Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rework jakiego serwera?

Minsky™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

[Reklama]

hejka, od paru dni patrząc na zapowiedzi nie widać nic ciekawego co zachęciło do grania, a jak już zachęci to szybko pada.

1.Dlaczego chce zrobić reworka a nie zrobić coś swojego?

​Nad moim głównym projektem cały czas pracuję, a chcę wystartować z serwerem (reworkiem) parę dni przed świętami.

cenię sobie klimat świąt w metinie i właśnie rework byłby takim cofnięciem się w czasie do 2013 roku. 

2. Jaki masz pomysł na rozwinięcie reworka?

Przez pierwsze tygodnie chcę wprowadzić najbardziej wypasiony event świąteczny który mam już wykonany

po świętach serwer będzie się rozwijał poprzez aktualizację które gracze będą zatwierdzać.

3. Reklama/Gwarancja

Jestem graczem prywatnych serwerów Metin2 i wiem jak bardzo jest ważna reklama aby serwer istniał. 

Teraz tak naprawdę nie wiadomo gdzie jest gwarancja grania, który serwer nie padnie itp. 

Ja mam napisany cały "program" na rozwój serwera, wszystko od a do z. 

a więc do rzeczy. 

Planuje postawić reworka który będzie działać minimum do 2018 roku i do tego roku będę 

chciał utrzymać minimum 1.5k graczy

4. Jak Jak Jak?

Na Reworka mam przeznaczoną ilość kasy. nie będę mówił tutaj o sumie lecz możecie mieć gwarancje że ten serwer

nie upadnie. 

Harnaś zanim usuniesz ten temat, pokaż mi gdzie w regulaminie forum jest napisane? co do rework'ów

nie rób cebuli.

46302966905014201006.png

Opublikowano

Właśnie ta decyzja należy do was, wolałbym medium albo hard.. gdyż easy już robie.... 

wybierzcie serwer na jakim najlepiej się grało, i co ma być zmienione/ dodane. mam bardzo dużo unikalnych setów, map, systemów. 

tak naprawdę to wy pracujecie nad rozgrywką.. ale pamiętać aby był to rework do tego 2013.

46302966905014201006.png

Opublikowano

Jaki sens ma cofanie się w przeszłość, zrób dobry hard / medium i będzie tyle luda ^^.

sens ma taki że ma to być rework. w pełni odbugowany i aktualizacje co miesiąc.

46302966905014201006.png

Opublikowano

Ile można drążyć temat reworków! Nie potrafisz zrobić serwera sam to się za to nie bierz. Już CI chyba harnaś zablokował ten sam temat, więc zaraz poleci i ten bo ile można, aż mi strzyka w chu.. jak widzę słowo "rework". Tak takie obietnice, że będzie stał przez 1000 lat i wgl to wszyscy dają, a potem "to nie ja mówiłem, elo frajery".

Opublikowano
Właśnie ta decyzja należy do was, wolałbym medium albo hard..

Robisz rework, a sam do końca nie wiesz jeszcze czego ;)

­

Opublikowano

haha xD Rework czyli wybicie sie na innym starym projekcie ;P ile było takich obiecanek będzie stał x lat a padał po kilu dniach ;)

Opublikowano

Ile można drążyć temat reworków! Nie potrafisz zrobić serwera sam to się za to nie bierz. Już CI chyba harnaś zablokował ten sam temat, więc zaraz poleci i ten bo ile można, aż mi strzyka w chu.. jak widzę słowo "rework". Tak takie obietnice, że będzie stał przez 1000 lat i wgl to wszyscy dają, a potem "to nie ja mówiłem, elo frajery".

Kolego nie znając moich możliwości nie kieruj do mnie słów "nie potrafisz zrobić serwa sam" Moje system sprzedają się jak ciepłe bułeczki... 

już pisałem że jestem w trakcie robienia serwa mojego.. easy - to będzie pogrom jeśli chodzi o świat metina. dlaczego? 360 stopni została zmieniona fantastyka. 

grafika,animacje itp. 

46302966905014201006.png

Opublikowano

Kolego nie znając moich możliwości nie kieruj do mnie słów "nie potrafisz zrobić serwa sam" Moje system sprzedają się jak ciepłe bułeczki... 

już pisałem że jestem w trakcie robienia serwa mojego.. easy - to będzie pogrom jeśli chodzi o świat metina. dlaczego? 360 stopni została zmieniona fantastyka. 

grafika,animacje itp. 

Hahaha jakbyś był tak dobry to nie robił reworka tylko własny serwer 100% twój. 360 stopni hahahhaha właśnie widzę, czyli nic sie nie zmieniło bo jakbyś nie wiedział to 360 stopni zakreśla koło czyli wróciło do punktu wyjścia :)  Podaj przykłady tych świeżych bułeczek co to takiego innowacyjnego. Masz ten system zmieniony o "360" stopni  hahahhaha, więc co to za problem zrobić świeży serwer, a nie brać stary i go ożywiać?!

Opublikowano

Hahaha jakbyś był tak dobry to nie robił reworka tylko własny serwer 100% twój. 360 stopni hahahhaha właśnie widzę, czyli nic sie nie zmieniło bo jakbyś nie wiedział to 360 stopni zakreśla koło czyli wróciło do punktu wyjścia :)  Podaj przykłady tych świeżych bułeczek co to takiego innowacyjnego. Masz ten system zmieniony o "360" stopni  hahahhaha, więc co to za problem zrobić świeży serwer, a nie brać stary i go ożywiać?!

- System dropu

- Całkowicie nowy Quest Board - pokazywałem go kiedyś na forum pokazuje npc itp . nizej ssy

- System Mali

- Systemy ...  Zielarstwo - Kuśnierstwo - Chemik i Majster

- system banku gildi 

- Sklepy offline ( nowy sklep za parę dni pokaże wam zapraszam na media ) 

itp nie mam czasu na wymienianie tego wszystkiego bo sporo tego jest.... to tyle co do mojego głównego serwa.

co do reworka.

zmiany będa lecz nie tak mocne jak na easy 

tutaj masz przykładowe stare ssy. o tyle został zmieniony ze buttony nowe

47007620433085860771.jpg

46302966905014201006.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rework ze zmianami wtf?

Co was tak podniecilo w tym temacie ze takie komentarze bo nie wiem?

JEŚLI CZEGOŚ NIE DA SIĘ ZROBIĆ, TO PRZYCHODZI WTEDY KTOŚ, KTO O TYM NIE WIE I TO ROBI.

Opublikowano

To dlaczego rework a nie nowy serwer ^^... Nie pojmuję co za różnica.

Tanim kosztem chce zarobić na naiwnych osobach a zapewnienia, iż serwer bedzie stał do 2018r są smiechu warte. Tego nie może zagwarantować nawet global. Zresztą z jego wypowiedzi mozna wywnioskować, ze rework będzie na krotki okres, do czasu pojawienia sie właściwego serwera. Nikt nie jest w stanie prowadzić dwóch serwerów tak by nie zaniedbywac zadnego z nich.

Srij9JT.png

Opublikowano

Tanim kosztem chce zarobić na naiwnych osobach a zapewnienia, iż serwer bedzie stał do 2018r są smiechu warte. Tego nie może zagwarantować nawet global. Zresztą z jego wypowiedzi mozna wywnioskować, ze rework będzie na krotki okres, do czasu pojawienia sie właściwego serwera. Nikt nie jest w stanie prowadzić dwóch serwerów tak by nie zaniedbywac zadnego z nich.

Wiesz co tutaj bym się z tb kłocił ponieważ jeżeli ktoś ma ekipe zgraną i ogarniętą to jest w stanie ogarnąć 2 server'y bez problemu 

a co do tematu rework hmm czemu by nie Zzyok < z*******y hard/medium 

nie raz gracze narzekają że dzisiejsze server'y to gówno za dużo nowości itp co zmienia metin'a i wielu z nich wolało by zagrać na starym metinie z 2008-2013 roku wtedy to były servery a dzisiaj ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...