Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik do Azira

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie by było jakbyś napisał różne tricki, ja już nie gram azirem, ale kiedyś go nawet mainowałem, i pamiętam, że niektóre z nich(które musisz potwierdzić, powinieneś wiedzieć jeżeli go mainujesz) to takie, że, po pierwsze - jak podrzucisz kogoś z e to możesz zulcić go w każdą strone(bo wtedy jesteś 'w' przeciwniku i i tak ulti zadziała nie musisz flashować ani nic), wcześniej działało, jak np typek nie stoi między tobą a żołnierzem, a koniecznie chcesz go podrzucić, dostać tarcze czy cokolwiek, to naciskasz E i flashujesz W PRZECIWNIKA (dokładnie w niego musisz trafić) i wtedy go podrzucasz nie ważne gdzie jest, albo, że Q resetuje autoatak żołnierza i jest to całkiem mocne combo (AA+Q+AA), albo, że można użyć E i dopiero potem Q aby polecieć dalej za żołnierzem. no ogólnie brakuje mi to samego stylu gry, bo ty opisałeś postać, ale musisz pokazać ludziom którzy czytają poradnik jak nią grać, bo jedyne co podałeś to, że możesz kogoś odepchnąć z ulta pod wieżę,

mimo wszystko, ładnie zrobiony poradnik, jedyne czego mi brakuje to to co napisałem wyżej, ale tak to 7/10

"e" Od Azira już nie podrzuca.

*.*
Lajk mile widziany.

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dobrze napisany poradnik, podałeś sporo informacji jednak nie podałeś żadnego opisu jak tą postacią grać, co robić w jakich sytuacjach itp. Skille są zbędne, mogłeś w ich miejsce dać wspomniany wcześniej opis, jednak widać, że się napracowałeś dlatego leci + ;)

Opublikowano

Na prawdę dobry poradnik + leci ! :)

y8HqE13.png                             

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Azir?

Tylko ThunderLord i nic więcej- biorąc pod uwagę jego zasięg oraz możliwości poke'u.

Build?

Trochę marny zważywszy na to, że Azir potrzebuje slowa, żeby przeciwnik za łatwo mu nie uciekł.

Strasznie łatwo wydostać się z zasięgu jego żołnierzy, więc zawsze na drugi item składam Rylai'a a reszta według uznania.

Również co do runek mam pewne zastrzeżenie.

Nie ma sensu ograniczać się tylko do CoolDown reduction w Glyphach.

Polecam dać 4x CoolDown reduction skalowane oraz 5x Skalowane AP. Ap w late game z runek bardzo się przydaje. ;)

To tylko moje uwagi, swego czasu Azir był moim mainem.

Deadboy

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Poradnik dobry, ale polecam do Azira kupić pierścień dorana 2x gdy dużo nękamy przeciwnika w+q. I chyba zed kontruje go

graphic.png

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nigdy  nie miałem odwagi, by zagrać tym bohaterem, ale chyba się skuszę ;) + dla Ciebie ;)

"Niektórzy ludzie tylko w internecie potrafią pokazać swoją prawdziwą twarz"

League Of Legends : MID/TOP , Diament IV

Masz pytanie dotyczące League of Legends ? WYŚLIJ WIADOMOŚĆ odpowiem ;) 

Opublikowano

Zapewne większość z Was słyszała po patchu 6.9, który wprowadza ogromne zmiany dla magów, nie pamiętam czy uwzględnia on Azira, ale wprowadza niezłe zmiany do innych postaci, do tego NOWE itemy! Może i dla Azira coś ciekawego się znajdzie. A co do niego samego, to jest on jedną z najbardziej skillowych postaci.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...