Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Cagroso.pl

Cagroso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ziomki start zbliża się wielkimi krokami? :D

Nowi GMowie już są widziałem :D

Tak, doszło 2 GM do zespołu :)

No a start bez zmian :P Dziś będzie klient, wrzucam go jest 85%.

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

POLECAM SERDECZNIE SERWER!!! Jedyny w Swoim rodzaju, Tutaj na pewno nie będziesz się nudził do tego super Administracja ;) Zapraszam i Powodzenia w grze!!! 

tumblr_lvgzgf6IoX1qhsfoio1_500.gif

Opublikowano

Witam,

Mam jedno zasadnicze pytanie - czy będzie możliwość zdobycia zmianki w inny sposób? Ponieważ bez wybonowania jakiegoś w miarę hp nie jesteśmy w stanie zabić żadnego z tych bossów przez to, że mają nas na skilla.

­

Opublikowano

Witam,

Mam jedno zasadnicze pytanie - czy będzie możliwość zdobycia zmianki w inny sposób? Ponieważ bez wybonowania jakiegoś w miarę hp nie jesteśmy w stanie zabić żadnego z tych bossów przez to, że mają nas na skilla.

Ze szkatułek bossów, z metinów od 75 poziomu, z wielu misji i nie tylko z tego.

[co do wybonowania, to trochę nie prawdy z tymi bossami, mając 8k hp biłem na globalu w 4 osoby]

Opublikowano

Nic specjalnego Gotowiec Dodane Sklep offline 

Zerowa  reklama a no tak Reklama u JarajTo Sory zapomniałem o tej wielkiej reklamie

Tak jak panowie UP takie serwery nie maja przyszłości przykładem tego była Balmora S2 mam na mysli o typ serwera a nie o podobne Projekty balmora s2 była o wiele lepiej rozbudowana a tutaj co ? Nic Wiecej mozna spotykać na Globalnym serwerze 

Opublikowano

Nic specjalnego Gotowiec Dodane Sklep offline 

Zerowa  reklama a no tak Reklama u JarajTo Sory zapomniałem o tej wielkiej reklamie

Tak jak panowie UP takie serwery nie maja przyszłości przykładem tego była Balmora S2 mam na mysli o typ serwera a nie o podobne Projekty balmora s2 była o wiele lepiej rozbudowana a tutaj co ? Nic Wiecej mozna spotykać na Globalnym serwerze 

No tak jak pisze wiele osób, serwer nie dla cipek, które latają po serwerach na parę dni.

Szczęście wielkie boże mi dałeś że on nie zagra

Jutro rano będzie dokładna godzina startu w prezentacji.

Opublikowano

Te Cipki napędzają Gospodarkę  serwerów Jeszcze zeby ten serwer coś posiadał nowego Oryginalnego a tu co? Wielkie Nic Kto bedzie prowadził serie? z owego serwera gracze maja chyba prawo wiedzieć ?

Opublikowano

Serwer bardzo ciekawy, sprawdze z pewnoscia. byle tylko nie dropilo sie ulepszaczy rok, bo to jest spory minus wielu hardow.

O ktorej start?

bez linków zewnętrznych.

Opublikowano

Serwer bardzo ciekawy, sprawdze z pewnoscia. byle tylko nie dropilo sie ulepszaczy rok, bo to jest spory minus wielu hardow.

O ktorej start?

Zaraz będzie prezka w niej godzina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...