Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Veranis2

RZR_Zawsze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polaczky, potraficie czytać ? Nic nie zmieniałem wgrałem pliki i normalnie działa...

Mapa niby działa ale na niej Mobów nie ma A Widze na ss ze ty masz Miałeś po wgraniu Plikow od razu moby czy sam wgrywałeś ?

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mapa niby działa ale na niej Mobów nie ma A Widze na ss ze ty masz Miałeś po wgraniu Plikow od razu moby czy sam wgrywałeś ?

moby sobie przywołałem

/mm 101 100

Opublikowano

Nie wiem dlaczego, ale nie mogę pobrać plików serwerowych. Klienta normalnie pobiera

Ja również nie mogę pobrać plików

nie wiem z czym jest problem bierzecie pierwszy link po wklejeniu go macie okienko gdzie trzeba podać kod deszyfrujący który również jest podany i wsio :D

99mpo2.jpg

Opublikowano

Pliczki warte uwagi.Polecam ;)

Gratulacje, potrafisz odpalić gotowe pliki, na gotowej maszynie! A później tacy ludzie wypuszczają serwery...

@topic, co zostało zmienione w stosunku do plików Lastivii?

Opublikowano

Gratulacje, potrafisz odpalić gotowe pliki, na gotowej maszynie! A później tacy ludzie wypuszczają serwery...

@topic, co zostało zmienione w stosunku do plików Lastivii?

Dlatego szybko padają :) jak ktoś potrafi wykorzystać pliki w umiejętny sposób to dobrze ze ktoś udostępnia.

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Potrzebuję pomocy z pliczkami (jestem w tym zielony) IP itp. w sysinstall dałem potem wpisałem /etc/rc.d/netif restart następnie w kliencie w serverimfo.py wpisałem moje ip 25.xxx.xxx.xxx (bez końcówki z 100) i następnie w packerze root.eix wypakowałem w serverinfo.py powpisywałem moje ip 25.xxx.xxx.100 (tym razem z końcówką 100) i powinno działać oczywiście wpisałem /etc/rc.d/netif restart a póżniej start i jak próbuję się zalogować na serwer kontem (które stworzyłem w MySQL bo strona długo się ładuje.) to mi wywala, że Błąd podczas łączenia się z serwerem. Pomoże ktoś? FTP, Strona, MySQL działa poprawnie.

I podajcie mi Pong klienta (Portmap włączony mam)

Opublikowano

Wiesz zapytać się zawsze można a pomóc jak chcesz to napisz : ) z jakiej strony leży błąd pliczki wszystko ładnie chodzi ale clienta wywala po wchodzeniu do gry tylko 

Opublikowano

Co wy pier**** ile razy mam pisać, że działają pliki jak i client bez problemu...żeby nie umieć wgrać gotowca

#Filip

Jak wejdziesz na serwer to zobaczysz, że to już nie Lastivia, zmiany pod względem wszystkiego ( zaznaczam projekt nie skończony )

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Okej, pobralem, pobawilem sie i teraz chce wgrac questa na przetestowanie tylko mam problem ;> Gdzie go wgrac? Pobralem to co jest w linkach i mam:

*Klienta,

*FreeBSD (w tym pliku: Logs, Snapshots, FreeBSD.vdi ; vbox)

i nic wiecej nie mam ;x

Pobieralem inne pliki to byly zawsze foldery z questami itp. A tutaj jak? :P

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...