Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Cagroso.pl

Cagroso

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na hardach już nikt nie gra.

Ja gram i co przegrałeś życie ;D. Są ludzie którzy graja  na hardach a którzy na easy kto gra na easy to niech idzie na serwery easy a kto lubi hard to niech idą na harda..

Opublikowano

Może wypalić, ale brakuje mi tutaj tych rzeczy które już są potrzebne do gry nawet na takim hardzie chodzi o to, żeby dodać pelerynke co każdego moba(maksymalnie np 5 lvli różnicy mob żeby nie było botów), pierscien teleportacji, 5 stron ekwipunku, bronie 30 u npc +0, i jakies rozne systemy, bo to co wy robicie to nic tutaj nie zachęca.. chociaż zrobcie ten limit czytania ku do stałego czasu (12h), a zdjęcie konia od razu na start z możliwością dropu medalu z metków ten z metkow np co 3h a ten z bossa małp np co 1,5h, jakieś skrzynki serwerowe, usunięcie misji tych początkowych bo to bez sensu co najmniej do 10 lvla, a reszta może być + wikipedia dropu byłaby fajna na taki serwerek i usunięcie zbędnego dropu czyli tych mieczy +0 itd, a full eq na start +3 np oraaaaz polecam dodać też zielone oraz fioletowe potki do handlarki i czerwone i niebieskie na stałe.

Niby za dużo jak na serwer hard takie rzeczy co dałem u góry, ale to już podstawa nawet jak na taki serwer :P

Jedyne czym się tutaj wyróżniacie to sklepy offine, ale to one zrobią tylko sztuczny tłum chociaż dobre to jest na taki serwer.

Życzę powodzenia, jak to będzie to zawitam na 100% !!! :D

Opublikowano

hah dlatego mówiłem ,że to nie ma sensu.Jakaś parówa przychodzi i mówi ,że chce harda ale fmsa to już chce u handlarza :D .No błagam was :P Ale ten metin nisko upadł.

Opublikowano

No widzę że coś może wyjdzie, dawno nie było jakiegoś ogarniętego harda.

Jaraj powodzenia! :D

Opublikowano

#ZoneWar.pl

Syf? No dobrze jeżeli dla Ciebie syf to co z innymi projektami? Nevaria,Arutan?

W porównaniu do Eternala były cudne :).

# Jak jest z dropem ulepszaczy? Bo nie doczytałem, lecą tak jak na pl / lepiej ?

Opublikowano

Już to pisałem, takie serwery może i wg. nie których nie mają sensu, ale taka osoba jak ja czyli JarajTo mam to w 4l i serwer będę opłacać czy to się komuś podoba czy nie.

A jak coś nie pasi to na easy paszoł won na tydzień.

#invoriatygodniowyserwer

Kiedyś tam widziałem serwer, na którym byłeś technikiem i były same bugi, ale good luck.

"- Usunięto Limit Poruszania się oraz Szybkości Ataku

- Zlikwidowano cofanie przy większej Szybkości Poruszania"

Już widzę ludzi na kamerze z speed hackiem.

Jak chcecie zrobić prawdziwego harda to usuńcie bronie ze średnimi, które są jednymi z najgłupszych pomysłów. Tak naprawdę to te zmiany co dodaliście są wszędzie, więc... Trudno będzie o dużo graczy. Ludziom teraz nie chce się na hardach grać, bo od tego mają globala i pewność, że nie padnie.

Powodzenia, zobaczymy czy utrzymasz serwer przy 5 graczach tak jak pisałeś na YT ;)

tenor.gif

Opublikowano

W porównaniu do Eternala były cudne :).

# Jak jest z dropem ulepszaczy? Bo nie doczytałem, lecą tak jak na pl / lepiej ?

Lepiej, drop ulepszaczy z każdym po kolei był zmieniany, tak aby nie które standardowo miały cenę a nie było przesytu.

Niby każdy tęskni za starym metinem.. ale prawda jest taka, że czasu nie cofniecie.

Klimat nie wróci, jak ktoś tak myśli niech kończy z metinem.

#invoriatygodniowyserwer

Kiedyś tam widziałem serwer, na którym byłeś technikiem i były same bugi, ale good luck.

"- Usunięto Limit Poruszania się oraz Szybkości Ataku

- Zlikwidowano cofanie przy większej Szybkości Poruszania"

Już widzę ludzi na kamerze z speed hackiem.

Jak chcecie zrobić prawdziwego harda to usuńcie bronie ze średnimi, które są jednymi z najgłupszych pomysłów. Tak naprawdę to te zmiany co dodaliście są wszędzie, więc... Trudno będzie o dużo graczy. Ludziom teraz nie chce się na hardach grać, bo od tego mają globala i pewność, że nie padnie.

Powodzenia, zobaczymy czy utrzymasz serwer przy 5 graczach tak jak pisałeś na YT ;)

Taka osoba będzie wykryta w 10minut.

hah dlatego mówiłem ,że to nie ma sensu.Jakaś parówa przychodzi i mówi ,że chce harda ale fmsa to już chce u handlarza :D .No błagam was :P Ale ten metin nisko upadł.

Smutna prawda Tomek 

Opublikowano

Czarno to widze.

Na serwerze nic nie ma nowego nawet nie mowie o 3d jakis bajerow jak sklepy off...

Arutan tez byl takim serwerem bez nowosci ale prawda jest taka ze na hardach dzieci nie graja bo zbyt ciezko a to gimbaza laduje zlotowki i napedza gospodarke na hardach takich jak ten nawet reklama nic nie da........

Hard-Powazni Gracze

Powazni Gracze - Mala ilosc

Mala Ilosc - Slabo rozkrecony serwer

Slabo Rozkreckny -Brak gospodarki

co sie rowna --Malo Kasy Brak chceci

i off serwera to jest pewne.

Ale zycze powodzenia

1943571.jpeg

Opublikowano

Jak przeczytałem :

"

Witajcie.

Poszukiwani są Mistrzowie Gry na serwer hard.

Większych wymogów rekrutacji nie ma, ale miło by było, gdybyś w swoim podaniu zawarł:

Doświadczenie

Chęci i zamiary

Coś o sobie

"

to mi sie odechcialo nawet przescrolowania prezentacji

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

Jak przeczytałem :

"

Witajcie.

Poszukiwani są Mistrzowie Gry na serwer hard.

Większych wymogów rekrutacji nie ma, ale miło by było, gdybyś w swoim podaniu zawarł:

Doświadczenie

Chęci i zamiary

Coś o sobie

"

to mi sie odechcialo nawet przescrolowania prezentacji

I co w tym takiego? Ludzi trzeba poznać.

Jak ktoś jest tak głupi i daje choj wie jakie uprawnienia dla gm, to żałuje ale nie ja.

Opublikowano

Jak ktoś jest tak głupi i daje choj wie jakie uprawnienia dla gm, to żałuje ale nie ja.

Mi nie chodzi o sama rekrutacje, a o  podejscie do niej :)

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

Czy wy nie rozumiecie, że serwery podobne do globala nie maja prawa bytu?
taki serwer Ci się nie przyjmie, masz perełki taki serwerów i więcej nie potrzeba. Popyta jest na serwery Easy bo gracze prywatnych serwerów nie mają zamiaru tracić pieniędzy i czasu na takie serwery. 
Każdy następny hard jest spisany na straty. Na początku zagra może te 200 osób ale później będzie tylko gorzej.

Co ode mnie?
nie polecam.

2i6eukk.jpg

Opublikowano

Czy wy nie rozumiecie, że serwery podobne do globala nie maja prawa bytu?

taki serwer Ci się nie przyjmie, masz perełki taki serwerów i więcej nie potrzeba. Popyta jest na serwery Easy bo gracze prywatnych serwerów nie mają zamiaru tracić pieniędzy i czasu na takie serwery. 

Każdy następny hard jest spisany na straty. Na początku zagra może te 200 osób ale później będzie tylko gorzej.

Co ode mnie?

nie polecam.

To odejdź jak pisałem już nie raz na easy a tu nawet nie musisz wchodzić.

Jak myślisz, że ludzie tylko na easy grają to się mylisz, bo sam jestem graczem.

Tyle, że większość graczy to tzw. cipki, które na easy lecą bo na cięższych nie dadzą rady.. ale jest też odwrotnie.

Są ludzie, dla których easy czy medium a nawet hard, który hard ma tylko w nazwie są po prostu easy.

Każdy lubi coś, coś innego i musisz to zrozumieć.

Ja jeszcze takie pytanie mam do Ciebie jak znajdziesz minute to odpisz.

Masz już 50 serwerów łatwych, po co Ci kolejny? Ahh.. 2 tygodnie i next?

Opublikowano

5 lat temu bym zagrał , teraz nie ... ALE POLECAM dla fanów starego metka . Po ch*j ludzie tyle pierd**ą o powrocie do starego metka ... jak to było kiedyś  ... a kiedy ,,kiedyś'' próbuje wrócić to pierd**ą to bo  ,, niema 999lv na start i full eq łeeeeee ''

Ach ta kasa ;]

Opublikowano

Serwer świetny, od dawna czekałem na taki projekt.  Serwery z tymi wszystkimi nowościami, już mnie nudzą. Powodzenia

Opublikowano

Ziomki start zbliża się wielkimi krokami? :D

Nowi GMowie już są widziałem :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...