Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

bot rl tibia

TaTuSDwX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wlasnie ogarniam windbota powiem ze jest dosc przyjemny :) nawiasem mowiac jest jakis crack do niego ? czy trzeba kupowac licencje ?

Opublikowano

Jak używasz TA z głową to bana nie wyrwiesz

tzn nie rozumiem sensy *jak znasz pytona* jedyne co znam odnosnie jego to to ze trzeba sciagnac i dac go w jakis tam folder w systemie ... mozna troszke jasniej ?

+ skad sciagnac tibie auto pod ta wlasnie tibie ? ( + crack) ?

Opublikowano

TA jedna z najbezpieczniejszych i darmowych, minusy to mało zaawansowane opcję, ale da się przeżyć :)

"najbezpieczniejszych"

Pod jakim względem to oceniasz? Mam nadzieję, że przed napisaniem tego zrobiłeś testy i twoja wypowiedź nie jest subiektywna?

tzn nie rozumiem sensy *jak znasz pytona* jedyne co znam odnosnie jego to to ze trzeba sciagnac i dac go w jakis tam folder w systemie ... mozna troszke jasniej ?

+ skad sciagnac tibie auto pod ta wlasnie tibie ? ( + crack) ?

Z tego co się orientuje to w TA skrypty pisze się w pythonie, aczkolwiek mogę nie mieć racji.

8LTfBGw.jpg

Opublikowano

@Crisey

Tak, skrypty do Tibiaauto są pisane w pythonie dlatego jeżeli ktoś zna ten język to ma duże pole do popisu.

@kapko

Ja tam się nie znam, nie testowałem jego skuteczności, ale słyszałem, że nie jest to najbezpieczniejszy bot.

Zastanawiam się nad wypowiedzią co to znaczy "używać bota z głową"?

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

@Crisey

Tak, skrypty do Tibiaauto są pisane w pythonie dlatego jeżeli ktoś zna ten język to ma duże pole do popisu.

@kapko

Ja tam się nie znam, nie testowałem jego skuteczności, ale słyszałem, że nie jest to najbezpieczniejszy bot.

Zastanawiam się nad wypowiedzią co to znaczy "używać bota z głową"?

Domyślam się, że chodzi mu głównie o wyłączenie opcji, aby bot wywalał flaski pod siebie itp.

Samo robienie skryptów jest banalne.

@kapko z forum bota możesz pobrać autorskie Python skrypty przydatne w nowszej wersji Tibii i na ots. (Exori max flamy etc.)

Opublikowano

Skrypty robisz klikając odpowiedni przycisk w bocie i na mapce.Co do używania bota z głową to chodzi o to aby nie używać każdej opcji na raz bo pójdą reporty i potem ludzie sie dziwią czemu mam bana. Jak ma włączonego auto sellera,bankera,siochera i wszystko inne to się proszę nie dziwić.Z tibi auto korzystam już dużo lat.I polecam na każdym bocie bocić do 150lvla a dalej ręcznie bo się z botem nie opłaca

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

Witam, także zastanawiam się wrócić do tibii po sporym czasie i tutaj mam parę pytań co do tych botów. Gdzieś widziałem że do tego windbota licencje na niego można kupić za gpki? gdzie co i jak :p. a same koszty za rl t jest 27zł~  za miesiąc ? i jak z skryptami ? po ile chodzą na 130 ek/pala ;p. I z tym xeno jak to wygląda, cracki wychodzą w miarę systematycznie i także jak to wygląda z skryptami ?

Opublikowano

Nie wątpię, ale nie będę na bank miał tyle czasu aby nawet stamina stała poniżej maxa, a dla mnie to wtopa tak grać;d. Zresztą głównie będę palkiem grał 

Opublikowano

Możesz dokładnie wskazać gdzie owego cracka szukać? Bo nie jestem obecnie na czasie w tych rzeczach a takie cudo by mi się przydało ;p.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...