Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Reinor.pl

Modako

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy tylko ja wyczuwam tu cyca ? :O

Jak dobrze pamiętam cycuś był jednym posiadaczem domeny Reinor.pl po upadku serwera .

Te ss jakby też były widziane w innych prezentacjach.

PS. Myślę, że ja serwer będzie upadał, to główny admin nie powie, że wpadł pod auto i nie będzie wysyłał zdjęcia kartki pogrzebowej .

#POZDRO DLA KUMATYCH .

Opublikowano

Po 1. Czysty gotowiec pliki mortyriusza.

Po 2. Czy macie prawo używać tej nazwy ?

Nie polecam :v.

Czemu mają nie mieć prawa?

Opublikowano

­

Czemu mają nie mieć prawa?

Bo tą są ich pliki, a na pewno nie mają zezwolenia na ich używanie...

Reinor aka. NetMetin aka. Mortyriusz.

GG: 55125182 // Skype: Snorlax // Gra: Snorlax // TS: Snorlax

Jeśli szukasz osoby do pomocy na forum zapraszam do mojej oferty !

Snorlax - Oferta pomocy na forum

Opublikowano

Kocham te hejty od osób które zajmują się metinem, a same nic nie potrafią :yey:

Co do prezentacji to rzeczywiście odstrasza.

Bym zawitał ale czasy na odgrzewane kotlety minęły.

Opublikowano

Pewnie Cycu aka Skończyłem edukacje na gimnazjum sponsoruje nowego odgrzewanego kotleta HEHEHE albo kolejny jego serwer bo na jego domenie reinora.

@AW 

Skąd bronie 75lv ? itemy z is są na stałe ? 

Santriela, chociaż to żadna różnica. Oboje są po jednych pieniądzach i warci tyle co ich upadłe serwery.

Tak właściwie to on się Erontron nazywał bo jak pamietamy ( HEHEHE ) Świętej pamięci 

Opublikowano

Pewnie Cycu aka Skończyłem edukacje na gimnazjum sponsoruje nowego odgrzewanego kotleta HEHEHE albo kolejny jego serwer bo na jego domenie reinora.

@AW 

Skąd bronie 75lv ? itemy z is są na stałe ? 

Tak właściwie to on się Erontron nazywał bo jak pamietamy ( HEHEHE ) Świętej pamięci 

kur** domena mi wygasła zapomniałem o niej, a wykupił ją Majcher i stawia sobie serwery wielce dla graczy błazen jeden. skończcie już o mnie pisać i przypisywać do mnie santriela to jest takie samo gówno jak niveria w którą się wkopałem i teraz musze sprzątać....

Opublikowano

Sety od bomb skradzione czy kupione ? xD Nagrody za top gdzie ja to już widziałam, sądzę że jest to już przestarzałe aby wydać 100 zł na myszkę, 100 zł na klawiaturę i ileś tam za mikrofon co może sobie kupić każdy nawet dzieciak który nie pracuje no ale ok. Prezentacja jest tak ujowa że zajmuje na mojej liście drugie miejsce ( pierwszego nie dam bo już jeden serwer pobił totalnie ). nic ciekawego, wszystko to co można znaleźć NA LEPSZYCH SERWERACh. Nie zagram, ale nie powiem jak inni "NIE POLECAM" bo nie grałam i nie wiem, powodzenia

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

1844414647937941229037.png

Opublikowano

Pliki znanego pewnie wszystkim serwera poraz xxxxxx. Nie polecam zaczynać na takich kotletach, bo szybko padają :)

A na sygnaturce masz Argentusa, kopie Xenox MT2  :lenny:

SNq6Ku7.png

Opublikowano

Nic ciekawego właśnie przez takie serwery community polskiego Metina pada.

y8HqE13.png                             

Opublikowano

­

Bo tą są ich pliki, a na pewno nie mają zezwolenia na ich używanie...

Reinor aka. NetMetin aka. Mortyriusz.

Po 1. Czysty gotowiec pliki mortyriusza.

Po 2. Czy macie prawo używać tej nazwy ?

Nie polecam :v.

tu chodziło o nazwę a nie o pliki :v

Opublikowano

Widziałem gdzieś już te pliki, grałem na identycznym serwerze..

Ehh szkoda że nic samemu nie potraficie wymyślić tylko wszystko jest na gotowcach..

Wstyd takiego zachowania, przez takie projekty ten dział(zapowiedzi i publikacje) zbliżają się tak bardzo szybko dna.

Opublikowano

Proszę o zmianę loga w prezentacji, ponieważ autor nie wyraża zgody na jego używanie. W innym przypadku będę skłonny zamknąć temat. Czas do jutra do godziny 16:00.

Opublikowano

@Kamil IT o ile wiem Majch3r ci zapłacił i to jeden z uczciwych sponsorów takich to z świecą szukać. Podobało się wyłączenie NetMetina po pijaku?

y8HqE13.png                             

Opublikowano

@Kamil IT o ile wiem Majch3r ci zapłacił i to jeden z uczciwych sponsorów takich to z świecą szukać. Podobało się wyłączenie NetMetina po pijaku?

net metin był wyłączany bo tylko w ten sposób mogłem odzyskać niewielką część wynagrodzenia ;) takich jak majcher to ze świecą szukać masz racę ale do obrobienia banku bo to złodziej jak małysz i spółka ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...