Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wybór serwera czy ma znaczenie?!

kubatoja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SPoko, może się spotkamy^^ jakby co to nick: Jacobbeast  na razie wbiłem 42lv-warriora/Norna, wyłącznie eksploracja map i fabuła jeszcze się muszę pouczyć co i jak z tymi dungami itd. :) Gra fajna, a głównie gram dla tego, że można fajnie tworzyć postać pod względem wizualnym ten system skinów itd. :D Też zamierzam wbić min. 80 lvl-1 postacią i dopiero potem pomyśleć na kupnem czegokolwiek jak gra mi się nie znudzi całkowicie. Jak na razie gram solo, bo nie mam zbyt czasu, lecz pomyślę nad jakąś gildią.

Jeżeli chcesz mogę porozmawiać i wkręcić Cię do gildii polaków (Prawie cała gildia 80lv i robią nowe postacie, pomogą Ci na pewno ogarniać),

codziennie są aktywni, komunikujemy się poprzez Mumble. Jak chcesz to podaj na PW czy coś jakąś lokacje, się zgadamy. :D

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Ja osobiście też gram na Blacktide, jestem w gildii Polaków i na dzień

tak w porywach do 8 ludzi online jest (W gildii), Polaków też często zacząłem

spotykać od kiedy zacząłem wgl coś kumać w tej grze.

Niedawno wbiłem 30lv Guardiana, mój nick to Lord Atheran, może

kiedyś się spotkamy. :D

edit: @<span itemprop='name'>1373230489-U611928.pngPanty

Jak wykupisz dodatek masz odblokowane możliwości. Twoje stwierdzenie, że

gra jest oparta na Buy 2 Pay jest wg. mnie zbędne, dlaczego? Dlatego, że i

bez dodatku idzie sobie NA LUZIE grać i korzystać z większościw ponieważ wiele

rzeczy dostaję się za samą rozgrywkę.

Polecam osobiście (Tak samo jak polecił mi kolega z wykupionym dodatkiem) najpierw

poznać grę, dobić ten 80lv i wtedy (Jeżeli gra nie straci swego uroku) wykupić dodatek.

Chciałbym także dodać, że próbowałem grać w Aiona, Shaiye i inne chuya warte

MMORPG, ale zdecydowanie GW2 jest jedyną grą typową MMORPG, która pozwala

mi całą nockę jebn*ć i się nadal nie nudzi, dlatego polecam ją tym co poszukują

nowej gierki (Bo ile można trybić tego Metka i Lola, co? xD)

Pozdrawiam, Synthious.

To, ze ktoś sobie gra na f2p jego sprawa, by miec caly content trzeba kupić i to jest fakt. Na dłuższa mete gra f2p nie ma sensu, brak banku o ile się nie mylę, malo slotów na bagi, restrykcje na chat i trading post, brak możliwości kupna gemow za golda czy sam content z dodatku, system masterem czy specjalizacji, brak log in rewards, bez tego na dluzsza mete nie da sie grać. Oczywiście nie zabraniam gry na f2p, ale by miec wszystkie funkcje bez ograniczen gre trzeba kupić. To jest fakt.

­

Opublikowano

To, ze ktoś sobie gra na f2p jego sprawa, by miec caly content trzeba kupić i to jest fakt. Na dłuższa mete gra f2p nie ma sensu, brak banku o ile się nie mylę, malo slotów na bagi, restrykcje na chat i trading post, brak możliwości kupna gemow za golda czy sam content z dodatku, system masterem czy specjalizacji, brak log in rewards, bez tego na dluzsza mete nie da sie grać. Oczywiście nie zabraniam gry na f2p, ale by miec wszystkie funkcje bez ograniczen gre trzeba kupić. To jest fakt.

Zgadzam się, na dłuższą metę to nie przejdzie co nie zmienia faktu, że na f2p sobie

poradzisz. :D (Dlatego zaprzeczyłem, bo Twoje stwierdzenie było OGÓLNE)

Sam mam w planach kupić dodatek, bo warto. :D

Choć mówią mi: Synthious, weź ćpanie odstaw... - Ja tylko chcę pizdę mieć #AnnaGrodzka

Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, wiesz co jest pięć?

Opublikowano

Jako, iż mam jeszcze 1 slot na postać chciałbym zapełnić i trochę pograć i tu pytanie :D Jaka profesja ma najbardziej "widowiskowe" skille/jest ciekawa pod względem samej gry jak i wyglądu(podczas dalszego upgrading'u) i rasa jest jakąś, która będzie pasowała pod daną rasę lepiej niż inne, która spełnia w/w opis?!. Obecnie grałem wojownikiem/nornem i trochę mi się znudził, za łatwo wszystko i monotonne(autoattack i tyle w teamcie).

Opublikowano

najbardziej widowiskowe skille jesli mozna to tak okreslic ma revenant, bo on w zasadzie do wszystkiego ma efekt

a z dostepnych to mesmer/ele

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...