Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bany Z Pseudo "Hacking".

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm.... Prawie Wszyscy byli Kid Modami

Moze Chcieli Sie Odegrac Za To Co napisales na Forum tylko dla kidmodow? (nie bede tego ujawnia bo jeszcze bana dostane, ale mam to na kompie)

W sumie mi to rybka dlaczego to robią. :)

Gość Mounthains
Opublikowano

Hmm.... Prawie Wszyscy byli Kid Modami

Moze Chcieli Sie Odegrac Za To Co napisales na Forum tylko dla kidmodow? (nie bede tego ujawnia bo jeszcze bana dostane, ale mam to na kompie)

Tylko zagłada był kidmodem (2 dni?)

reszta to membersy

wiem że robo12 to był jego kumpel ;) ,to widać że Zagłada zwołał team i ruszyli na nas

Opublikowano

Mou, spójrz, że to nie był żaden atak...

Problem jest taki, że z tego co mi było wiadomo, na tym newsletter'ze nie było zabezpieczeń żadnych... To jest problem.

Poradziłem kokoszowi na PW i tu poradzę, by dodana była tam captcha, ewentualnie można jeszcze sprawdzać domeny, np. gmail.com, o2.pl, wp.pl, interia.pl, itd. I wtedy nie będzie problemu.

Peace.

(320 postów, jaka okrągła liczba...)

@edit: Widać, że ktoś nie wytrzymał i musiał dać - huh? Bywa.

Opublikowano

Mou, spójrz, że to nie był żaden atak...

Problem jest taki, że z tego co mi było wiadomo, na tym newsletter'ze nie było zabezpieczeń żadnych... To jest problem.

Poradziłem kokoszowi na PW i tu poradzę, by dodana była tam captcha, ewentualnie można jeszcze sprawdzać domeny, np. gmail.com, o2.pl, wp.pl, interia.pl, itd. I wtedy nie będzie problemu.

Peace.

(320 postów, jaka okrągła liczba...)

@edit: Widać, że ktoś nie wytrzymał i musiał dać - huh? Bywa.

Mi ta forma odpowiada. Jeśli osoba chcę świadomie zakłócić pracę teamu w tak banalny sposób, to niech się liczy z konsekwencjami. Skoro ja jestem zadowolony z takiej formy i oni są zadowoleni z utraty konta, to w czym problem? Każdy kto będzie w sposób świadomy utrudniał pracę na mpc dostanie bana, bo póki co ja tu rządzę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...