Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CSGODouble - co i jak?

DasteR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dlaczego nie dostalem punktow za to ze ktos moj kod wpisal?

Czytaj dokladnie ktoś musi użyć tych coinsów żebyś dostał ;)

Pomogłem? "Lubię to" -----> Cię to nic nie kosztuje! A mnie zachęci do dalszej pomocy ! ;)

Opublikowano

Ej mam pytanie lepszy jest sposob 1 czy 2

1)Obstawiac caly czas na 1 kolor np czerwony. Dac 10 na red jak nie wypadnie to kliknac ,,x2`` jak znowu nie wypadnie red to znowu ,,x2`` i tak dalej i jak wkoncu wypadnie. Wtedy zaczac od tej poczatkowej kwoty czyli 10

2)Obstawic napierw na red 10 potem na szary ,,x2`` potem na red ,,x2`` potem na szary ,,x2` i tak dalej.

PLIS POMOCY CHCE NALEZDZ JAKIS DOBRY SPOSOB !!

Ps.Może byc nawet taki zarobek zeby zarabiac male kwoty ale zeby nie przewalic !!!!

Opublikowano

Ja radziłbym tak: Cały czas obstawiać tylko jeden kolor np. czarny. Na początku zacząc od 10 lub od 20. Jeżeli przegramy do dodajemy 10 lub 20.Jeżeli wygramy to zaczynamy znowu od 10 lub 20. Takie jest moje zdanie. :D

Opublikowano

Ja bym obserwował losowanie przez pół godziny i bym max stawił na jakiś kolor 

Pomogłem? "Lubię to" -----> Cię to nic nie kosztuje! A mnie zachęci do dalszej pomocy ! ;)

Opublikowano

Zależy ile teraz masz, jak masz 500 to np zacznij od 50 i co 2 rundy np zwiększaj o 50 potem o 100. No chyba że masz już tych pkt 2-3-4-5k to wbijaj po 500 jak to niektórzy robią. Ja tak dorobiłem się na awp asiimov st ww a potem ją na csgolounge przegrałem xD

Mam 2k punktów, a najtanszy skin za 500 ktorego nie moge zakupic

Opublikowano

Mam 2k punktów, a najtanszy skin za 500 ktorego nie moge zakupic

Stronka jest cały czas ddosowana, dodatkowo ludzie się uwalili na tych poleconych i 1000x na godzinę odświeżając potęgując tylko laggi. (Swoją drogą strona jest już na tyle popularna, że mogli by w końcu wyłączyć te darmowe coiny to by się skończyło spamowanie na chacie) 

Z tego powodu boty nie działają. Jeśli Ci strasznie zależy to wstań sobie o 2-3 w nocy to bez żadnych problemów wypłacić. Jeśli nie, to zwyczajnie poczekaj aż foobar ogarnie lepsze serwery. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Wair, nie doczytalem. Steam zablokowal Ci stronę bo wychodzi na to ze nie jest zaufana i mogla dokomywac oszustw. Dlaczego? Nie mam pojecia.

NU94p9A.gif

Wracam..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...