Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ping skacze tylko w CS:GO [70ms - 1100ms]

Majster152

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@2up ale mój upload wynosi 0.05 mb, a download 3 mb, z czego powinno być upload 1 mb i download 10 mb

Dostawca powiedział, że wina leży po mojej stronie i miał racje, podłączyłem laptopa siostry i wszystko było okej, bez najmniejszego problemu. Na laptopie siostry podpinam kabel do lapka i wyciąga maksymalną prędkość.

Pobieranie coraz niższe, teraz wynosi około 0.40 mb a upload 0.03 :/

@EDIT: Zauważyłem coś dziwnego na laptopie mojej siostry, mianowicie łącząc się z Berlinem, pobieranie zawsze wynosi 2 mb upload ok. 0.07 :/ Przy innych miastach jest wszystko okej, natomiast na moim zwykłym PC pobieranie jest wszędzie niskie :v

Opublikowano

@2up ale mój upload wynosi 0.05 mb, a download 3 mb, z czego powinno być upload 1 mb i download 10 mb

Dostawca powiedział, że wina leży po mojej stronie i miał racje, podłączyłem laptopa siostry i wszystko było okej, bez najmniejszego problemu. Na laptopie siostry podpinam kabel do lapka i wyciąga maksymalną prędkość.

Pobieranie coraz niższe, teraz wynosi około 0.40 mb a upload 0.03 :/

@EDIT: Zauważyłem coś dziwnego na laptopie mojej siostry, mianowicie łącząc się z Berlinem, pobieranie zawsze wynosi 2 mb upload ok. 0.07 :/ Przy innych miastach jest wszystko okej, natomiast na moim zwykłym PC pobieranie jest wszędzie niskie :v

Formatuj. Bądź jeśli masz podłączenie kablem to wymień kabel na nowy.

Jak to nic nie da próbuj wymienić router.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngBAZ /BETZBAZEM ale to bez sensu....

kabel jest dobry gdyż tym samy kablem podłączam do laptopa siostry i u niej działa wszystko! Router też jest dobry bo u siostry wszystko działa a nawet goście od internetu mi to powiedzieli. Pozostaje format?

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngBAZ /BETZBAZEM ale to bez sensu....

kabel jest dobry gdyż tym samy kablem podłączam do laptopa siostry i u niej działa wszystko! Router też jest dobry bo u siostry wszystko działa a nawet goście od internetu mi to powiedzieli. Pozostaje format?

W takim przypadku format powinien na 100% pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...