Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reinor [Dedyk] [Medium]

Modako

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dlaczego przy tworzeniu postaci przy logowaniu i w trakcie gry ie widac postaci ? 

Czasami się tak dzieje, ale zwykle wystarczy od nowa uruchomić clienta, ewentualnie spatchować.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

serwer na którym są misje typu oddaj szkaty bossow, rybołóstwo albo jakieś górnictwo to totalny syf, nie lepiej dodać do bosso item i z ich szkat drop do misji ?, nie po to się dropi szkaty by ich nie otwierać a oddawać zasranym bosom

Opublikowano

Zajrzałem do tej prezki tylko przez nazwę.Myślałem,że zobaczę coś co przykuje moją uwagę na dłużej,ale widać jeden wielki śmietnik.Itemy za wbicie topki na medium/easy ? No chyba sb jaja ze mnie robicie.Ktoś wspomniał,że ten serwer ma jakieś unikalne patenty,patrze i jakoś nie mogę się dopatrzeć ani jednego... Serwer nie jest wart ściągania clienta,bo widać,że typowo pod hajs.

Opublikowano

Myślałam, że coś ciekawego a tu odgrzewane gówno :D

tumblr_pmhzlsbggB1xdqhroo2_540.gif

I found a reason to live the moment I met you, I got a life goal the moment I held your hand. 

The moment I looked into your eyes I knew, that I am yours and you are mine.

Opublikowano

NetMetin v2 

Serwer ma klimat , ale mało osób gra w M1 jest może ok. 50osób :D­

No bo w m1 tylko są osoby, które odpoczywają :) A dużo osób expi, dropi, robi dungeony :) Przecież tych osób co jest w m1 to zwykle jest to niewielka część z ogólnie grających graczy :D

Sygnaturk_aaxnprw.png

• 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Przekierowania na serwer NetMetin, pobieranie klienta zamiast Reinora jest to NetMetin.

Skoro NetMetin to ta prezentacja nie ma prawa bytu.

Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...