (Błąd503). Dlatego przekopiuję co tam pisze:

Nie można znaleźć serwera forum.enidust.com, ponieważ nie powiodło się wyszukiwanie DNS. DNS to usługa sieciowa służąca do translacji nazw witryn na adresy internetowe. Ten błąd jest najczęściej powodowany przez brak połączenia internetowego lub niepoprawną konfigurację sieci. Może być również spowodowany brakiem odpowiedzi serwera DNS lub działaniem zapory sieciowej, która uniemożliwia aplikacji Google Chrome dostęp do sieci.

Wejdź na http://enidust.com/

Witryna przedstawiona powyżej to tylko jeden z przykładów niedziałających stron.

Co jest najdziwniejsze, witryny takie jak mpcforum, YT, Google, FB czy co jeszcze działają.

W 100% nie jest to wina Wi-Fi. Na telefonie wszystko działa perfekt.

W gry przez internet też nie pogram. Nawet się nie załączą.

Chyba tyle. Teraz skopiuję ten tekst aby mnie znowu forum nie... Mniejsza z tym. Bardzo dziękuję za odpowiedzi.

Na laptopie tej wiadomości nie wysłałem... Bo nie chciało mi wyświetlić captchy... Kolejny problem.

19.jpg

0 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Nie udzielono jeszcze odpowiedzi na to pytanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...