Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik do Azira

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Azir jest tak mocny w late game że to jest obłęd, a co do poradnika bardzo ciekawy na pewno wypróbuje go.

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poradnik Jest Świetny!!! Pomimo że nieprzepadam za Azirem, w końcu to "Cesarz Bugów" to nawet nieźle mi Poszło Po przeczytaniu poradnika.   Leci +

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No to tak dodaj zamiennik butów ponieważ w ostatnim czasie gra się i tę na magic pen i na attack speed. Yasuo nie jest kontrowany przez azira polecam zagrać mniej więcej poziom platyny takiej wyższej i się wypowiedzieć. Masterki mogą być ale dodaj tez 2 12-18-0 bo ja najczęściej takie grałem.

Pozdrawiam.

Opublikowano

No to tak dodaj zamiennik butów ponieważ w ostatnim czasie gra się i tę na magic pen i na attack speed. Yasuo nie jest kontrowany przez azira polecam zagrać mniej więcej poziom platyny takiej wyższej i się wypowiedzieć. Masterki mogą być ale dodaj tez 2 12-18-0 bo ja najczęściej takie grałem.

Pozdrawiam.

będzie niedługo aktualizacja poradnika, lecz czekam na napisy:P

eada2e5fd91ad4d7.jpg

bb3be7e34a9f5bd2.jpg

Opublikowano

Pozdrawiam.

eada2e5fd91ad4d7.jpg

bb3be7e34a9f5bd2.jpg

Czyli powinieneś wiedzieć, że nie do końca azir jest dobry na yasuo. Ponieważ Q i R azira blokowane jest przez W yasuo. Przetestowane.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Pozdrawiam.

eada2e5fd91ad4d7.jpg

bb3be7e34a9f5bd2.jpg

Czyli powinieneś wiedzieć, że nie do końca azir jest dobry na yasuo. Ponieważ Q i R azira blokowane jest przez W yasuo. Przetestowane.

Pozdrawiam.

R jest bardzo dobre, żeby skontrować go bądź wyrzucić go pod wieżę i żeby yasuo chciałby skontrować mojego ulta bym musiał w nim stać

I chyba nie robisz pierw Q i auto atakujesz, bo to mija się z celem.

#Top Czekam na napisy i aktualizacja poradnika:)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Bardzo dobry poradnik, estetycznie wykonany, przydatne informacje, aczkolwiek radziłbym zaktualizować informacje, gdyż są one dość nieaktualne. Ogólnie mocne 6/10 :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...