Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UberOrbit v2 - Info

morelovsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nowego tznc ze tla okna mozna wylaczyc czy jak ? i jakie wrota najlepiej sie oplaca robic ?  / coś nie chce się połączyć :/

Tła okien możesz wyłączyć, jest to w opcjach. Najlepiej opłaca się robić Gammę bo się zwraca.

Coś nowego - chodziło mi o to, że nowe zdjęcie dodaje ;p

Aktualnie serwer nie działa bo któryś z adminów musi zresetować server.

Już działa :)

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

­Administracja zrobi coś z Tymi gównami co bugują te seprom ? Bo w tym momencie ta gra staje się bez sensu, bijesz się z gościem i on spi3rdala na sepromie nie mając włożonych generatorów speeda. Jednym słowem porażka dla clanu USk

Opublikowano

Wytlumaczysz mi jak zwykli gracze maja naprawiac bugi? Jak mi to wyjasnisz dam Ci nobla i 1mld $. Admin o wszystkim wie [Jakieś 2h temu zostały podane adminowi conajmniej 3/4 bugów, a on nie naprawi tego w pare sekund]

Opublikowano

Z tego co wiem aktualnie nie bo wlasnie admini naprawiaja bugi w wrotach... byc moze wkoncu havock i herc bedzie

to niech szybciej to zrobia bo sperom sie konczy :/ to glupie ze zabrali z nich seprom a gg jeszcze nie zrobione 

a i co do desingu solance ile hp daje dodatkowo ? 

Opublikowano

Ja posiadam problem :) zalogowałem sie i gdy wciskam play dodaje karte lecz okno gry czarne... aktualizowałem wszystko, nowe przeglądarki też nic nie dały ;/

Opublikowano

Wytlumaczysz mi jak zwykli gracze maja naprawiac bugi? Jak mi to wyjasnisz dam Ci nobla i 1mld $. Admin o wszystkim wie [Jakieś 2h temu zostały podane adminowi conajmniej 3/4 bugów, a on nie naprawi tego w pare sekund]

no tak, już wiem czemu się tak oburzyłeś o tego buga. Ładnie się lata na zbugowanym sepromie? ;)

fajnie tak jak się na czacie ludzie śmieją że top3 na bugach lata? :)

Opublikowano

no tak, już wiem czemu się tak oburzyłeś o tego buga. Ładnie się lata na zbugowanym sepromie? ;)

fajnie tak jak się na czacie ludzie śmieją że top3 na bugach lata? :)

Ale Wy macie ból dupy, praktycznie 50% serwera lata czasami na zbugowanym sepromie, to jest coś normalnego i nie można tego kontrolować, nigdy nie wiesz kiedy się to zbuguje. Jedynie co możemy zrobić to czekać aż to naprawią. 

Opublikowano

Ale Wy macie ból dupy, praktycznie 50% serwera lata czasami na zbugowanym sepromie, to jest coś normalnego i nie można tego kontrolować, nigdy nie wiesz kiedy się to zbuguje. Jedynie co możemy zrobić to czekać aż to naprawią. 

A samo atakujące potworki na 3lvl to normalne czy tez bug?

­

Opublikowano

Haha 50% serwera tak? proszę cię... dziwne że jak jak latam to to są tylko pojedyncze przypadki.

"to jest coś normalnego ... nigdy nie wiesz kiedy się to zbuguje" no toś dowalił bo odkąd gram to mi jakoś się jeszcze nie zbugowało tak ... ahhh pechowy ja ;/

koniec spamu, jak musi korzystać z buga to korzysta przecież przegryw to przegryw ;<

Co do tematu to jeśli ktoś ma już ulepszenia to można lecieć na ice bo trochę urki za nie wpada a da się je spokojnie solo bić. Dopóki nie ma wrót to chyba dobry substytut ;)

@AleQs

Na pierwszej stronie jest napisane :)

• Gdy ma się powyżej 2 poziomu alieny podążają za graczem i większość go atakuje
Opublikowano

A samo atakujące potworki na 3lvl to normalne czy tez bug?

­

To nie jest bug, to jest coś normalnego, jeśli ktoś ma 2 i wyżej poziom alieny go biją.

Haha 50% serwera tak? proszę cię... dziwne że jak jak latam to to są tylko pojedyncze przypadki.

"to jest coś normalnego ... nigdy nie wiesz kiedy się to zbuguje" no toś dowalił bo odkąd gram to mi jakoś się jeszcze nie zbugowało tak ... ahhh pechowy ja ;/

koniec spamu, jak musi korzystać z buga to korzysta przecież przegryw to przegryw ;<

Co do tematu to jeśli ktoś ma już ulepszenia to można lecieć na ice bo trochę urki za nie wpada a da się je spokojnie solo bić. Dopóki nie ma wrót to chyba dobry substytut ;)

Nie raz jak wskakiwałem w wrota to nawet nie wiedziałem, że mam zbugowane, niby 100k osłony więcej i x2 większy speed i potrafiło uratować dupsko przed lagozaurą. Powiedz mi moze ze Ty w ogole nie uzywasz/używałeś tego buga? :) Założe się, że masz 2 [lub wyżej] lvl i latasz po II mapie i alieny Cię nie biją w tym momencie używasz buga, ponieważ alieny mają Cię bić... Założe się, że nie raz wskakiwałeś w Gammę i pierw miałeś potworki z Gammy, potem z Bety + miałeś odliczanie. I już korzystałeś z buga. Używałem expliota na speeda i na osłonę nie raz i nigdzie nie jest napisane, że jest to zabronione [Nauczcie się, że to nie jest jakiś speedhack], przyznam się jednak, że TYLKO 2 razy latałem z podwójnym sepromem na wyloty, z czego dziś był taki duży gdzie latałem conajmniej 15min/20min i parę dni temu, gdy wleciałem na mapę MMO, ubiłem 2 i wróciłem.

Opublikowano

To nie jest bug, to jest coś normalnego, jeśli ktoś ma 2 i wyżej poziom alieny go biją.

@AleQs

Na pierwszej stronie jest napisane :)

• Gdy ma się powyżej 2 poziomu alieny podążają za graczem i większość go atakuje

troche dziwnie, bo sie na mapce tam gdzie icy jest nie da sie bic normalnie, bo zaraz jakis potwor zacznie Cie bic l.

­

Opublikowano

troche dziwnie, bo sie na mapce tam gdzie icy jest nie da sie bic normalnie, bo zaraz jakis potwor zacznie Cie bic l.

­

No biją biją ale i tak najpierw sabem ściągasz wiec osłonę masz cały czas a hp klepiesz robotem no i jeszcze jak masz solace to masz umke na hp ;p

Ja vegą dawałem rade wiec golcem tym bardziej się da.

Opublikowano

Jutro [w zasadzie to dzis] zrobię prezentacje o Uberorbit. Postaram sie aby byla jak najbardziej profesjonalna i zeby było w niej jak najwiecej szegółów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...