Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zmienić te komendy, które wyskakują w konsoli serwerowej?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ja z pytankie gdzie moge zmienić te komendy w konsoli wyskakuja mi komendy takie jak 

CONSOLE: Reload complete.

i ine 

Gdzie moge zmienic na polski to ?

Opublikowano

Trzeba by poszperać w silniku....

Podpowiedz mi jakiego używasz, będziemy mogli wskazać ci fragment, który jest odpowiedzialny za Reload Complete

Nie do końca rozumiem jednak jaki cel jest zmieniania tego (...)

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Opublikowano

Chcem żeby było po polsku albo jak dam komus opa to też po polsku spigot używam

Trzeba by poszperać w silniku....

Podpowiedz mi jakiego używasz, będziemy mogli wskazać ci fragment, który jest odpowiedzialny za Reload Complete

Nie do końca rozumiem jednak jaki cel jest zmieniania tego (...)

Opublikowano

Zdaje mi się, że jest taka sekcja gdzieś w spigot.yml, głowy nie dam jednakże...

Wgram spigota u siebie i zobacze co da sie zrobić... Dam edit za jakieś +/- 24 godziny

Wiem, że coś takiego istnieje, bo sam nie raz byłem świadkiem innych wiadomości przy dawaniu opa czy też reload complete... Jednym słowem na pewno da się to zrobić :)

---------------------------------

Dziękuję, Pozdrawiam

HOMER12

Jeśli Ci pomogłem, możesz dać mi like  :yay:  ;) 

Potrzebujesz dodatkowej pomocy? Napisz do mnie na PW  

Opublikowano

Zdaje mi się, że jest taka sekcja gdzieś w spigot.yml, głowy nie dam jednakże...

Wgram spigota u siebie i zobacze co da sie zrobić... Dam edit za jakieś +/- 24 godziny

Wiem, że coś takiego istnieje, bo sam nie raz byłem świadkiem innych wiadomości przy dawaniu opa czy też reload complete... Jednym słowem na pewno da się to zrobić :)

i co ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@Rafix1423 Wydaje mi się, że nie da się tego zmienić. Wiem jedynie jak zmienić wiadomość po wpisaniu nieznanej komendy, np. jak wpiszesz "/allahakbar" to wyskoczy, że nie ma takiej komendy, tylko tyle wiem w tym temacie.

Opublikowano

@Rafix1423 Wydaje mi się, że nie da się tego zmienić. Wiem jedynie jak zmienić wiadomość po wpisaniu nieznanej komendy, np. jak wpiszesz "/allahakbar" to wyskoczy, że nie ma takiej komendy, tylko tyle wiem w tym temacie.

Da się widziałem na inych serwer ale dobra to powiedz jak zrobić to o czym mówisz :D

Opublikowano

To o czym napisał @GTAVOnline można zmienić w bukkit.yml / spigot.yml - plik znajduje się w głównym folderze serwera

Co do tych wiadomości o reloadzie, opie itp poszukaj może otwierając plik spigota winrarem.

Darmowe kody na 20% zniżki (WWW, VPS and MC) na lvlup.pro

Szczegóły discord: xVendrome#6074 / PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...