Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zepsuty system rang w CS:GO

RushAndGoToWin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ten system rang jest zjebany, mam prawie kałacha w laurach, a dodaje mi kalachy pomieszane z goldami 4, no i mialem 3 kalachy, 1 golda 4 dzieciaka co autonooba kupowal i trollowal i bana dostal.

O co chodzi, dlaczego tak jest? Wszyscy byli randomami, to nie byl zaden team.

Pozdrawiam.

Opublikowano

tak wiedzialem ze masz kalaszka haha .System rang jest normalny co z tego ze dodaje ci goldy do teamu? wiesz ze ranga nie gra? a zeby nie potrafic wygrac solo meczu na kalaszkach to trzeba byc inwalida totalna elo 

Opublikowano

tak wiedzialem ze masz kalaszka haha .System rang jest normalny co z tego ze dodaje ci goldy do teamu? wiesz ze ranga nie gra? a zeby nie potrafic wygrac solo meczu na kalaszkach to trzeba byc inwalida totalna elo 

Jezeli wedlug ciebie gold 4 = koles plantuje i biega na 2 strone mapy, kalach = info, mikrofon, nie w*****a sie, wiem bo gralem na goldach jak sam nim kiedys bylem, teraz mam kalaszka

Sam zapewne jestes goldzikiem po twoim obrazaniu mnie i bana na 7dni dostales :)

post-1439035-0-91908800-1448312323_thumb.png

Opublikowano

Jezeli wedlug ciebie gold 4 = koles plantuje i biega na 2 strone mapy, kalach = info, mikrofon, nie w*****a sie, wiem bo gralem na goldach jak sam nim kiedys bylem, teraz mam kalaszka

Sam zapewne jestes goldzikiem po twoim obrazaniu mnie i bana na 7dni dostales :)

attachicon.gifdowod.png

Skoncz juz saplenic bo sie robisz zalosny nie potrafisz wygrac meczu  na kalaszkach gdzie sie wygrywa mecze 1v5  widze ze z ciebie robi sie drugi polishdesigner czy jak mu tam po przegranym meczu temacik na forum bo trzeba sie wyplakac.

Ale ja cie nie obrazilem tylko nazwalem po imieniu :D  super 7 dni bez mpc jezu :/ bylem na psychiatryku bo przez tego bana chcialem sie zabic zycie bez mpcforum jest niczym 
6dywy9.jpg pozdrawiam
Opublikowano

nie no ale on ma racje na kałąchu grać solo to jest easy spróbuj np na orzełkach to zobaczysz poprostu dobiera ci range do twojego poziomu mi jak byłem w kałachu 2 razy dało goldy więc meczyk easy teraz mam lema więc tu bardziej trzeba ze swoim teamem bo na kałachu to można solo spokojne grać

Opublikowano

Witam.

Ten system rang jest zjebany, mam prawie kałacha w laurach, a dodaje mi kalachy pomieszane z goldami 4, no i mialem 3 kalachy, 1 golda 4 dzieciaka co autonooba kupowal i trollowal i bana dostal.

Pozdrawiam.

Jak to prawie kałach w laurach?

System rang działa tak, że jeśli jesteś blisko awansu dostajesz ludzi z wyższą rangą (tą  do której masz awansować czyli mg2) , a jeśli jesteś blisko spadku dostajesz rangi  niższe (w twoim przypadku gold 4)

Czyli nie byłeś prawie mg2 tylko prawie gold 4, bliżej ci do spadku niż do awansu.

Opublikowano

Skoncz juz saplenic bo sie robisz zalosny nie potrafisz wygrac meczu  na kalaszkach gdzie sie wygrywa mecze 1v5  widze ze z ciebie robi sie drugi polishdesigner czy jak mu tam po przegranym meczu temacik na forum bo trzeba sie wyplakac.

Ale ja cie nie obrazilem tylko nazwalem po imieniu :D  super 7 dni bez mpc jezu :/ bylem na psychiatryku bo przez tego bana chcialem sie zabic zycie bez mpcforum jest niczym 
6dywy9.jpg pozdrawiam

To jest wlasnie przyklad tego ze system rang byl zmieniany, j****y sezonowcu, po 10 meczach wygranych mam suprema, naprawde jestes niesamowity.

Opublikowano

To jest wlasnie przyklad tego ze system rang byl zmieniany, j****y sezonowcu, po 10 meczach wygranych mam suprema, naprawde jestes niesamowity.

Po 10 nie mozna miec supreme (max LEM), ale nice try :D

Opublikowano

6dywy9.jpg pozdrawiam

Wklejajac zdjecie z google napewno jestes supreme :) Podaj link do profilu steam to uwierze

Jak to prawie kałach w laurach?

System rang działa tak, że jeśli jesteś blisko awansu dostajesz ludzi z wyższą rangą (tą  do której masz awansować czyli mg2) , a jeśli jesteś blisko spadku dostajesz rangi  niższe (w twoim przypadku gold 4)

Czyli nie byłeś prawie mg2 tylko prawie gold 4, bliżej ci do spadku niż do awansu.

3mecze pod rzad wygralem, wiec nie wiem w czym problem

Opublikowano

Do mge jest easy samemu można wygrać mecz same boty i nic więcej często carruje kolegów na ich kontach więc wiem. Graj z teamem nie będzie problemu. Ja nie gram sam i nie płacze jak Ty.

Opublikowano

Wklejajac zdjecie z google napewno jestes supreme :) Podaj link do profilu steam to uwierze

3mecze pod rzad wygralem, wiec nie wiem w czym problem

To ile wygrałeś pod rząd nie ma znaczenia, możesz na zmianę przegrywać i wygrywać i awansować.

System opiera się na punktach elo na które wpływa wiele czynników (nikt do końca nie wie jakich) i niestety nie można sprawdzić ile ma się elo.

Opublikowano

To ile wygrałeś pod rząd nie ma znaczenia, możesz na zmianę przegrywać i wygrywać i awansować.

System opiera się na punktach elo na które wpływa wiele czynników (nikt do końca nie wie jakich) i niestety nie można sprawdzić ile ma się elo.

Widzę same elity się odzywają.

Po pierwsze - zapoznaj się z moim poradnikiem i nie słuchaj pana wyżej, który uważa, że jest wiele czynników. 

http://www.mpcforum.pl/topic/1399846-jak-dzia%C5%82a-system-rang/ 

Po drugie - dobiera Ci przeciwników o +/- podobnej wartości ELO teamu. 

Czyli. 

Twój Team +/- Team przeciwny

Dobiera Ci ciut lepszych bądź ciut gorszych. 

System stara się dobrać tak team, żeby był równy (nie wlicza smurfów itd. dlatego gra jest czasami strasznie ciężka)

Na więcej pytań mogę odpowiedzieć Ci na prywatnej wiadomości.  B)

Polecam - wieloletni weteran, pełno: smurf kont, kont do 4funa, kont do testowania mechaniki gry oraz konto główne (Supreme First Class na którym przegrywam wiele skinów na jackpotcie)  xD

­

Opublikowano

Widzę same elity się odzywają.

Po pierwsze - zapoznaj się z moim poradnikiem i nie słuchaj pana wyżej, który uważa, że jest wiele czynników. 

http://www.mpcforum.pl/topic/1399846-jak-dzia%C5%82a-system-rang/ 

Po drugie - dobiera Ci przeciwników o +/- podobnej wartości ELO teamu. 

Czyli. 

Twój Team +/- Team przeciwny

Dobiera Ci ciut lepszych bądź ciut gorszych. 

System stara się dobrać tak team, żeby był równy (nie wlicza smurfów itd. dlatego gra jest czasami strasznie ciężka)

Na więcej pytań mogę odpowiedzieć Ci na prywatnej wiadomości.  B)

Polecam - wieloletni weteran, pełno: smurf kont, kont do 4funa, kont do testowania mechaniki gry oraz konto główne (Supreme First Class na którym przegrywam wiele skinów na jackpotcie)  xD

­

Nie wiem skąd te teorie w twoim poradniku. Volvo nie podawało żadnych informacji na ten temat.

Jeśli tylko z twoich obserwacji albo z tego co piszą w internetach to gratuluje.

I jeszcze tekst że po 10 wygranych mozna dostac GE...dobry poradnik :D

Opublikowano

Ostatnio u kolegi gralem i w 1 rundzie gosc nie wiedzial jak podlozyc pake:) szukal naciskal wszystkie granaty a paki nie znalazl dopiero po dobrych 30sek:D ale i tak nie wiedzial jak zaplantowac:)

Opublikowano

Do mge jest easy samemu można wygrać mecz same boty i nic więcej często carruje kolegów na ich kontach więc wiem. Graj z teamem nie będzie problemu. Ja nie gram sam i nie płacze jak Ty.

Bardzo nie lubie gdy ludzie tak pierdolą. Łatwo i same boty to może dla kogoś kto lata grał w 1.6 i source lub smurfuje. Dla kogoś kto dopiero zaczyna to nie jest łatwe. Wiele zależy na kogo się trafi.

Co do rang mi to nie przeszkadza bo mam team ale strasznie mnie to denerwuje gdy typ ma 2k lub 3k godzin i siedzi w le. Grałem przeciwko takim i powinni wypier do globala lub supreme a nie rozwalać system w orłach i szeryfach. Co do karola to się nie wypowiem.... Spokojnie powoli dojdą nowi gracze i będzie ok. Zamiast siedzieć i pisać na mpc powinniście przynajmniej 2 godziny pograc na mapach training aim cs go i training center.

Opublikowano

@cola! znam osoby co mają ~2-3k godzin i grają jak lemy xD Więc nawet jak ma się tyle godzin można grać słabo...

słuchaj, zbieranie ekipy jest w c**j trudne, ale napisz na mpc, eslu i gdzie możesz, że szukasz teamu by sobie 4fun pograć a nie tutaj piszesz ze wszystko jest zjebane i wszyscy są słabi a ty jesteś najlepszy i w ogóle rozpierdalasz snaxa na łopatki.

Pozdrawiam, lanowy gracz.

Opublikowano

Witam.

Pozdrawiam.

Ale nie musisz nam tego tutaj pisać, po co nam to do szczęścia? Co do system rang to dla mnie jest w porządku, bo gracze z rangą kałach są najczęściej bostowani, więc easy jest, więc nie wiem czemu ty płaczesz. Pozdrawiam również.

graphic.png                                                    

Opublikowano

Większość z was tutaj to na prawdę sami idioci... Piszecie, że w kałaszku jest easy, ale zrozumcie, że jeden ma lepsze umiejętności, drugi gorsze, jeden może siedzieć w goldzie bo dopiero zaczyna a drugi po 10 meczach dostanie LEM'a bo grał w 1.6 i source'a... Po 10 meczach nie można dostać supreme, max LEMa.

Opublikowano

Większość z was tutaj to na prawdę sami idioci... Piszecie, że w kałaszku jest easy, ale zrozumcie, że jeden ma lepsze umiejętności, drugi gorsze, jeden może siedzieć w goldzie bo dopiero zaczyna a drugi po 10 meczach dostanie LEM'a bo grał w 1.6 i source'a... Po 10 meczach nie można dostać supreme, max LEMa.

No tak, po 10 meczach można dostać max LEMa, ale jeżeli oni myślą ''Fajnie jakby było gdyby wywaliło mnie po 10 wygranych do Globala, cieszyłbym się'' 

Co poradzisz z tym. Najlepiej żeby CS był od +13 bo te dzieci są denerwujące.

graphic.png                                                    

Opublikowano

Witam.

Pozdrawiam.

Gold miał wysokie ELO, dlatego Ci dobrało ich do teamu.

Mniej płaczu, więcej oporu i komunikacji.

Przecież izak i pasha i 3 randomów grali premade 5x globale w lobby a wylosowało im unrankedy i silvery.

Po 10 wygranych max. można dostać LEM, ktoś tam pisał wyżej.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Jako unskill z MGE powiem tylko, że tak naprawde do LE nie ma gry, tylko boby. Osobiście, nie zależy mi na rangach, zwykły znaczek. Ranga =/= umiejętności (znaczy często tak jest, są wyjątki). Naucz się grać z ludźmi to też daleko zajdziesz (chociaż na rangach Silver - MGE można spokojnie samemu wygrać jak się potrafi). Polecam 5x premade (granie z kolegami - o ile ich masz - pozwoli ci się zrelaksować przy grze).

Więc podsumowując, albo naucz się lepiej strzelać, albo nie narzekaj na ludzi u ciebie i się z nimi dogadaj.

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...