Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rework jakiego serwera?

Minsky™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma co robić reworków gdzie wprowadzasz zmiany, wtedy już nie jest to rework danego serwera :D

Zrób sobie nowy serwer na podstawce jakiegoś który Ci się podoba.

Najlepiej dobry medium który nie podchodzi pod harda :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja to bym chętnie zobaczył reworka starego dość serwera.. W sumie to 2 serwerów. Nie są to hardy ale w porownaniu do dzisiejszych serwerów te dwa sa bardziej trudne niż dzisiejsze hardy. A więc tak.. Jeśli znasz i grasz długo w metina powinienes znac te serwery

1. Pierwszy z nich to VanesiaMT2 (to juz byla reaktywacja VeniseMT2) -[2013 jak dobrze pamietam] grało tam myśle solidne 3k graczy przez rok, ale zamknęli serwer bo ludzie zaczęli odchodzić.. Rozdawane itemy przez gm i takie tam..

2. Drugi serwer to MoltenMT2 -[2012] w sumie dla mnie najlepsza zabawa przez cały rok na tym serwerze w historii mojego grania w metin2.. Serwer świetny pod kazdym aspektem ale jest wlasnie jedno ale.. Wychodziły na kazdym evencie bugi no i tak samo jak wyzej.. Podobna sytacja - ludzie zaczeli odchodzić. (Kocham pamietna zbroje cesarska i miecz chwaly)

To moje dwie propozycje na bardzo pamiętne serwery z przed około 3 lat.. Liczę na odpowiedz!

Opublikowano

Hmm jeżeli rework, to najchętniej bym zagrał w starego dobrego GladoRa  ^^ Ale na takim porządnym reworku, nie to co kxima zrobił <.<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...