Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z hostinger

bylduda

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z hostinger.pl:

Otóż jak wchodze na stronke to jest coś takiego: 

http://i.imgur.com/assXqo6.png

Może mi ktoś powiedzieć jak skonfigurować FileZille, znaczy jaki serwer tam wpisać bo już nie ogarniam.

Szybko napisałem ten temat później bede i wyjaśnie o co mi chodzi, liczę na pomoc, bedo lajki. Dzięki.

wyznawca gier PC, użytkownim typu: "nie wiem ale się wypowiem", hejter EA, weteran gier moba, wierny kibic zwycięskich drużyn, czasami troll.

Opublikowano

Wchodząc na stronę wywal to ftp://, ftp jest protokołem przesyłu plików, do tego celu najlepiej używać programów do tego przeznaczonych np. filezilla. 

Żeby zalogować się na konto FTP potrzebujesz danych do logowania, które są prawdopodobnie w panelu hostingu. Powinien tam być host, login oraz hasło. Przechodzisz do filezilli w pierwszym polu wklejasz zawartość hosta, w drugim login, a w trzecim hasło, czwartego nie musisz uzupełniać.

Opublikowano

Wchodząc na stronę wywal to ftp://, ftp jest protokołem przesyłu plików, do tego celu najlepiej używać programów do tego przeznaczonych np. filezilla. 

Żeby zalogować się na konto FTP potrzebujesz danych do logowania, które są prawdopodobnie w panelu hostingu. Powinien tam być host, login oraz hasło. Przechodzisz do filezilli w pierwszym polu wklejasz zawartość hosta, w drugim login, a w trzecim hasło, czwartego nie musisz uzupełniać.

Ale jak wywalam to to samo przekierowuje.

@Edit

Na chromie tak tylko robi, na mozilli wywaliłem i już działa. No nic na firefoxie bede odpalał xD.

Może historie wyczyszczę abo ci i normalnie bedzie działało

wyznawca gier PC, użytkownim typu: "nie wiem ale się wypowiem", hejter EA, weteran gier moba, wierny kibic zwycięskich drużyn, czasami troll.

Opublikowano

U mnie na chromie normalnie otwiera stronę.

No wyczyściłem historie i działa normalnie. Mimo, że wywalałem ftp, czy zamieniałem na http, to na siłę zmieniało się na ftp. Nie ogarniam czemu ale wyczyszczenie przeglądarki pomogło :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...