Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CSGODouble - co i jak?

DasteR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aktualnie DDoS, dostępny będzie za jakieś 24-48h.

Jest to coś na zasadzie jackpot'a, natomiast działa jak ruletka. Wrzucasz punkty (skiny; 1$ = 1000 pkt) na jeden z trzech kolorów - czerwony, czarny i zielony.

Czerwony i czarny mnoży Ci postawioną sumę x2 - wrzuciłeś 1000 pkt na czerwony, wypadł czerwony, dostajesz 2000 pkt na swoje konto. Zielony natomiast (bardzo rzadko wypada, wjeżdżać albo małą sumą, albo sobie odpuścić ten kolor) mnoży x14 postawione punkty.

Jest to losowe, jak to ruletka.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Porada: (nie jest mojego autorstwa)

Najlepiej stawiać aż do momentu wygrania:
1 na czerwone , 3 na czarne , 9 na czerwone , 27 na czarne,
81 na czerwone, i tak na zmiane do winu i powinniśmy wygrać.
Ja właśnie dodałem skin i pomnażam sobie punkty więc sami możecie dodać jakiegoś skina i może pomnożycie ostro punkty Emotikon smile
Zaczynałem od 2k i mam tyle
Więc polecam wpłacać skiny i korzystać Emotikon grin

xD

Opublikowano

Chodzi o to że pierwszy bet dajesz 1 na czerwone, czekasz i potem na czarne, czekasz i znów na czerwone. Tylko że coraz dalej to podnosisz sumę za jaką wchodzisz.

xD

Opublikowano

Zależy ile teraz masz, jak masz 500 to np zacznij od 50 i co 2 rundy np zwiększaj o 50 potem o 100. No chyba że masz już tych pkt 2-3-4-5k to wbijaj po 500 jak to niektórzy robią. Ja tak dorobiłem się na awp asiimov st ww a potem ją na csgolounge przegrałem xD

xD

Opublikowano

@boss131

A zobacz na zdjęcie: Jak sie zatrzymało prawie na tym i na tym  to wszyscy idą na czerwone ? dlaczego? i czerwone wygrało

A i nie mogę pisać na chacie: Total bet required to chat: 4688/500000

post-1132933-0-85682100-1448041532_thumb.png

Opublikowano

@DasteR 

To total bets to chodzi oto ze za mało coinsów miałeś musisz mieć tyle co tam pisze

Czerwone przegrało zobacz :) 8>8>8>8>14

Pomogłem? "Lubię to" -----> Cię to nic nie kosztuje! A mnie zachęci do dalszej pomocy ! ;)

Opublikowano

@boss131

Skąd możesz wiedzieć ze czerwone przegrało jak dopero zaczyną sie losowanie xD?  i chodzi mi dlaczego aż 1,3mln coisów na red a na black tylko tyle ?

Opublikowano

@boss131

Skąd możesz wiedzieć ze czerwone przegrało jak dopero zaczyną sie losowanie xD?  i chodzi mi dlaczego aż 1,3mln coisów na red a na black tylko tyle ?

Bo tak sobie ludzie postawili, lol? Losowanie jest PO obstawieniu, nie na odwrót.

Opublikowano

@boss131

Bo skoro już było x5 czarne największe prawdopodobieństwo jest, że teraz będzie czerwony

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

@Phoenix.

Bo tak ludzie postawili? Zazwyczaj jest równo 200 tys >> 250 tys a teraz taka przewaga .

Bo ja ludzie widzą, że wypadł 5x ten sam kolor pod rząd, to jest duża szansa, że następny będzie inny i obstawiają dużo więcej.

Na takich właśnie "pociągach" jednego koloru można dużo przepierdolić wiem z własnego doświadczenia ;D

Oj, zgadzam się xD

Opublikowano

Jak zrobic wlasny kod?

wchodzisz w zakladke affiliates i tam mozesz stworzyc

Ile dostanę kasy jak ktoś użyje mojego kodu ? Jak to jest z tym wysyłaniem coinsow innej osobie ?

zobacz sobie tam jest opisane wszystko http://csgodouble.com/affiliates.php

Pomogłem? "Lubię to" -----> Cię to nic nie kosztuje! A mnie zachęci do dalszej pomocy ! ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...