Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zepsuty system rang w CS:GO

RushAndGoToWin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czemu jesteście tacy niemili. Dyskutujcie kulturalnie, na poziomie, bez wyzwisk. Możecie mieć odmienne zdania, ale nie trzeba obrażać przy tym drugiej osoby. Ostrzegam, że niegrzeczni użytkownicy będą ukarani!

Opublikowano

Mi tylko chodzi o to że jak trafiam na team w którym ugrywamy 5-0 w terrorystach np na mapie mirage, po czym raz koles zrobi defuse i odrazu jest placz o to w moim teamie ze kicki sa pisza na chacie GG noob team, po czym na koncu okazuje sie ze ktos kto udawal anglika byl tak naprawde polska cebula i byl wynik 7-15

Opublikowano

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem ale masz pretensję o to że mając range master guardian 1 do meczu rzuciło Ci golda 4?

Jeśli tak jest to w 100% normalne, jeśli rzuca Ci takie rangi do teamu tzn że gośc prawdopodobnie gra mecz o awans.

po czym raz koles zrobi defuse i odrazu jest placz o to w moim teamie ze kicki sa pisza na chacie GG noob team

Musisz się przyzwyczaić takie rzeczy na globalch też się zdarzają.

Opublikowano

System rang jest w 100% poprawny.

Osobiście LEM'a wbiłem bez żadnych problemów.

Dobiera ci słabsze/wyższe rangi tylko ze względu na ilość wygranych rund w grze + statystyki w meczu + ilość gwiazd MVP.

Jeżeli będziesz swoją drużynę prowadził do zwycięstwa i wygrywał mecze 16-5 to gwarantuje ci że zacznie ci dobierać lepsze rangi + sam szybciej będziesz awansował.

Opublikowano

System rang jest w 100% poprawny.

Osobiście LEM'a wbiłem bez żadnych problemów.

Dobiera ci słabsze/wyższe rangi tylko ze względu na ilość wygranych rund w grze + statystyki w meczu + ilość gwiazd MVP.

Jeżeli będziesz swoją drużynę prowadził do zwycięstwa i wygrywał mecze 16-5 to gwarantuje ci że zacznie ci dobierać lepsze rangi + sam szybciej będziesz awansował.

To że wbiłeś LEMa to znaczy że jest poprawny? xD

Ogólnie ten system ma swoje wady gdyż po fali banów VAC, w danych rangach zwalnia się miejsce i wtedy jest łatwiej awansować np. z mg2 na mge, przez to też dużo osób jest na rangach na których nie powinno być i nie daje rady. Według mnie ten system wymaga poprawy, bo w sytuacji kiedy ja mam LE a gram przeciwko Supreme i ma on staty 5/21 to jest coś nie tak.

Opublikowano

Ogólnie ten system ma swoje wady gdyż po fali banów VAC, w danych rangach zwalnia się miejsce i wtedy jest łatwiej awansować np. z mg2 na mge, przez to też dużo osób jest na rangach na których nie powinno być i nie daje rady. Według mnie ten system wymaga poprawy, bo w sytuacji kiedy ja mam LE a gram przeciwko Supreme i ma on staty 5/21 to jest coś nie tak.

Grasz przeciwko supreme bo albo Ty byłeś premade z supremem albo tamten supreme był premade z LE. Na pewno nie będzie sytuacji gdzie gra 5 LE vs. 5 sup. Raz miałem sytuacje jak grałem 5 premade z kumplami mieliśmy rangi LEM/supreme i graliśmy mega łatwy mecz wygrany pewnie do 2 czy do 3 (już nie pamiętam) ale okazało się że w przeciwnym team był global a z nim mge, mg2, dmg też chyba było i jakiś orzełek :) .

VAC bany faktycznie robią swoje ale ciężko jest powiedzieć że np. teraz jest łatwiej wbić orła czy globala, większość osób które tak mówi zapewne pominęło fakt że to oni stali się lepsi :). Pamiętam jak miałem kałacha i z czwórką znajomych zagraliśmy mecz na 5 orzełków (LE) - nigdy w życiu nie zostałem tak zrównany z ziemią, po prostu miazga. Teraz mam globala i czasami wchodzę na konto z orzełkiem żeby z bratem pograć to ja się za głowę łapię jak patrze na grę tych ludzi poprostu zero myślenia xD. Ale ci co uparcie twierdzą że poziom spadł też mają trochę racji ale to daltego że sporo dobrych graczy z MM'ów przeniosło się na faceita lub ESEĘ.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...