Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

UberOrbit v2 - Info

morelovsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a jak zrobic dokladnie te grube ? bo w labo nie ma chyba jak

Grube? Rozumiem że chodzi Ci o lasery. Na stornie "domowej" swojego konta, posiadasz otóż takie coś:

5g8ry8.jpg

Ikona "energii" to lasery. Na poziomie 8 - twoje lasery są pogrubione.

• Odpowiedzi 100
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to już na prawdę irytujące i bezsensowne jak co kilka minut wywala cię z mapy - potem sie logujesz z 2/3hp i 2 konfigami bez naładowanej osłony i w zupełnie innym miejscu mapy niż byłeś... ładownia osłony trwa i trwa.. ledwo co naładujesz, lecisz zabic kilka mobów i znów cie wywala z mapy.. i tak w kółko. Zrobią coś w końcu z tym?

Opublikowano

to już na prawdę irytujące i bezsensowne jak co kilka minut wywala cię z mapy - potem sie logujesz z 2/3hp i 2 konfigami bez naładowanej osłony i w zupełnie innym miejscu mapy niż byłeś... ładownia osłony trwa i trwa.. ledwo co naładujesz, lecisz zabic kilka mobów i znów cie wywala z mapy.. i tak w kółko. Zrobią coś w końcu z tym?

+ jeszcze gówniane bugowanie seprom...

­

Opublikowano

bugowanie sepromu tznc ? 

Jak zbugujesz seprom to szybciej latasz, masz wiecej osłony i chyba wiecej bijesz.

­

Opublikowano

Jak zbugujesz seprom to szybciej latasz, masz wiecej osłony i chyba wiecej bijesz.

­

no tak ale nie wiem dalej o co ci chodzi o wsadzanie po porostu czy jak  ? i moze ty mi powiesz jak najlepiej urke klepac

Opublikowano

no tak ale nie wiem dalej o co ci chodzi o wsadzanie po porostu czy jak  ? i moze ty mi powiesz jak najlepiej urke klepac

Tak bug z wsadzaniem(reszty nie powiem bo będzie więcej idiotów którzy będą z tego korzystać), Urke najlepiej na tym bosie ICY lub klepać moby na mapie 2

­

Opublikowano

a jak wlaczyc te umiejetnosci z lab ? ( oslona i robot dziala reszta nie ) czy to wgl nie dziala ? 

Najpierw trzeba ją zrobić, coś tam działa. Powinni zrobić najpierw do końca ten serwer a potem go otwierać. Bo to jest bez sensu co 5 minut wywala.

­

Opublikowano

a wiecie moze jakie desingi dzialaja dla golca / głownie o tego na urki 12% mi chodzi czy dziala 

Działają wszystkie

­

Opublikowano

Ten do expa i na urke nie działa, tak samo jak upgrade co podnosi rewardsy nie działa.

to zauważyłem z rewardsem dlatego o dresy pytam bo 200k urki droga nie chodzi ( przynajmnije dla mnie :D )  a i te dresy dla drona z protegitów wypadaja ? bo mi cos nie chca wypaść :/

Opublikowano

to zauważyłem z rewardsem dlatego o dresy pytam bo 200k urki droga nie chodzi ( przynajmnije dla mnie :D )  a i te dresy dla drona z protegitów wypadaja ? bo mi cos nie chca wypaść :/

Wypadają, tylko z tych protow na NPC II

Ȼ 11,170,808,894 | Ա 3,000,583

Gdybym mogl dalbym komus :/

Opublikowano

Wypadają, tylko z tych protow na NPC II

Ȼ 11,170,808,894 | Ա 3,000,583

Gdybym mogl dalbym komus :/

na czym zarobiles ? protow ktorych ? tych na x-2 ? czy tam gdzie sa kryski ? 

Opublikowano

na czym zarobiles ? protow ktorych ? tych na x-2 ? czy tam gdzie sa kryski ? 

Pierw zarobilem 1m uri na drugiej mapie rodzimej a 2m uri dzisiaj z samych wrót

Opublikowano

a wiecie moze jakie desingi dzialaja dla golca / głownie o tego na urki 12% mi chodzi czy dziala 

@*Jacko* bardzo Cię proszę, podaj mi nick moda który wlepił Ci ostrzeżenie.

Wrota podobno mają działać DOKŁADNIE dopiero za ok. 2 dni, czekajmy cierpliwie :)

Opublikowano

jeszcze raz zapytam o te skile glownie o ten co zwraca x% hp z zadanych obrażeń działa to ? bo właczyc nawet tego nie moge a widze ze dziala ludzia to chyba 

Opublikowano

jeszcze raz zapytam o te skile glownie o ten co zwraca x% hp z zadanych obrażeń działa to ? bo właczyc nawet tego nie moge a widze ze dziala ludzia to chyba 

Aktualnie to nie działa bo był bug, że Ci całe HP zwracało i jest to wyłączone. Przywraca to 10% zadawanych obrażen [Liczy też rsb]

Btw...

Nowe zdjęcie <3

44206772588769730121.png

Opublikowano

Aktualnie to nie działa bo był bug, że Ci całe HP zwracało i jest to wyłączone. Przywraca to 10% zadawanych obrażen [Liczy też rsb]

Btw...

Coś nowego <3

44206772588769730121.png

nowego tznc ze tla okna mozna wylaczyc czy jak ? i jakie wrota najlepiej sie oplaca robic ?  /  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...