Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W co grać z dziewczyną?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam jakiejś gry w którą będę mógł grać z dziewczyną, może być f2p albo b2p do 10€.

Graliśmy już w :

• Nostale
  • GuildWars2
  • LoL
  • CS:GO

Preferujemy mmorpg albo coopy.

Za najlepszą odpowiedź limit.

fPySbep.jpg

Opublikowano

Diablo 3

Nie lubi gier pokroju Diablo, już nad tym myślałem.

w życie

Znajdź sobie najpierw dziewczynę, dzieciaczku, i potem udzielaj się w takich tematach.

w sexlab2

( ͡° ͜ʖ ͡°) w to, to ja mogę grać dziennie wieczorem.

fPySbep.jpg

Opublikowano

Polecam gorąco serię Tom Clancy. Na średniej jakości komputerze pójdzie nawet Chaos Theory. Dynamiczny CO-OP jest w Tom Clancy Blacklist //pewna gazeta jest do kupienia z tą grą za 15 zł.

Opublikowano

­Aion. :) Ja sobie zaczęłam grać w to z przyjacielem jednym ;) Całkiem fajne mmorpg, wciągające.

Aha.

( ͡° ͜ʖ ͡°) w to, to ja mogę grać dziennie wieczorem.

Aha.

GTA V ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

gothic hehe

albo

lego batman 2

Lego z tego co wiem nie da się grać przez internet, a ona mieszka w innym mieście.

­Aion. :) Ja sobie zaczęłam grać w to z przyjacielem jednym ;) Całkiem fajne mmorpg, wciągające.

Spróbujemy :)

w słoneczko

Bardzo wysoki poziom, oby tak dale.

Polecam gorąco serię Tom Clancy. Na średniej jakości komputerze pójdzie nawet Chaos Theory. Dynamiczny CO-OP jest w Tom Clancy Blacklist //pewna gazeta jest do kupienia z tą grą za 15 zł.

Na pewno sprawdzimy :>

Ja ze swoją kiedyś grałem w Smite

Graliśmy już.

grzeczniej

Spamuj więcej, chętnie zreportuje jeszcze pare razy.

fPySbep.jpg

Opublikowano

Spamuj więcej, chętnie zreportuje jeszcze pare razy.

Coś ty do mnie k***a napisał,ty mała biedna k***o? Wiedz śmieciu, że skończyłem studia oficerskie z najwyższymi ocenami i od razu po nich przyjęli mnie do GROMu, brałem udział w misjach w Kosowie, Nikaragui, Portoryko, Iraku, Afganistanie i Pakistanie i mam ponad 300 zabitych terrorystów na koncie. Jestem doskonale przeszkolony w walce partyzanckiej i jako snajper - dostałem odznaczenie dla najlepszego strzelca wyborowego Wojska Polskiego. Jestes dla mnie po prostu kolejnym celem, któremu mogę niespodziewanie r******* łeb z 800 metrów. Zmiote cie smieciu z powierzchni ziemii z precyzja dotad nieznana na tej planecie, slyszysz chujku? Myslisz psie, ze mozesz sobie pisac w internecie co tylko zechcesz nie poniesiesz za to konsekwencji? Blad skurwysynu, gdy to czytasz moi kumple z Agencji Bezpieczenstwa Wewnetrzego we wspolpracy z CIA namierzaja twoj adres IP, wiec szykuj swoja dupe na jesien sreniowiecza. Jestes juz kurewsko martwy, szczeniaku. Moge w tej chwili byc gdziekolwiek, ale i tak gdy tylko najdzie mnie ochota moge cie rozjebac na jeden z siedmiuset sposobow a i to tylko golymi rekoma. Poza doskonałym przeszkoleniu we wschodnich sztukach walki (znam kung-fu, karate - czarny pas, krav maga i zloty medal w jiu-jitsu) znam sie rewelacyjnie na broni, a tej mam caly arsenal i uwierz mi, uzyje jej tyle, aby z twojego marnego zycia nie zostal nawet najdrobniejszy atom . Gdybys wiedzial gowniarzu co sciagasz na siebie swoim "madralinskim" hejtem pewnie zesralbys sie cztery razy w gacie i pisal gdzie sie da, ze zalujesz chocby samego pomyslenia o tym. Ale nie mogles tego wiedziec i teraz suko zaplacisz za to najwyzsza cene. Jestes pierdolonym trupem.

Opublikowano

Trylogia ,,Trine".

Spróbujemy :)

Coś ty do mnie k***a napisał,ty mała biedna k***o? Wiedz śmieciu, że skończyłem studia oficerskie z najwyższymi ocenami i od razu po nich przyjęli mnie do GROMu, brałem udział w misjach w Kosowie, Nikaragui, Portoryko, Iraku, Afganistanie i Pakistanie i mam ponad 300 zabitych terrorystów na koncie. Jestem doskonale przeszkolony w walce partyzanckiej i jako snajper - dostałem odznaczenie dla najlepszego strzelca wyborowego Wojska Polskiego. Jestes dla mnie po prostu kolejnym celem, któremu mogę niespodziewanie r******* łeb z 800 metrów. Zmiote cie smieciu z powierzchni ziemii z precyzja dotad nieznana na tej planecie, slyszysz chujku? Myslisz psie, ze mozesz sobie pisac w internecie co tylko zechcesz nie poniesiesz za to konsekwencji? Blad skurwysynu, gdy to czytasz moi kumple z Agencji Bezpieczenstwa Wewnetrzego we wspolpracy z CIA namierzaja twoj adres IP, wiec szykuj swoja dupe na jesien sreniowiecza. Jestes juz kurewsko martwy, szczeniaku. Moge w tej chwili byc gdziekolwiek, ale i tak gdy tylko najdzie mnie ochota moge cie rozjebac na jeden z siedmiuset sposobow a i to tylko golymi rekoma. Poza doskonałym przeszkoleniu we wschodnich sztukach walki (znam kung-fu, karate - czarny pas, krav maga i zloty medal w jiu-jitsu) znam sie rewelacyjnie na broni, a tej mam caly arsenal i uwierz mi, uzyje jej tyle, aby z twojego marnego zycia nie zostal nawet najdrobniejszy atom . Gdybys wiedzial gowniarzu co sciagasz na siebie swoim "madralinskim" hejtem pewnie zesralbys sie cztery razy w gacie i pisal gdzie sie da, ze zalujesz chocby samego pomyslenia o tym. Ale nie mogles tego wiedziec i teraz suko zaplacisz za to najwyzsza cene. Jestes pierdolonym trupem.

Whoa znasz paste, gz ziomek.

fPySbep.jpg

Opublikowano

Może Aion? :) Na pewno jej się spodoba.­

Spróbujemy na 100%, już druga kobieta poleca, więc musi się jej spodobać.

Tibia

:)

Trine

Sprawdzimy

W wowa polecam, gram ze swoją już od 2 miesięcy i jeszcze nam się nie znudziło :v

W wowa graliśmy.

fPySbep.jpg

Opublikowano

Aion, Tera Rising (ładniejsza grafika niż w Aionie), może przypadnie jej do gustu. Left 4 Dead 2, możecie poczekać na Blade & Soul (19 stycznia rusza), Black Desert (również w 2016 roku wystartuje, ale chyba trzeba będzie zapłacić). W Heroes III lub inną część, Dead Island, Perfect World International.

Opublikowano

Jest jeszcze TERA (choć mi do gustu nie przypadło) no i metin xD

TERA jest za nudna.

Aion, Tera Rising (ładniejsza grafika niż w Aionie), może przypadnie jej do gustu. Left 4 Dead 2, możecie poczekać na Blade & Soul (19 stycznia rusza), Black Desert (również w 2016 roku wystartuje, ale chyba trzeba będzie zapłacić). W Heroes III lub inną część, Dead Island, Perfect World International.

Chyba zdecydujemy się na AION'a ale poczekam na inne wypowiedzi. :)

fPySbep.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...