Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Początki w AION Online

Oskarek77

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jestem tutaj nowy i chciałbym od was kilka porad dotyczących Aion Online. 

Chce zagrać w końcu w jakiegoś fajnego MMO RPG, gdzie można fajnie zdobywać doświadczenie, robić wszelakie questy, zdobywac jakieś statystyki itp. 

Na początek chciałbym zapytać czy istnieją tutaj jakeiś questy, jeżeli tak to co za nie można dostać, jak długo wbija się level, oraz kim najlepiej byłoby zagrać ?

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie rozumiem, ban za troll ? Ponieważ zapytałem ogólnie o grę Aion Online ?

Ty powinieneś dostać upomnienie za bezpodstawne oskarżanie kogoś.

Opublikowano

Tak. 
W mojej opinii jest to troll, albo ja po prostu jestem takim dziwnym człowiekiem, że zastanawiam się nad ilorazem inteligencji drugiej osoby, gdy widzę w pytaniu odnośnie gry MMORPG - CZY SĄ W NIEJ QUESTY. 

Opublikowano

To tematy z sierpnia, a do tej pory sporo się zmieniło.

Aktualizacje negatywnie wpłynęły na end-game. Zupełnie nie ma co robić, jest strasznie mało opłacalnych dungeon'ów. Jak już się zbierze ekipa na coś konkretnego to wymaganym setem jest hyperion, także straszna słabizna. Poza zrobieniem 4 dziennych questów na mithryle właściwie nie ma co robić. Wcześniej robiło się Siege, farmiło BM żeby wymieniać na AP itd. Teraz to po zrobionych dziennych biegasz tylko po riftach i klepiesz asmodianów w oczekiwaniu na nie wiem. 

lownfast

Opublikowano

To tematy z sierpnia, a do tej pory sporo się zmieniło.

Aktualizacje negatywnie wpłynęły na end-game. Zupełnie nie ma co robić, jest strasznie mało opłacalnych dungeon'ów. Jak już się zbierze ekipa na coś konkretnego to wymaganym setem jest hyperion, także straszna słabizna. Poza zrobieniem 4 dziennych questów na mithryle właściwie nie ma co robić. Wcześniej robiło się Siege, farmiło BM żeby wymieniać na AP itd. Teraz to po zrobionych dziennych biegasz tylko po riftach i klepiesz asmodianów w oczekiwaniu na nie wiem. 

Wybacz, ale sprawdziłeś tylko, że tematy z sierpnia nie sprawdzając zawartości i nie patrząc chyba jakie pytania zadał autor tego tematu. Najpierw przeczytaj pytania autora, potem zobacz co jest opisane w podanych tematach = dopiero zacznij komentować, bo napisałeś tylko typowo o end game nic poza tym. 

Opublikowano

Wybacz, ale sprawdziłeś tylko, że tematy z sierpnia nie sprawdzając zawartości i nie patrząc chyba jakie pytania zadał autor tego tematu. Najpierw przeczytaj pytania autora, potem zobacz co jest opisane w podanych tematach = dopiero zacznij komentować, bo napisałeś tylko typowo o end game nic poza tym. 

a na czym polega Aion, przepraszam bardzo? Tutaj gra się tylko dla END-GAME, a on właśnie stracił na swojej wartości. Questy są jak w każdym MMO RPG, skipujesz je i w tydzień masz max'a. To nie ta sama gra co 6 lat temu. 

lownfast

Opublikowano

Ja się lepiej w aktualnej sytuacji lepiej bawię grając twinkami niż 65 lvl'ami, także to NA CZYM polega Aion  dla każdego może znaczyć co innego. Jedni będę chcieli być wykoksani w kosmos mając 65 lvl a inni 55 i się bawić nie tylko z ludźmi z danego serwera, ale też własnie dzięki serwerowi dla początkujących można wejść i się pobawić z ludźmi z całej reszty serwerów, co mnie osobiście roibło większy fun niż na 65 lvl'u użeranie się i ciągle myśleć ile czasu trzeba władować by coś mieć korzyści z posiadania 65 lvl'a ( mówię tutaj o pvp itd. )

Opublikowano

Ja się lepiej w aktualnej sytuacji lepiej bawię grając twinkami niż 65 lvl'ami, także to NA CZYM polega Aion  dla każdego może znaczyć co innego. Jedni będę chcieli być wykoksani w kosmos mając 65 lvl a inni 55 i się bawić nie tylko z ludźmi z danego serwera, ale też własnie dzięki serwerowi dla początkujących można wejść i się pobawić z ludźmi z całej reszty serwerów, co mnie osobiście roibło większy fun niż na 65 lvl'u użeranie się i ciągle myśleć ile czasu trzeba władować by coś mieć korzyści z posiadania 65 lvl'a ( mówię tutaj o pvp itd. )

Co to znaczy bawić się? Bicie tych samych osób do usranej śmierci? Przecież siedzenie na niskim poziomie nie ma żadnego sensu obecnie. Ludzie zlali ciepłym moczem rifty na niskopoziomowych mapach (nigdy w życiu mnie nikt nie zabił przez rift w heiron). Poza tym na 55 nie ma zupełnie co robić, składanie eq abyss na 55 jest bezsensu bo padasz od pierwszego lepszego eq za BM wyfarmionego przez tydzień. 

lownfast

Opublikowano

Co to znaczy bawić się? Bicie tych samych osób do usranej śmierci? Przecież siedzenie na niskim poziomie nie ma żadnego sensu obecnie. Ludzie zlali ciepłym moczem rifty na niskopoziomowych mapach (nigdy w życiu mnie nikt nie zabił przez rift w heiron). Poza tym na 55 nie ma zupełnie co robić, składanie eq abyss na 55 jest bezsensu bo padasz od pierwszego lepszego eq za BM wyfarmionego przez tydzień. 

Jesteś bardzo krótkowzroczny odnośnie 55 lvl'i ale ja tłumaczyć nie będę, bo mi się najzwyczajniej nie chce. Jeśli Ty wolisz grać 65 lvl'ami to ja nic do tego nie mam. Ja wolę twinkami się bawić, bo dla mnie zabawa to trochę więcej niż '' bicie tych samych lvli do usranej śmierci ''. Napisałem tamtego posta tylko dlatego, by autor tematu nie był ograniczony myśleniem właśnie, że warto TYLKO grać 65 lvl. 

Opublikowano

Jesteś bardzo krótkowzroczny odnośnie 55 lvl'i ale ja tłumaczyć nie będę, bo mi się najzwyczajniej nie chce. Jeśli Ty wolisz grać 65 lvl'ami to ja nic do tego nie mam. Ja wolę twinkami się bawić, bo dla mnie zabawa to trochę więcej niż '' bicie tych samych lvli do usranej śmierci ''. Napisałem tamtego posta tylko dlatego, by autor tematu nie był ograniczony myśleniem właśnie, że warto TYLKO grać 65 lvl. 

Bo najzwyczajniej nic nie ma do roboty, chyba że jara Cie robienie dredgionów z nieogarami. Ogrywam ten tytuł od kilku lat i tutaj gra jest nastawiona pod end-game, dlatego na niższych poziomach nie ma po prostu co robić. Jako że 55 był kiedyś level capem, to w poprzednich aktualizacjach jeszcze było co robić. 

lownfast

Opublikowano

Widząc takie tematy nie potrafię sobie wyobrazić co autor ma w głowie. Zamiast zacząć myśleć logicznie, sprawdzić pytanie w google, obejrzeć filmik na youtube, chociaż wpisać w google AION... Nie, po co? Lepiej wejść na forum i pytać się jak ciele ''czy w aionie są questy''

Opublikowano

Widząc takie tematy nie potrafię sobie wyobrazić co autor ma w głowie. Zamiast zacząć myśleć logicznie, sprawdzić pytanie w google, obejrzeć filmik na youtube, chociaż wpisać w google AION... Nie, po co? Lepiej wejść na forum i pytać się jak ciele ''czy w aionie są questy''

I lepiej wlepić mi punkty karne za uznanie autora i jego pytania za istny trolling :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...