Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bany Z Pseudo "Hacking".

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Grupa pseudo hakierów próbowała zakłócić pracę serwerów mpc. Ich aktywność, wraz z opisem została przekazana do [email protected].

R4sTa

BumTralaBum

PanZagłady

Bladysc

robo12

Dochodzenie z mojej strony w dalszym ciągu trwa. Złapiemy każdego, kto z nimi współpracował.

Ich konta zostały usunięte.

Pozdrawiam,

Opublikowano

Zniszczyć mpc ?

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Jeśli chcieli zniszczyć to, za co Ty płacisz, powinni iść do sądu i płacić grzywna, jeżeli są pełnoletni ( ;] )

fjhu0m.jpg

Daj -----

Moje poradniki:

[TuT] Jak wbić 50 lvl w 2h na PL

[TuT/Download]Nowy MH 7.2 działa na PL + wbudowane ominięcie Hack Shielda !

Jak shackować dedyki(Włamanie do bazy i FTP)

Triadica: 40lvl+boj+smiertelna+9+rib+8 śr 42+buff 54lvl+Odbicie/Blogo/Pomoc na P = Totalna kosa nick: Quet

PL: woj 32, fms +9 śr 26

Opublikowano

Szczegółów nie będę ujawniał. Powiem tylko, że atak nie był przeprowadzony bezpośrednio na mpc. Ogólnie wyłożyli się na całej linii, atakowali ze swoich adresów IP. Atak był typu kidd "dos".

Opublikowano

Chcieli rozwalić serwerownie na której jest postawione MPCFORUM.PL - Tak ?

fjhu0m.jpg

Daj -----

Moje poradniki:

[TuT] Jak wbić 50 lvl w 2h na PL

[TuT/Download]Nowy MH 7.2 działa na PL + wbudowane ominięcie Hack Shielda !

Jak shackować dedyki(Włamanie do bazy i FTP)

Triadica: 40lvl+boj+smiertelna+9+rib+8 śr 42+buff 54lvl+Odbicie/Blogo/Pomoc na P = Totalna kosa nick: Quet

PL: woj 32, fms +9 śr 26

Opublikowano

Szczegółów nie będę ujawniał. Powiem tylko, że atak nie był przeprowadzony bezpośrednio na mpc. Ogólnie wyłożyli się na całej linii, atakowali ze swoich adresów IP. Atak był typu kidd "dos".

Kokoszu , niektórzy zazdroszczą Ci tego forum , po prostu umiesz prowadzić forum a im nie wychodzi ;) i te ataki są z zazdrości taka jest moja opinia :)

Opublikowano

lol, jakby zrobili atak DoS / DDoS to by serwer caaały się zlagował i nie dało się na niego wejść, ale po kilku godzinach by doszedł do siebie a chociaż wszystko możliwe bo nie specjalizuję się w DoS / DDoS ale zato w SQL Injection (wykorzystywanie $_GET[""] )

Opublikowano

Zdaje mi się że współpracował z nimi T-00, najlepszy przyjaciel Zagłady na forum.

@Topic

Najwidoczniej zazdroszczą ci forum, a jest czego ;]

Admin Cienia
Opublikowano

Niech to będzie nauczach dla tych co zachcą zadrzeć z naszym kokoszem. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Nie spodziewałem się że jakieś debile są na tyle głupie żeby nawet proxy nie używać ,ale cóż...

Chcieli rozpieprzyć bazę danych czy coś?

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Gość PrzyjacielLudzi
Opublikowano

Ok widze ,ze kokosz nawet nie zna pojecia HACKING , zaklocanie pracy itd.

Chciales nas zeszmacic totalnie na MPC ??? Dobrze wiedziales ,ze to byla wasza i wylacznie wasza glupota z brakiem CAPTCHA na eleonor.pl . O czym zglaszalem do waszego bossa projektu ;). Jak robicie newsletter i zbieracie emaile to raczej powinniscie zamontowac walidacje emaili + CAPTCHA. Bo sama captcha owszem zatrzyma te spamowanie wpisami do formularza. Ale i tak beda niepoprawne adresy bez @ i domen .pl .com.

Jak bedzie walidacja + CAPTCHA to beda same poprawne emaile i zadnych klopotow ;). Myslalem ,ze Ty o tym wiesz jak o swietej zasadzie CAPTCHA + WALIDACJA . Na PHP.pl by was wysmiali bo walidacja i captcha to podstawa ;).

Atak hackerski to zaden nie byl ;) po prostu wypelnialismy adresami email wasz newsletter ,ktore byly zapisywane do pliku .txt wiec nie ma mowy o szkodliwosci dla serwera . Skarz sobie dalej dla mnie jestes zenujacy ;).

Pozdrawiam

Opublikowano

@Xanter

Zgadzam sie z toba w 100% :Pp

PanZuo to najwiekszy Gnój jakiego widziałem.

Do Sądu z ....

JAK MI DASZ MINUSA TO BĘDZIESZ ZAJEBISTY

zu5reo.gif

WTF!!

Wielki powrót Lolesss`a ..

Opublikowano

Schittset tak tak dalej liż im dupę kokoszowi o to właśnie chodzi żeby na tym forum takie debile jak ty czciły go

coś za coś panowie wkurzyliście ich oni wkurzają was ;p

Opublikowano

Hmm.... Prawie Wszyscy byli Kid Modami

Moze Chcieli Sie Odegrac Za To Co napisales na Forum tylko dla kidmodow? (nie bede tego ujawnia bo jeszcze bana dostane, ale mam to na kompie)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...