Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kradzież kosy

bgkbgjhk69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie są zasady? Pisali Ci coś o logowaniu się na Twoje konto Steam z innego adresu IP, czy nie?

Opublikowano

Nie, ale ja im wysłałem zdjecia logowań sie na mojego maila z innego IP, pisalem im tez, ze moga sprawdzic logowania sie na mojego steama z innego ip, a oni odpisali, ze takie są zasady i w tym przypadku item nie moze zostać zwrócony. :p

Opublikowano

W sumie to można się było tego po nich spodziewać ;) Jeszcze jakiś czas temu chętniej pomagali w sprawach związanych z utratą przedmiotów, mają tylu użytkowników, że jeden mniej czy więcej nie robi różnicy. Szkoda.

Opublikowano

Gdyby to chociaż z mojej winy się stało, bym go komuś nie chcący dał lub coś w tym stylu to jeszcze bym zrozumiał, ale nie pomóc w tak chamskiej kradzieży to jest bez sens.

Jezeli wiecie gdzie bym mogl wyslac profil zlodzieja, zeby zreportowalo go ponad 1000 osób to piszcie, bo jak nie odzyskam noża to zeby on chociaż bana dostał :p Chociaż tyle ;v

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...