Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] HighBlock

MagisterMagi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@MagisterMagi

Zapraszasz na serwer ktory otwierasz dopiero za miesiac? 3/4 ludzi zapomni o tym serwerze zanim on wystartuje.

Odpisujesz na moj post? Dodaj @Aintence jesli chcesz abym go zobaczyl.

4F6xoLt.jpg

Opublikowano

@MagisterMagi

Zapraszasz na serwer ktory otwierasz dopiero za miesiac? 3/4 ludzi zapomni o tym serwerze zanim on wystartuje.

Wole prezentacje zrobić wczesniej i czekać na uwagi itp co moge zmienić co dodać na serwerze niż tydzien przed startem wszystko zmieniać i się moge wyrobić  :P Według mnie na skyblocka z misjami itp warto poczekać miesiąc sam kiedyś na dobrego hardcore czekałem 5 tygodni :)

Opublikowano

Zapowiedzi severa miesiąc wcześniej to totalny bezsens, jak chcesz opini ludzi, to daj im zagrać na "teście", wtedy będziesz miał rzetelną opinie a nie pisanie na "sucho" 
prezentacja tez nie jest jakaś super. 

Opublikowano

Zapowiedzi severa miesiąc wcześniej to totalny bezsens, jak chcesz opini ludzi, to daj im zagrać na "teście", wtedy będziesz miał rzetelną opinie a nie pisanie na "sucho" 

prezentacja tez nie jest jakaś super. 

Nie bezsens tylko czekam na opinie co by chcieli dodać do serwera i już parę osób złożyło propozycje i jestem w trakcie ich realizowania :)

Opublikowano

Polecam serwer ze wzgledu na Zadusznego jest on dobrym administratorem ogółem serwer prezentuje sie dobrze jest godny uwagi napewno odwiedze serwer.

Czekam z niecierpliwością oraz mam nadzieję że dzieciarni nie będzie...

Opublikowano

Polecam serwer ze wzgledu na Zadusznego jest on dobrym administratorem ogółem serwer prezentuje sie dobrze jest godny uwagi napewno odwiedze serwer.

Czekam z niecierpliwością oraz mam nadzieję że dzieciarni nie będzie...

Wszędzie znajdą się osoby które będą innych denerwować prosząc ich by dodali do wyspy to jest nieuniknione w każda grę zawsze dzieci się trafią ;)

Opublikowano

Polecam, serwer dobrze się prezentuj, wiele różnych, fajnych nowości. Na pewno zagram, czekam z niecierpliwością.

Moglibyście dodać np. że obsydian niszczyć się pustym wiaderkiem :)

7522314833566571261672.jpeg

Opublikowano

Polecam, serwer dobrze się prezentuj, wiele różnych, fajnych nowości. Na pewno zagram, czekam z niecierpliwością.

Moglibyście dodać np. że obsydian niszczyć się pustym wiaderkiem :)

Wiadrem będzie można zbierać obsydian właśnie jestem w trakcie robienia tego.

Opublikowano

Prezentuje się fajnie. 

Interesuje mnie tylko czy te skrzynki cs:go i inne takie rzeczy są pisanie w skryptach czy są to pluginy ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...