Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Reinor.pl

Modako

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentacja mocno mnie odstrasza, aż nie chce się czytać. Jedyne co zachęca, to nagrody rzeczowe. Jednak nie na tyle, żeby zagrać.­

zgadzam sie serwer wymaga tyle poprawek że w sumie jest prawie cały do zmiany jest po prostu gównem :D wiem bo robiłem ale co można się spodziewać po plikach które robiłem 1,5 roku temu to tak jak by odpalić metina z 2008 roku też nikt nie zagra :D

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

przypomina mi to NetMetin.. jeżeli to jest podobne moge grać, ale żeby nie było pierscieni umiejetnosci itp w isie bo to beznadzieja

Opublikowano

Ta prezentacja nie dostanie nagrody za najładniejszą bo zamiast przyciągać to odstrasza.

Co do samego serwera wydaje się być nawet, nawet, ale chyba gdzieś to już widziałem.

Tak czy siak życzę powodzenia ;)

Opublikowano

Aż tak zazdrościcie właścicielom NetMetina zajebistego serwera, że stawiacie identyczny serwer? To jest dla mnie żenada i nie polecam.

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

Już myślałem, że to prawdziwy Reinor, a tu netmetin + SS'y podje*ane z ich prezentacji. Stop, pls.

@harnaś przybywaj!

Santriela, chociaż to żadna różnica. Oboje są po jednych pieniądzach i warci tyle co ich upadłe serwery.

nie są, tylko byli, [*] Santriel B)

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...