Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak Polskich Znaków.

Castio™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuję sposobów na pozbycie się tego cholernego (błędu?), że moje forum nie posiada Polskich znaków.

Wykonałem sposób:

http://forum.invisionize.pl/topic/3516-naprawa-polskich-znakow-na-forach-z-kodowaniem-bazy-innym-niz-utf-8/

TO NIE JEST REKLAMA!

Lecz nic to nie pomogło.

Nie wiem czy jest możliwość "zmiany ręcznej" czyli zamiany tych znaków zapytania na normalne litery?

PS. Czy po zmianie nulleda na licencję problem zostałby rozwiązany bądź znalazł by się nowy sposób na zlikwidowanie tego (bugu?)

Opublikowano

Witaj,

Niestety muszę założyć konto aby zerknąć w link więc to pominę.

Masz licencje z nulleda więc ciężko, znalazłem na pewnym forum takie spolszczenie, panowie piszą że działa pięknie, co Ci szkodzi spróbuj.

https://mega.nz/#!LE9FHRJR!8-LofGKGV4BSa3nCNwcDqK7SJL5FyNtxYl29HqXGV4Y

https://www.virustotal.com/pl/file/611ca62d760164a54c4df439c13d6a71c5b4f8256cf8fc23cd968ea4955a7c91/analysis/1421307903/

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Potrzebujesz czegoś? Oznacz mnie @Salur

Opublikowano

Kupiłeś licencje ? 

Sądząc po tym zdaniu:

Czy po zmianie nulleda na licencję problem zostałby rozwiązany bądź znalazł by się nowy sposób na zlikwidowanie tego (bugu?)

Można stwierdzić że jest to licencja z jakiegoś forum (darmowa lub nielegalna). Podałem link do spolszczenia z którym problem powinien zniknąć. Nie ma co dalej drążyć tematu licencji. Zaczekajmy na odpowiedź autora.

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Opublikowano

Sądząc po tym zdaniu:

Można stwierdzić że jest to licencja z jakiegoś forum (darmowa lub nielegalna). Podałem link do spolszczenia z którym problem powinien zniknąć. Nie ma co dalej drążyć tematu licencji. Zaczekajmy na odpowiedź autora.

JESTEŚ NIESAMOWITY !

Goście z Polskiego Supportu IPB od dwóch tygodni nie mogli mi pomóc a ty zrobiłeś to w chwilę! Bawia sie, cudują w kodowania znaków, zmiany z latina na utf8 itd.

Dziękuję Ci przyjacielu ! Jesteś wielki !

Opublikowano

Problem rozwiązany, zamykam.

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...